Şimdi Ara

Moses kendini ne sanıyor da hiç pres yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine burnu havada, ahlaki olmayan bir tembeli aldık. Fenerbahçeyi küçük görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• ben de farkettim herkes koşuyor o yürüyor ama erken konusmak doğru değil. su takim ayaga kalktiysa fizik kondisyon gücümüz arttigi icin herkes pres yaptığı için. 1 kişi kosmazsa cok etki eder

• çok boş adamsın be
  • Tanımayanlara söyleyelim bu arkadaş bir gün GS'li, bir gün FB'li takılan forumun her köşesinde bolca trollüğü olan bir zat-ı muhteremdir. Bloklayınız efendim.
  • hem savunma hem dribling hem çalım yapan oyuncu zaten fenere gelmiyor boş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 1 Şubat 2019; 23:33:44 >
  • Rainbow VI kullanıcısına yanıt
    memlekete en faydalı insanlardan biriyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna girince hemen atin bakim topu bana havasina girmisti, hemen gol de atinca saldi ne yapacak adam bos yere 10 kisilik rakip 2-0 skor ve ilk maçtan kayislari mi koparsin, zaten bu sene cok az oynadı

• Ekimden beri maça çıkmıyor adam..Tolgay da öyle..Bu ikisini de izlerken bariz fiziksel eksikliği göze çarpıyor hem de yorgun rakiplere rağmen..İkisi de bence çok yararlı olacaklar, bugün de ellerinden geleni yaptılar ki Moses çok üst kalite futbolcu, topsuz çok asılmasa da topla her seferinde çok tehlikeli olduğunu gösteriyor ki 2. golün yüzde 80'ini kendi yarattı..Zamanla Ersun hoca yukarı çekecektir fiziğini..
  • Küme hattı takımları için gayet ideal sanki adamın rakibi Beşiktaş,Galatasaray .Rizeyi ,Göztepeyi,Ankaragücünü falan yenip kümede kalmaya çalışıyorlar.Gayet iyi transfer.
  • Sen nasıl bir trolsün ya ?
  • Moses iyi form tutarsa içinden geçer ligin. Bu form tutmamış hali
  • Aykut moses i oynatmazdi defansa yardim etmiyor.

• strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    Cok komikmis

• MOSES henüz formda değil, kendini ne sanması ile alakası yok, 45 dakika oynamış adamı eleştirecek beyinlere selam olsun.
  • Moses dediğin adam doğru yerde duruyor. Her topa koşan futbolcudan hayır gelmez. Bak mesela Eljif Elmas en sonunda kırmızı yedi. Bunun gibi çok örnek vardır. Savunma yapmıyor diyenler var ama top kapıyorsa zaten savunma da yapmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Tamam
    :D En güzel cevap
  • Ersun hoca öğretir ne zaman ne yapması gerektiğini.
  • Araplarla karıştırdın galiba !
  • zamanında çok bench press yapmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.