Şimdi Ara

Mosfet soğutucusu olmayan anakarta mosfet soğutucu takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce bilgisayar topladım ve anakartım Asus prime b450m-k aldıktan sonra biraz araştırma yaptım ve anakartta mosfet soğutucusu yok ve anakartlarda mosfet soğutucusu azda olsa önemliymiş şimdi benim herhangi bir sorunum yok fakat aklımda takılan soru var oda şu: Asus prime b450m-k anakartıma
    TechNOOByoutube
    🔥 VRM Heat sinks for the MSI 970A-G43 motherboard
    https://www.youtube.com/watch?v=wDq7z1q6-vo&feature=youtu.be
    videodaki gibi alüminyum soğutucu alsam ve mosfetlerin üstüne taksam olurmu? Veya anakart kaliteli ısınmaz derseniz yapmam kasada 4 fan var ayrıca xigmatek windpower 1264 soğutucu var şuana kadar oyun oynarken sıkıntı çıkmadı ilerde sıkıntı çıkarır mı gerek varmıdır böyle bir işlem yapmama? Ayrıca alüminyum soğutucu alıp anakarta takarsam garantisi gider mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O headsinkler hiç bir işe yaramaz. Küçücük şey zaten mosfeti nasıl sogutsun

• OC yapıp voltaj vermeyeceksen gerek yok.
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    InvertLogicyoutube
    Best VRM Cooling method
    https://www.youtube.com/watch?v=qpw4VzFXOhY&feature=youtu.be
    Gayet iyi soğutuyor bence Overclock yapmayı düşünmüyorum ama ilerde yapabilirim eğer garanti dışı bırakıyorsa 2 sene sonra yapayım bu işlemi

• HakanYusuf15 H kullanıcısına yanıt
    Bu attiginla ilk attığın heatsink aynı değil. Son attığın heatsink nispeten büyük normal yani. Ama 90dan 60a inmesini beklemeyin videodaki gibi.

• Mosfetlerin voltajını kısa devre yapmadığın ve fiziksel bir hasar vermediğin sürece garantisini bozmaz. Fayda sağlar mı, illa ki sağlar. Yapmak istiyorsan yap sonucu kendin gör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.