Bildirim
most wanted save YARDIM!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ben bi yöntem biliyorum istersen bi dene ilk önce bi tane ac oyuna gir hani o video filan cikiyor başlarda onlari geç ..
Göreve başladigin anda hani yarişlar yapicaksin ya bi tane yariş yap cik oyundan sonra eski save'inle yeni savei deiştir
Safe house'a gitmeni isticek kızla filan konusucaksin..kızla konuşman bittikten sonra görev başlar bi tane yap cik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paus3Break -- 10 Eylül 2006; 10:54:09 > -
quote:
Orjinalden alıntı: voodoo9021
Arkadaşlar bu oyun save dosyalarını nerede saklıyor.
bulduğum save dosyalarını FORMAT ATIP TEKRAR WİNDOWS KURDUĞUMDA aldığım yere koyduğum halde kabul etmiyor.
ACELE yardım lütfen
black listte 6. olmuştum boşa gitti
Arkadaşım save dosyaları belgelerimde ama ordan alıp ismini deyiştirir sen yada seve dosyası daha most un içindeyken isim filan deyiştirir sen olmaz bide eyer aldığın yerde bi tane daha save dosyası varsa kabul etmez olmassa yaz ben sana save game yollayım -
....\Belgelerim\NFS Most Wanted içine kaydediliyor NFS:MW'nin save dosyaları -
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
....\Belgelerim\NFS Most Wanted içine kaydediliyor NFS:MW'nin save dosyaları
ben uzun anlattım -
quote:
Orjinalden alıntı: pc oyuncu
quote:
ben uzun anlattım
İçindeki save silmene gerek yok onu ordan kes al sonrada istedigin save i koydun mu olması lazım
-
quote:
Orjinalden alıntı: Cryp2nyte
quote:
Orjinalden alıntı: pc oyuncu
quote:
ben uzun anlattım
İçindeki save silmene gerek yok onu ordan kes al sonrada istedigin save i koydun mu olması lazım
bende bi kere denedim öyle olmadı hatta oyun çöktü
-
arkadaşlar
daha önceki oyunun save dosyasıyla yenisini değüiştirince olmuyor.
Kariyere başlayıp 1 oyun oynayıp daha sonra o save dosyasıyla benim eski dosyayı değiştirincede olmuyor.
Windowsun sistem dosyalarına falandamı yazıyor acaba bu şerefsiz oyun?
başka bir önerisi olan varmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X