Şimdi Ara

Mossobisik.net'den Bisiklet Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu aralar bir yol bisikleti almayı düşünüyorumda eski bisikletim çok ağır geliyor.

İlk olarakwww.mossobisiklet.net adresinden alişveriş yapan oldumu ordan almayı düşünyorum.

Mosso LEGARDA 1727 MSM H
    bisikletini 1350 lira ya anlaştik (tek çekim veya havale ile).

Yada bursadan Bursabisikletcenter isimli mağazadan;
    CARRARO SPORTIVE 225 ERKEK ŞEHİR 24-V HD 28″ 1370 liraya vere bilecegini söyledi.

Son sorum olarak Bursada bisiklet alabilecegim mağaza önerebilir misiniz Aydin bisiklet ve bisikletcenter dişinda.

Mosso mu Carraro mu sizce ?

Teşekkürler şimdiden.

• Carraro derim ben. Mosso'larda Zoom masa var. Carraro'da ise Suntour masa. Zoom masalar gercekten de vasat. Zoom masa olmasa gorunum olarak hangisini begeniyorsam onu al derdim. Zoom masalara iliskin biraz arastirma yapsan memnun olmayan epey kisinin oldugunu gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam hemen bir araştırayım
  • mosso hiç iyi bisiklet değil. gerek parçalar olsun gerek görüntü olsun. verdiğin paraya değmez. carraronun parçaları ve görüntüsü çok iyi. carraro almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizzo

mosso hiç iyi bisiklet değil. gerek parçalar olsun gerek görüntü olsun. verdiğin paraya değmez. carraronun parçaları ve görüntüsü çok iyi. carraro almanı öneririm.

Mosso'nun kadrolari basarili. Scott icin kadro uretiyordu bir ara. Masalarindan dolayi tercih etmemek gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Orijinalden alıntı: Bizzo

mosso hiç iyi bisiklet değil. gerek parçalar olsun gerek görüntü olsun. verdiğin paraya değmez. carraronun parçaları ve görüntüsü çok iyi. carraro almanı öneririm.

Mosso'nun kadrolari basarili. Scott icin kadro uretiyordu bir ara. Masalarindan dolayi tercih etmemek gerek...

şimdi 2017 modelerde zoom degilde Mode diye bir seri koymuşlar o ne olsa gerek :)
  • Masa olarak Suntour, Fox ve Rock Shox markalarini tercih etmek gerek. Fox ve Rock Shox cok ulasilabilir fiyatlarda degil. Suntour masalar da gayet basarili ama Zoom icin ayni seyleri soylemek mumkun degil.

• Konun sonunu getireyim sonuç: Carraro Sport. 225 Alındı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.