Şimdi Ara

DERİN ANALİZ 2- Ultimate Skin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
5
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ANALİZ ULTİMATE SKIN HAKKINDA HİÇBİR RESMİ AÇIKLAMA BULUNMADIĞI ZAMAN YAPILMIŞTIR.HER RESMİ AÇIKLAMADA BU KISIM GÜNCELLENECEKTİR.

<<<<<<<KATEGORİLER SKIN ÇIKMA İHTİMALİNE GÖRE AZDAN ÇOĞA DOĞRU SIRALANMIŞTIR>>>>>>>>>>

merhaba, dün ultimate skin hakkında da analizlerde bulunacağımı söylemiştim. vakit kaybetmeden başlayalım.

ULTIMATE SKIN
    Ultimate, türkçesiyle Destansı skinler, oyunun en pahalı ve sansasyonel kostümleridir.efekt,seslendirme ve animasyonda maksimum değişikliğe gidilir,karakter adeta kendisinin zirvesine ulaşır.ayrıca kostümü alan kişiye sihirdar ikonu ve sihirdar profili arkaplanı hediye edilir.
    ULTIMATE KONSEPTİ NEDİR?
    Ultimate konsepti, aslında skin çıktığı şampiyonların özüne döner ve bir nevi "unleash" yapar.Ezreal teknolojik bir şampiyon. ve üst düzey teknolojili bir kostüm geldi.Udyr de doğayı ve hayvanı temsil eden bir şampiyon.ultimate'de de bu ön plana çıktı. ayrıca ultimate skinler "pembe taric" tarzı konsept ve eğlence skinleri değil gayet havalı kostümlerdir.
    şu ana kadar 2 tane destansı kostüm çıkmıştır. onları da biraz tanıyalım:
    Pulsefire Ezreal iki yıl önce PBE de bir gece ansızın kostümlere eklendiğinde bütün ahali şaşkına dönmüştü.çünkü böyle bir şey daha önceden hiç görülmemişti.Hareketli bir splash art'a sahipti ve satın alınınca sihirdar ikonu veriyordu.daha sonradan ne olduğu riot tarafından açıklandı tabii ki.şimdi biraz gözden geçirme yapalım:

-Ezreal'ın çıkış tarihi 16 Mart 2010.
    -Pulsefire'ın çıkış tarihi 29 haziran 2012.Bir önceki skini olan Kaşif Ezreal 13 ekim 2010 tarihinde çıktı yani aradaki 22 ay kadar bir süre var.
    -Pulsefire çıkmadan önce Ezreal'ın 2 inaktif (limited) 2 aktif kostümü vardı. yani ezreal'a kostüm alacak kişilerin fazla alternatifi olduğu söylenemezdi.(gerçi şu an da pek yok)
    -Bu skinlerin fiyatı 520-975 arasındaydı. yani herhangi bir legendary skine falan sahip değildi. (Explorer sonradan 750 olmuştur)

Spirit Guard Udyr çıkacağı zamanlar tabii ki de herkes artık gelenekselleştirilen ultimate skini bekliyordu ve bu sefer Udyr'e gelecekti.

-Udyr'in çıkış tarihi 2 Aralık 2009.
    -SGU'nun çıkış tarihi 17 temmuz 2013. Bir önceki skini olan Primal Udyr ise 6 Aralık 2010'da çıkarılmış. Yani arada yaklaşık 2 yıl 8 ay gibi bir fark var.
    -Udyr, SGU'dan önce 2 tane aktif skine sahipti. (Black Belt 520)(Primal 975)

Toparlayalım:
    Peki bu iki kostümün ortak özellikleri neydi ?

-Çıktıkları heroların daha önceden sadece 2 aktif skini vardı.(Yani bu sayı oldukça düşük.kostüm satın alanların fazla alternatifi yoktu.)
    -Daha önceki skinleri gayet ucuz skinlerdi.(ve aynı zamanda kalitesiz.frosted ez fena değil gerçi.)

bunlar bi cepte kalsın.

şimdi, bütün şampiyonları kostümün çıkıp çıkmama olasılığı hakkında kategorize edip yanlarına da sebeplerini yazacağım.

ULTIMATE SKIN ÇIKMA OLASILIĞININ NEREDEYSE HİÇ OLDUĞUNDAN EMİN OLDUĞUM ŞAMPİYONLAR
    Aatrox: daha yeni Mecha çıktı.
    Alistar: dünya kupası kapsamında bir kostüm çıktı geçtiğimiz ay.
    Amumu: 7 tane kostümü mevcut bunlardan biri de 1350'lik.
    Anivia: Legendary'si var.
    Annie: Legendary'si var.
    Ashe: geçtiğimiz sevgililer gününde bir kostüm çıktı toplam kostüm sayısı 6 oldu.
    Blitzcrank: Çok kostümü var 1820-1350liği var beleş dağıtılan kostümü var
    Brand: Legendary'si var.Tamam belki şu an satılmıyor olabilir ama onun dışında da 3 kostümü mevcut, geleceğini sanmıyorum.
    Braum: yeni bir şampiyon.
    Caitlyn: Headhunter caitlyn PBE'de şu an.
    Cassiopeia: Rework ve VU geldi
    Cho Gath: Tamı tamına 2 legendary'si var.
    Corki: biri legendary olmak üzere 7 kostümü mevcut + FNC Corki
    Darius: Dunkmaster
    Dr. Mundo: Legendary'si mevcut
    Draven: yeni skin geleli az zaman oldu.
    Elise: 2012'de çıkmış bir şampiyon olmasına rağmen 2 skini var ve bunların sadece birini satın alabiliyorsunuz evet doğru ancak Riot'un o kadar kişiye kostümüyle beraber(ki çok severek oynadığım bir kostüm) dağıttığı bir şampiyona ultimate getirmesi bana uzak geliyor. edit: yeni skin
    Evelynn: yeni skin
    Ezreal:
    Fiddlesticks: 7 tane skini var, yuh !
    Fiora: Guinsoo tarafından reworkleneceği için ultimate skin kostüm gelmesi zor
    Fizz: void fizz yakın zamanda geldi.
    Galio: legendary'si mevcut.
    Gankplank: barbaros geleli çok olmadı + bir sürü skini var + kimse oynamıyor + rework listesinde
    Garen: Bir sürü skini var bunlardan biri 1350 bir tanesi ise twitter'dan beleşe dağıtılıyor, zor.
    Gragas: dünya kupası etkinliğinde kostüm geldi + FNC Gragas
    Heimerdinger: yeni skini var.
    Janna: Legendary'si var + FNC Janna
    Jarvan: Şanlı kostümü ve 1350 lik kostümü var.ihtimal veresim gelmiyor.
    Jax: bir sürü skini var ayrıca SKT 1 adına olan da daha yeni sayılabilir
    Karthus: Fnatic Karthus
    Kassadin: VU listesinde
    Kayle: Legendary'si var, rito kayle daha yeni çıktı.
    Kha'Zix: GotS Khazix
    Kog'maw: bir sürü skini var ve bir tanesi 1350'lik. Bir de battlecast Kog'Maw düşünülüyordu. o da var
    LeBlanc: Yeni skin
    Lissandra: geçtiğimiz mayıs ayında kostüm geldi
    Lucian: Hem yeni bir şampiyon hem de geçtiğimiz ay kostüm çıkarıldı.
    Lulu: 4 skin, 2 tanesi 1350'lik.
    Malphite: Meka.
    Malzahar: yeni skin
    Maokai: dünya kupası.
    Master Yi: Suikastçi varken alınmaz
    Miss Fortune: bu da teemo gibi aynı, 126141 tane kostümü var ve riot hala kostüm getireceğim diye uğraşıyor allah taksiratlarını affetsin
    Mordekaiser:VU listesinde.
    Morgana: (bkz:Victorius morgana)
    Nami: Daha yeni bir skin geldi
    Nasus: gayet güzel bir legendarysi var
    Nautilus: uzun süre önce yediği ölümcül nerften beri kimse oynamıyor, ayrıca bana göre konseptinin sınırına ulaştığı gayet şık bir 1350'lik kostümü mevcut.
    Nocturne: eternum varken ultimate gelmez.
    Nunu: Legendary'si var, popüler değil ve ayrıca VU listesinde.
    Olaf: bütün trye brolaf dağıttılar daha da kostüm çıkmaz
    ORIANNA:Eşsiz bir şampiyon. skillerinin eşi benzeri yok.çok popüler. Ultimate skin gelirse çok iyi olur.en son skini 1 yıl önce gelen TPA orianna. ancak inaktif olduğu için aktif skin sayısı 3.Ultimate çok yakışır.Yeni splash de geldi bi de oyş.edit: yeni skin
    Pantheon: bir sürü skini var ve daha yeni bir 1350 liği var.
    Poppy: oynayan kimseye şahit olmadım. reworklenene kadar skin çıkmaz.
    Quinn: taze bir kostümü mevcut.
    Renekton: geçtiğimiz 9 ay içinde 2 tane kostüm kazandırıldı timzahımıza.Üstüne bir de VU
    Rengar: kedicik rengar kostümü geleli çok fazla olmadı.
    Riven: taptaze bir skini mevcut. ayrıca CS skinine sahip olan bir şampiyona ultimate gelirmi gelmezmi bilemem.
    Rumble: legendary'si var.
    Ryze: bir sürü skini var ve VU su geliyor az kaldı.
    Sejuani: yeni skin
    Shaco: 6 skini var ve VU gerekiyor bu şampımıza.
    Shyvana:cs
    Singed: popüler değil ve VU listesinde.
    Sion: reworklenene kadar skin yok (bkz:poppy)
    Sivir: HAYDUT SIVIR VARKEN ASLA.
    SKARNER:Uzuuuuun süredir bildiğimiz battlecast skarner sizce ultimate olabilir mi? olur mu olur. gelirse şaşırmam.Skarner'a 3 yıldır skin gelmediği gerçeğini de es geçmeyelim. edit: yeni skin
    Soraka: Rework ve TU geldi
    Syndra: taze skinli.
    Taric: VU listesinde, ayrıca pembe kostümü varken yenisine gerek yok.
    Teemo: zibilyon tane kostümü var yeter artık rito !
    Tristana: 1 legendarysi ve 1 beleş kostümü var.
    Trundle: Skini yok doğru ams grafikleri leş değil. Ultimate yakışır ama başka bi skin de gelebilir yakın zamanda,bunu bi kenara yazın. edit: yeni skin

Tryndamere: legendarysi var.
    Twisted fate: dünya kupası temalı kostümü var ve kostüm sayısı ciddi sayıda fazla
    TWITCH:yeni skin
    Udyr:
    Urgot: 1350'lik skini var, kimse oynamıyor, ayrıca rework listesinde. hiç şansı yok. üzgünüm urgotçular.
    Varus: daha yeni skin aldı bismillah
    Thresh:yeni skin
    Veigar: birrrr sürü skini var ve legendary'si olduğu için 100 sene sonra da ultimate gelmez
    edit: bir legendary daha geldi veigara.
    Vel'koz: henüz yeni sayılabilecek bir şampiyon.
    Viktor: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kimse oynamıyor ve zaten azınlıkta kalan viktorcu tayfayı tatmin edecek 1350 lik bir skini mevcut.
    edit:rework ve TU geldi. ultimate şansı yok
    Vladimir: daha yeni kostümü çıktı
    VOLIBEAR:yeni skin geldi
    Warwick: VU ve kit rework gelecek.
    WukongEski bir şampiyon.2,5 yıldır skin çıkarılmıyor. ancak diğer şampiyonlara göre elini güçsüzleştiren şey çok "unique" skillerinin olmaması. klon hariç.ama bu demek değil ki wukonga çıkmaz.çıkarsa çok iyi olur çok da gözel olur.
    edit:god tierdaydı, 1350'lik skin geliyor wu'ya.
    Yasuo: KOD ADI
    Yorick: Rework listesinde, yani rework gelene kadar yeni skin çıkmaz
    Zilean: baştan sona bir rework gelecek.
    Zyra:1350'lik geldi, 4 ay öncede SKT geldi.

az kaldı, okumaya devam edin.

YUKARDAKİLERE ORANLA BİRAZ DAHA FAZLA ŞANSI OLANLAR
    Ahri: 7 ay önce zaten bir kostüm çıkarıldı. 4 tane kostümü var, foxfire da zaten çok güzel bir skin. sanmıyorum ultimate geleceğini. ayrıca ultimate konseptine uyum sağlayabilecek bir şampiyon olarak görmüyorum.
    Diana: yeni skin geleli çok da fazla olmadı.Düşük ihtimal..

Katarina: popüler bir şampiyon olduğu ve en son skininden hatrı sayılır bir zaman geçtiği doğru ancak bir sürü skini var ve "ultimate" konseptine uygun olduğunu düşünmüyorum.
    Lee Sin: skin sayısı az değil, SKT skini geleli çok olmadı
    Nidalee:Daha yeni rewlrklendi.hala daha statlarıyla oynuyorlar.Handikaplı
    Rammus: skin çıkalı aradan zaman geçmesine rağmen TU yemesi sıkıntı
    Shen: menzilli solotop metasından sonra öldü pickleyemiyoruz. rito böyle bir hata yapmamalı.Ayrıca bir sürü kostümü var
    Xerath: fazla popüler olduğunu söyleyemem, ayrıca 1350'lik skini mevcut.
    Xin Zhao: skin sayısı az değil ve 1350'lik skini var.

NE AZ NE FAZLA

Graves:4 aktif skini var. en son pool party graves gelmiş yaklaşık bir yıl önce.ancak daha önceden kodla dağıtılması (ve trdeki mafya graves dağıtımı) işi zora sokuyor.
    Hecarim:4 skini var.1 tanesi 1350'lik. çok popüler bir şampiyon değil ayrıca birçok kişide arcade hecarim mevcut kodla dağıtıldığından ötürü handikaplı.
    Sona:Reworku hala taze. Arcade skini kodla dağıtıldı ve Ultimate'e gölge düşürebilir.Dikkat

Vayne:Çok popüler ve en son çıkan SKT skini hayal kırıklığıydı. bu durum avantaj olsa da 5 tane aktif skini olması büyük bir handikap.Ancak Riot TU gelebileceğini söyledi..

ELİ GÜÇLÜLER
    bir tier daha var bundan sonra!

Akali:4 aktif skine sahip. en son 2 buçuk yıl önce gelmiş. bu bilgiler de ister istemez "neden olmasın?" dedirtiyor içten içten. ancak, ben akaliye gelmesini istemezdim açıkçası

Leona:Graves'le aynı durumu paylaşıyor 4 aktif skini var en son skini pool party teması ile gelmiş.Ancak skin sayısı gerçekten fazla değil.

GOD TIER

IRELIA: Eski şampiyon,grafikleri leş,düzgün skini yok... Gelirse yakışır

JAYCE:her ne kadar botlarda jayce oynayan çocuk (ejder ha ha ha ha) jayce'in çekiciliğine darbe vurduysa da ortada bir gerçek var ki jayce'e 1 buçuk yıldır skin çıkmıyor ve skillseti ultimate konsepti için çok uygun.

JINX:Jinx hakkında kafam çok karışık... ne olacağı belli olmaz

KENNEN:eski bir şampiyon. 2 buçuk yıldır skin gelmemiş.ireliayla aynı kader anlayacağınız.Skinleri leş zaten, ultimate gelirse yakışır.

LUX:yaklaşık 1 buçuk yıldır skin çıkarılmıyor bu ablaya.ancak lux için bir sürü fanart skin var ve riotun bunları dikkate alarak skin çıkaracağını düşünüyorum.haa bir de riotun düşünmesi gerek bir handikap daha var lux hakkında ki o da riot tr'nin bütün servera lux kodu dağıtması.şimdi riot düşünsün

SWAIN:Ejder temalı swain kostümünün ultimate olup olmayacağı hakkında kesin bir şey söyleyemem.olur mu olur yani şaşırmayın.ayrıca swain'in sadece 3 aktif skininin ve 2 yıldır skin çıkarılmayan bir şampiyon olduğunu söylemeliyim. tek handikapı 1350'lik bir skininin olması.
    ilgili surrenderat20 linki:

Swaincilere bir haberim var, SG Udyr çıkacağı zaman Morello dragon master swain için şöyle bir açıklama yapmış:
    http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=38513007#38513007

"Quote:
    Originally Posted by TerminalVeloc1ty
    Is it Dragonmaster Swain? Or is that later? That's all I want to know.

Morello: It is not. Not this one "

TALON:eski bir şampiyon.skin çıkmayalı 2 buçuk yıl oldu. neden olmasın değil mi ???? ancak talonu buraya almamın sebebi hiç 1350 lik veya 1820 lik skini yok yani riot bir skin çıkaracaksa bunun (oldukça az olan) talon oyuncu kitlesini tatmin edebilmesi için illa ultimate olması gerekmiyor.Ama gelir mi gelir,şaşırmam.

ZAC: Hala tek tabanca.Aynı Jinx gibi çok riskli bu yüzden kesin konuşamam. Schalke 04 gibi hero mübarek
    ZED:Eşsiz skillere sahip eşsiz bir şampiyon ve çok popüler. bakalım rito SKT skinlerinin hayal kırıklığını ultimate ile mi telafi edecek. ayrıca aynı khazix gibi geniş bir kitleye hitap etmesi elini güçlü kılıyor.
    ZIGGS:Çok popüler Ziggs'e 2 senedir skin çıkmıyor.3 tane aktif skini var. tek handikapı 1350'lik skini olması.
    edit: son etkinliklerde sürekli ziggsie ilgili simgeler verildi. yoksa????

en sonunda bitti. yani söyleyeyim, ultimate konusunda emin değilim bütün şampiyonların ultimate skin için durumunu teker teker yazdım.

Kişisel favorim:

Zed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 3 Eylül 2022; 19:47:55 >

• hemen okuyorum
  • @Komi
  • Lux diye dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu arada kafanızda olan şampiyonu CTRL+F ile aratıp benim ne yazdığımı okumanızda fayda var hiç okumasanız bile öyle okuyun
  • Yazını okudumda. Ana teorin uzun süredir skin çıkmamış bir heroya Ultimate skin çıkabileceği üzerine kurulu. Fakat asıl mevzu bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Yazını okudumda. Ana teorin uzun süredir skin çıkmamış bir heroya Ultimate skin çıkabileceği üzerine kurulu. Fakat asıl mevzu bu değil.

asıl mevzu bu.nereyi okursan oku herkes uzun süredir skin gelmeyen herolara geleceğini düşünüyor.haksız da değiller çünkü 2 tane ultimate skinin çıktığı heroların en son skin gelme tarihiyle ultimate arasındaki zaman farkını yazdım oraya. her şeyin bir sebebi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nautilusa gelmesi gerek ve üstünde oynanabilir hale gelecek değişiklikler yapılması lazım bence
    skill setlerini kullanılabilir bi hale getirirlerse gayet iyi bi champ
  • Threshe gelmez CS var Sona olabilir Udyr'e benziyor. Twitch en iyisi olur bence zaten hali hazırda seslendirmesi müthiş ultimate ile dahada müthiş olur
  • swain'e gelcek kesin bilgi aldım.
  • ziggs havuz partisi çıktı geçen sene ve bende kha.zix düşüyorum umarım gelir bu arada sıkılmadan okudum yararlı konu verdim rep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

swain'e gelcek kesin bilgi aldım.

i want kaynak
  • quote:

Yav he he, gelmezse kendini banlatıcak mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

@Komi

Okudum. Emeğine sağlık.
    Neye çıkar diye pek kafa yormamak lazım aslında. Sonuç olarak o kadar da önemli değil.
    Ayrıca popüler olması istenilen şampiyonlara da yapılabilir bu ultimate skin. Udyr mesela pek beklenmezdi değil mi?
    Bence Lux'a çıkması çok güzel olur. Umarım Lux'a çıkar. Aslında metal zırh olan skini gayet yeterli ama...
    Karma da olur bak. Kötü bir şampiyon değil. Sadece support değil aynı zamanda mid ve top olarak da yıldızı parlar(birazcık buffla) En azından normal skin gelsin. Sevdiğim bir champ.
  • Tamamını okudum ellerine sağlık .

Swain'e gelecek , Swain'e . Bu şampiyon bunu gerçekten hak ediyor . out of meta bile olsa benim için can
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANNESİZ BIRAKAN

quote:

%100 eminim
  • quote:

quote:

quote:

%100 eminim

K
    A
    Y
    N
    A
    K

L
    Ü
    T
    F
    E
    N
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

quote:

quote:

%100 eminim

K
    A
    Y
    N
    A
    K

L
    Ü
    T
    F
    E
    N

Kaynağı atarsa ban yer
  • Teşekkürler canims

• Pazar günleri dahil 7 de kalkıyorum tatilim felan yok su önümdeki 3 ay. Yine de bu akşam biraz vakit ayırıp kendi varsayimlarimi yazacağım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.