Şimdi Ara

Most Wanted 1.3 patch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.speedyshare.com/681864885.html

Yeni güncellenmiş sürümmüş yani mod lar ve yamalar bunda çalışıyor ve lan game daha hızlı çalışıyor ve daha gerçekçi görüntüler var

Bizzat denedim

BUYURUN KOLAY GELSİN

• ^^ UP ^^
  • Teşekkürler, Patch Crack istiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Teşekkürler, Patch Crack istiyor mu?

Hangi crack den bahsediyorsun?
  • Bakın burada nfs serileriyle ilgili patchlar, modlar, yamalar ve ekstra arabalar bulabilirsiniz

Link:http://www.nfsistanbul.com/

İyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARE DEVIL

Bakın burada nfs serileriyle ilgili patchlar, modlar, yamalar ve ekstra arabalar bulabilirsiniz

İyi oyunlar

harikasın kankaaaaaaaaa

ya bu arda msn adresi ne ekleyeceğim bnmki
    baysen37@hotmail.com

bnm mesajlar aızalı da o yüzden direk yaz bişi olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: 37yigit37

quote:

Bakın burada nfs serileriyle ilgili patchlar, modlar, yamalar ve ekstra arabalar bulabilirsiniz

İyi oyunlar

harikasın kankaaaaaaaaa

baysen37@hotmail.com

Tamam kardeş ekledim seni, yardım edebildiysem ne mutlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İyi oyunlar

harikasın kankaaaaaaaaa

baysen37@hotmail.com

Tamam kardeş ekledim seni, yardım edebildiysem ne mutlu

hemde çok

• Yiğit; indirdiğin dosyaların tam link ini verip açıklamasını yaparsan burda diğer arkadaşlarda yararlanmış olur
  • quote:

Yiğit; indirdiğin dosyaların tam link ini verip açıklamasını yaparsan burda diğer arkadaşlarda yararlanmış olur

nasıl tam olarak anlayamadım da
  • quote:

quote:

Yiğit; indirdiğin dosyaların tam link ini verip açıklamasını yaparsan burda diğer arkadaşlarda yararlanmış olur

nasıl tam olarak anlayamadım da

Yani örnek vereyim;

Bu yama arabalrı güçlendirir

LİNK

aynen böle yiğit kardeş kısa bir açıklama yap ve altına link ini yaz

• ARKADŞLAR BU YAMADA arkadaşımızın örnek verdiği gibi gerçekten arabalar güçleniyor modifiyee olanakları artıyor 1-2 tane araba ekleniyor tam aklımda dfeğil eskiden oynamıştım yollarda yine eskisi gibi hiçbir deişklik yoktur.

not:linkini bulamadım bulduğumda bozuktu aama bn eskiden oynaömmıştım gerçekten güseldi
  • Bu yamanın arabalara ekstradan güç katma gibi bir etkisi yoktur ve bu yama ile yeni hiçbir araba açılmıyor bu yamanın ile yararları ise oyunda grafiksel olarak takılma hatasını kısmen önlüyor ve hamachi gibi landan oyun programlarını most wanted ile kullanacaklar bu yamayı yüklemeden lan dan bu oyunu oynayamazlar
  • Eğer bu benim bildiğim Most Wanted grafik düzeltme yamasının 1.3'üncü sürümü ise, bu yama 6-7 ay önce çıkmıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

Bu yamanın arabalara ekstradan güç katma gibi bir etkisi yoktur ve bu yama ile yeni hiçbir araba açılmıyor bu yamanın ile yararları ise oyunda grafiksel olarak takılma hatasını kısmen önlüyor ve hamachi gibi landan oyun programlarını most wanted ile kullanacaklar bu yamayı yüklemeden lan dan bu oyunu oynayamazlar

Ben başta açıklama yapmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Eğer bu benim bildiğim Most Wanted grafik düzeltme yamasının 1.3'üncü sürümü ise, bu yama 6-7 ay önce çıkmıştı.

Senin dediğin değil bu kardeş
  • quote:

Eğer bu benim bildiğim Most Wanted grafik düzeltme yamasının 1.3'üncü sürümü ise, bu yama 6-7 ay önce çıkmıştı.

yok bu yama 6-7 aydan daha önce çıkmıştı.Yaklaşık 1 seneyi geçiyor ve bu yamayı ea gamesin kendisi most wantedın çıkmasından yaklaşık 6 ay sonra çıkardı.Yani diğer yamalar gibi canı sıkılan birinin yaptığı birşey değil.DARE DEVIL bu yama o yama değil diyorsun ama o yamada bu yama hiçbir farkı yok
  • quote:

quote:

yok bu yama 6-7 aydan daha önce çıkmıştı.Yaklaşık 1 seneyi geçiyor ve bu yamayı ea gamesin kendisi most wantedın çıkmasından yaklaşık 6 ay sonra çıkardı.Yani diğer yamalar gibi canı sıkılan birinin yaptığı birşey değil.DARE DEVIL bu yama o yama değil diyorsun ama o yamada bu yama hiçbir farkı yok

Zaten most wanted çıkalı 1 sene oldu ben eagames.com dan aldım 1.3 patch i new yazıyordu ve eagames e eklendiği tarih 10/04/07 yazıyor

• quote:

quote:

quote:

Zaten most wanted çıkalı 1 sene oldu ben eagames.com dan aldım 1.3 patch i new yazıyordu ve eagames e eklendiği tarih 10/04/07 yazıyor

Neyse, bilmeyenler vardır.Eline sağlık hocamMost Wanted'ı yeniden yükledim dün.2. defa bitirmeyi planlıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

quote:

quote:

Neyse, bilmeyenler vardır.Eline sağlık hocamMost Wanted'ı yeniden yükledim dün.2. defa bitirmeyi planlıyorum

Bende ne umutlarla yine yüklemiştim ama baydı be 10. adamda sildim gene nyse saol teşkür için iyi oyunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.