Şimdi Ara

MortalKombat 9 Scorpion ve Subzero Fatality Glitch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin Mesefeli fatality si olan butun karakterler ile yapabilirsiniz puf noktasi ise adamin arkasina ziplayarak gecerken havada finishim haraketini yapin

cunki mesafe kisa oldugu icin buza carpar ve fatality ve buza carpmasi ayni anda gerceklesir eger yere inerken yaparsaniz direk adam buzda kalir en iyisi havada haraketi yapin birazda el beresi yani

Diger bir konu ise youtube hesabi olan arkadaslar videolarimi subricrible yaparsaniz sevinirim

• Güzelmiş bende bi deneyim bari paylaşım için teşekkür ettim emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTical_TR -- 27 Kasım 2011; 11:56:04 >
  • teşekkürler , iyimiş
  • Göze hoş geliyor.
  • Sizlerden varmı değişik haraketler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

Sizlerden varmı değişik haraketler

herhalde forum da senin kadar oynayan yoktur bu oyunu millet cod bf3 arasında gidip geliyo
  • Valla canım kardesim. Millet mortal kombati oynuyorda hangi amaçla oynuyor onu çözemedim benim hobimde bu tür ilginçlikleri bulmak yapabilmek çok az kisi bu seyler ile uğraşıyor onlarda eski kombatcilar Acikcasi COD oyunu bana uzak bir oyun ve benim için gereksiz saçma bı oyun kendi adima. Ben street fighter in bütün serisinde de bu tur glitch ve ilginclikler yapıyorum Just cause haric diger savaş oyunlari bı ise yaramaz
  • valla canım abicim aslında bende pek sevmem fps tarzı oyunları mk dersen 3 ten sonra çöptür benim için uğraşıp emek vermen güzel şeyler
  • durmak yok yola devam (mk9)
  • Bu oyun videosu nasıl çekiliyor birisi banada anlatabilir mi ?
  • arkadas kamerayı sabitlemiş biyere cekmiş videoyu,ekrandan yansıması zaten görülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 23 Aralık 2011; 12:07:06 >
  • Bu videoda gösterilen bir glitch mi? Zaten o halde o herifin donması gerekmiyor mu? Bana gayet mantıklı geldi.
  • Normalde buz olduğu an finishin bitmesi gerekiyor ama arkadaş hızlı davranıp o araya birde fatality ekliyor
  • fotograf makinasini sabitleyip kayit yaptim
  • Zavallı raiden

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Normalde buz olduğu an finishin bitmesi gerekiyor ama arkadaş hızlı davranıp o araya birde fatality ekliyor

Evet hızlı yapacaksın havadan yere düşer iken hareket bitmiş olucak

• Biz Bunu Yapana Kadar Fatality Bitiyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.