Şimdi Ara

Moto G Custom Rom Sonrası Hat Çekmiyor(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konudada belirttim nasıl düzeltebilirim telefonu arkadaşlar hiç bir hat çekmiyor custom rom yüklediğimden sonra.

Not:Sorun çözüldü. Aynı olay başına gelen olursa çözümü yazıyorum.
    Lejyon80 nickli arkadaşımıza teşekkürler

quote:

sende benim gibi aynı hataya düşmüşsün xda moto g romlar bizim kullandıgımız cihaza uygun degil gelelim sorununa

fastboot_falcon_asia_ds_user_4.3_14.10.0Q3.X-84-7-LCG-4_4_release-keys-cid7-AsiaRetail_03.tar.gz bu romu indirin

minimal_adb_fastboot_v1.1.3_setup indirin

fastboot flash motoboot motoboot.img
    fastboot flash logo logo.bin
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash modem NON-HLOS.bin
    fastboot erase modemst1
    fastboot erase modemst2
    fastboot flash fsg fsg.mbn
    fastboot erase cache
    fastboot erase userdata
    fastboot reboot

minimal_adb_fastboot_v1.1.3 pc kurun asia romu zipten çıkarın kurdugunuz minimal programın kloserinin içine kopyalayın telefonu fastboot modunda açın minimal programını çalıştırın üstte verdigim komutları sırayla kopyalayıp enter yapın işlem sonunda telefonunuz 4.3 romunda acılacak isterseniz wifi ile 4.4.2 güncelleyebilirsiniz

NOT:bizim chaz xt1033 modeldir diger moto g farklı xda custom romlar uygun degildir bende bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 1 Mart 2014; 13:35:25 >

• Yedek almayı unutmayın, ne varsa gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son versiyon telefona neden rom atıyorsunuz, bence bekleyin uzun süre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

Konudada belirttim nasıl düzeltebilirim telefonu arkadaşlar hiç bir hat çekmiyor custom rom yüklediğimden sonra.

Not:Sorun çözüldü. Aynı olay başına gelen olursa çözümü yazıyorum.
    Lejyon80 nickli arkadaşımıza teşekkürler

quote:

sende benim gibi aynı hataya düşmüşsün xda moto g romlar bizim kullandıgımız cihaza uygun degil gelelim sorununa

fastboot_falcon_asia_ds_user_4.3_14.10.0Q3.X-84-7-LCG-4_4_release-keys-cid7-AsiaRetail_03.tar.gz bu romu indirin

minimal_adb_fastboot_v1.1.3_setup indirin

fastboot flash motoboot motoboot.img
    fastboot flash logo logo.bin
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash recovery recovery.img
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash modem NON-HLOS.bin
    fastboot erase modemst1
    fastboot erase modemst2
    fastboot flash fsg fsg.mbn
    fastboot erase cache
    fastboot erase userdata
    fastboot reboot

minimal_adb_fastboot_v1.1.3 pc kurun asia romu zipten çıkarın kurdugunuz minimal programın kloserinin içine kopyalayın telefonu fastboot modunda açın minimal programını çalıştırın üstte verdigim komutları sırayla kopyalayıp enter yapın işlem sonunda telefonunuz 4.3 romunda acılacak isterseniz wifi ile 4.4.2 güncelleyebilirsiniz

NOT:bizim chaz xt1033 modeldir diger moto g farklı xda custom romlar uygun degildir bende bekliyorum

hocam biraz daha açabilirmisiniz. benim telde çekmiyor. orjinal rom dönmek istiyorum. ayrıntılı anlatırmısınız. fast boot nasıl açarım. pc driver falan yüklemek gerekiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atarax17 -- 9 Nisan 2014; 10:47:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.