Şimdi Ara

DERİN ANALİZ 2- Ultimate Skin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
5
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Vic skinler için de yapacaksan beni menşınlasana.

Gerçi ben kendi konumda baya açıklamıştım ama olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_88952540/f_//tm.htm#88952540
    muazzam konu. burada hecarime dikkat çekmek istedin sanırım.

• Knk o değil de niye her incelemenin başına şu "yalaka" adamı koydun Ne güzel özgün yazın var, bağımsız ol.
  • Mr Reese kullanıcısına yanıt
    sübliminal mesaj o. yoksa kendisine sempati duyduğum falan yok ekmekçiyim zaten.
  • Dostum sen bilirsin riotun hiç çok beğenilen bir fan art skinini çıkarttığı oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romanovich Raskolnikov

Dostum sen bilirsin riotun hiç çok beğenilen bir fan art skinini çıkarttığı oldu mu ?

Begenildi mi bilmiyorum ama Void Fizz fanarttı sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romanovich Raskolnikov

Dostum sen bilirsin riotun hiç çok beğenilen bir fan art skinini çıkarttığı oldu mu ?

Void fizz:
    http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2530163
    Dragon master swain de fan art, forum linkini atacaktım ama crash veriyor giremiyorum NA forumuna.
    onun dışnıda bilmediklerim de vardır bunlar aklıma geldi şimdilik

@Only Heartseeker beğenildi, threadin +2650 puanı var 100 küsür sayfalık da yanıt mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 31 Temmuz 2014; 21:18:30 >

• ah bi voliye gelse
  • Mordekaiser?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Mordekaiser?

???
  • Güzel düşünceler bana da Ahri ya da Leona (sinematikten ötürü değil) gibi geliyor aslında ama Rito'dakilerin "şu heroya 3 yıldır skin çıkarmadık ultimatei buna çıkartalım." mantığında hareket ettiklerini pek sanmıyorum. Yani bunların haftalık/aylık toplantıları oluyordur, tasarımcılar ellerindeki tasarımları gösteriyorlardır ona göre çıkartıyorlardır diye düşünüyorum. Ha ama mesela Arcade MF gelecek şimdi Ultimate'in ona gelme imkanı yok çünkü o zaman Arcade skini satmaz. O yüzden 6 aydan önceye kadar skini çıkmışları eleyebiliriz bence çünkü ultimate skine yıl başında karar vermişlerdir muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Vic skinler için de yapacaksan beni menşınlasana.

Gerçi ben kendi konumda baya açıklamıştım ama olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_88952540/f_//tm.htm#88952540
    muazzam konu. burada hecarime dikkat çekmek istedin sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paako

Güzel düşünceler bana da Ahri ya da Leona (sinematikten ötürü değil) gibi geliyor aslında ama Rito'dakilerin "şu heroya 3 yıldır skin çıkarmadık ultimatei buna çıkartalım." mantığında hareket ettiklerini pek sanmıyorum. Yani bunların haftalık/aylık toplantıları oluyordur, tasarımcılar ellerindeki tasarımları gösteriyorlardır ona göre çıkartıyorlardır diye düşünüyorum. Ha ama mesela Arcade MF gelecek şimdi Ultimate'in ona gelme imkanı yok çünkü o zaman Arcade skini satmaz. O yüzden 6 aydan önceye kadar skini çıkmışları eleyebiliriz bence çünkü ultimate skine yıl başında karar vermişlerdir muhtemelen

6 ay çok düşük bir süre. yukarıda da yazdığım gibi ezreal'a 22, udyr'e skin çıkmayalı da 32 ay olmuştu.ultimate için bana göre en az 12 ay lazım.

• Okumayın gereksiz.

• Ne demek gangplank'i kimse oynamıyor ona gelmez

Umutlarımı niye yıkıyon
    ayrıca türümün son örneği olarak bir yıldır gangplank oynarım bana özel çıkartmaları gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

Ne demek gangplank'i kimse oynamıyor ona gelmez

Umutlarımı niye yıkıyon
    ayrıca türümün son örneği olarak bir yıldır gangplank oynarım bana özel çıkartmaları gerek

sultan gangplank gayet yeterli ayrıca haklıyım cidden kimse oynamıyor.
  • Onun farkındayım, oyuna başladığımdan beri sadece 3 gp rakibim oldu. hattaha bir konuda oynanmıyan champlerden bahsederken rakib gp'lerin 2'si dh'denmiş konuşmalardan tanıdık

• quote:

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

Onun farkındayım, oyuna başladığımdan beri sadece 3 gp rakibim oldu. hattaha bir konuda oynanmıyan champlerden bahsederken rakib gp'lerin 2'si dh'denmiş konuşmalardan tanıdık

rankedda beni trolleyen adam dhden falan çıktığı olmuştu :(
  • Sion, Swain ya da Kha'Zix'e gelecek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Sion, Swain ya da Kha'Zix'e gelecek bence.

Ana mesajda yazıyor, Sion complete relaunch listesinde. bütün skill ve görsel efektleri değişecek. rework gelene kadar skin yok yani.
  • Swaine gelecek bak alintilarim burayi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.