Şimdi Ara

motive olmaya ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zaman azaldığından mıdır nedir?gerilmeye başladım.eksik olan konularım var bu kadar günde halledilir ama yapamıyorum.yapmam gerektiğini biliyorum ama yok.lütfen çözüm önerin.kötü bir durum.

• Benim biraz daha farklı. Geçen sene denemelerde çok iyi netler yapıyordum kendi alanımda(sözel) dershanede ilk 2 deydim hiç düşmedim. Gerçek sınavda stres sıkıntı oldu batırdım Lys'de yaptım biraz düzelttim ama bu seneye bıraktım. Bu sene de evde hazırlanıyorum genelde istediğim netleri yapıyorum ama düşünüyorum sınavda yine batırırsan ne olacak diye. Arada soruları yanlış yapınca, denemede düşük puan çıkarınca umutsuzluk kaplıyor. Deneme çözmeden bile kapladığı oluyor geceleri ya da normal zamanlarda aklıma bir geliyor hayattan soğuyorum stres,korku, sıkıntı başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 24 Şubat 2013; 15:38:22 >
  • farklı yollardan da olsa genel olarak strese girmek kötü bir durum..umarım bu sene sınavda olabildiğince rahat olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesspass

farklı yollardan da olsa genel olarak strese girmek kötü bir durum..umarım bu sene sınavda olabildiğince rahat olursunuz

Umarım ama bir türlü aklımdan çıkartamıyorum. Allah sizin de yardımcınız olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynaya bakarak kendinle konuş aptalca gelebilir ama çok işe yarar bi yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Benim biraz daha farklı. Geçen sene denemelerde çok iyi netler yapıyordum kendi alanımda(sözel) dershanede ilk 2 deydim hiç düşmedim. Gerçek sınavda stres sıkıntı oldu batırdım Lys'de yaptım biraz düzelttim ama bu seneye bıraktım. Bu sene de evde hazırlanıyorum genelde istediğim netleri yapıyorum ama düşünüyorum sınavda yine batırırsan ne olacak diye. Arada soruları yanlış yapınca, denemede düşük puan çıkarınca umutsuzluk kaplıyor. Deneme çözmeden bile kapladığı oluyor geceleri ya da normal zamanlarda aklıma bir geliyor hayattan soğuyorum stres,korku, sıkıntı başlıyor.

çok iyi bi motivasyon yazısı olmuş bence. kutluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: lesspass

farklı yollardan da olsa genel olarak strese girmek kötü bir durum..umarım bu sene sınavda olabildiğince rahat olursunuz

Umarım ama bir türlü aklımdan çıkartamıyorum. Allah sizin de yardımcınız olsun.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir türlü mutlu olamıyorum
    geçen yıl açıldı
    maddi yardıma ihtiyacım var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

aynaya bakarak kendinle konuş aptalca gelebilir ama çok işe yarar bi yol

denerim umarım bende de işe yarar teşekkür ederim
  • Arkadaşlar konu biraz sapmış sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.