Şimdi Ara

Moto g güncelleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon geldi kurulumunu falan yaptım ama otomatik güncellemeleri bulamıyor yani mesela chrome un güncellemesi var aslında kendim chrome diye aratıp buluyorum ama otomatik güncellemelerde bulamıyorum napmalıyım

• UP
  • selamlar..google play uygulamsı içerisinde ayarlar kısmındaki otomatık guncelle aktıf ederseniz ..sorun cozulur..

Moto g güncelleme hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 18 Haziran 2014; 23:55:02 >
  • İlk secenegimi sececegim
  • StyloNoir kullanıcısına yanıt
    3.secenek yanı uygulamaları sadece wifi uzerinden guncelle tıklayın sonrasında sorunuz cozulur
  • Zaten o seciliydi sorun varken gelmiyor güncellemeler uygulamalarımda gozukmesi lazım aslında
  • YARDIM LÜTFEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google play'i ayarlar kisminda verileri ve ön belleği temizle olmadı güncellemeleri kaldir tekrar guncelle o da olmadı programı etkisizleştirip tekrar etkinleştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Google play'i ayarlar kisminda verileri ve ön belleği temizle olmadı güncellemeleri kaldir tekrar guncelle o da olmadı programı etkisizleştirip tekrar etkinleştir.

Hocam on bellek temizlemeyi anladım güncellemeleri kaldır,tekrar güncelleme,programı etkinsizlestirme kısmını anlamadım acaba telefon yeni oldugu icinmi gelmedi oraya yarına kadar beklsem gelirmi
  • Dur bastan anlatiyim belki sorunun çözülür.

Eğer google play store programini guncellediysen önce bu pragrama ait olan kendi güncellemesini kaldir (programın önbelleğinin silindiği yerden) sonra uygulamayi tekrar kendi pragrami üzerinden yani google play store üzerinden güncelle.

Yukarıda anlattiklarim işe yaramaz ise programın onbelleginin silindiği yerden etkisizleştirip tekrar etkinleştir.

Eğer bunlarda işe yaramaz ise telefonu fabrika ayarlarına döndür.

Yikaridaki çözümde işe yaramazsa alternatif market uygulamalarına yönelin ( 1 mobile, yandex play store gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Dur bastan anlatiyim belki sorunun çözülür.

Eğer google play store programini guncellediysen önce bu pragrama ait olan kendi güncellemesini kaldir (programın önbelleğinin silindiği yerden) sonra uygulamayi tekrar kendi pragrami üzerinden yani google play store üzerinden güncelle.

Yukarıda anlattiklarim işe yaramaz ise programın onbelleginin silindiği yerden etkisizleştirip tekrar etkinleştir.

Eğer bunlarda işe yaramaz ise telefonu fabrika ayarlarına döndür.

Yikaridaki çözümde işe yaramazsa alternatif market uygulamalarına yönelin ( 1 mobile, yandex play store gibi)

Hiçbiri ise yaramadi telefon daha yeni verimi versem acaba sorunlu diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.