Bildirim
MOTO G İÇİN ROOT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu sony cihaz değil
Bu motorola kilidi kırmadan müdahale edemezsin konu çöp :D boşuna arama yok öyle bişey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi ya :( şu telde ki 2 şeyi sevemedim ışık sızması var yanda ve üstte bide root isi ya :(
4.4.2 kullanıyorsan bootloader unlock yapmadan ROOT yapabilirsin. Eğer 4.4.2 ise sana nasıl yapacağını açıklarım. 4.4.4'e güncellediysen bootloader unlock yaptıktan sonra root yetkisini alabilirsin. Detaylı açıklama için buradan devam edebilirsin ->http://forum.donanimhaber.com/m_94480894/tm.htm
Recovery yükledikten sonra Recovery modda açman ve cihazı yeniden başlat demen yeterli recovery root yapmak için izin istiyor, onaylayıp devam edebilirsin, açılınca supersu vs yüklemen yeterli.
Işık sızması sorunu için SS atabilirmisin? Bende de varmı merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 4 Ağustos 2014; 14:16:14 > -
4.4.4 için olmuyormu kilidi açmadan :)
Kaba bir tabirle cihazi elinize alirsiniz :D Denemesi bedava, sorun çikarsa yine forumda konusunu paylastim stock imaj dosyasinin arayip bulabilirsiniz onunla cihazi tekrar kurtarabilirsiniz. 4.4.4 için illaki denemek istiyorum derseniz Pie ROOT for Moto G seklinde google arastirmasy yapmanizi öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 4 Ağustos 2014; 14:45:09 > -
O zaman ben simdi pie root for moto g yazıp aratayim bi deniyim sonucu yazarım :D
Işık sızması mi aktarım pc ye geçince mutlaka vardır ama anlamak için isterseniz karanlık bir odaya gidin parlaklığı ful açın siyah birde ekran actinizmi parlamaları görürsünüz :)
Ya sorunun nasıl bişey olduğunu bilmiyorum yada beni rahatsız etmiyor. Ekrana baktığımda bir tuhaflık sezemiyorum. SS aktarırsanız çok daha iyi olur. -
Tamam bekleyin ana konuya atmıştır bulayim atacağım
-
Bakin kamerayla çektim çok daha belli normalde bu kadar belli olmuyor kamerayla deneyin anlarsınız hemen
Kötü gözüküyor doğrusu, bende yokmuş. -
Eminmisiniz kamerayla çekin bakin :d
Kardeş sizdede vardır mutlaka IPS panel bu :D kamerayla çekin bakin bakayım :)
Şuan işteyim eve gidince denerim fakat ips panel ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
*Sadece fotoğraf makinası ile çekimlerde gözüküyorsa beni kesinlikle rahatsız etmez. -
Yok IPS panellerin ℅99zunda var bide sizde benim gibi karanlık bir odaya girin tam açın parlaklığı siyah bide ekran açın bunları aynen yapın parlamalar gözünüze carpacaktir ;)
Ben garantiye bile gönderecekti m baktım araştırdım hepsinde varmış diye yollamadim
Pie root çok karışıklık başka yokmu :D bide yas 16 İngilizce tam değil :D
normal metoddan çok daha kolay aslında, 3-4 tane komut yazıyorsun sadece adb driverlarını kurduktan sonra, fastboot modunda cihazı açmalısın, dosyaları ve fastboot araçlarını aynı klasöre koyacaksın, yönetici olarak açdığın komut satırında o klasöre girip, alttaki komutları satır satır uygulayıp onaylaman yeterli. biraz araştırma yaparak öğren bunları, çok zor şeyler değil..
adb push pie.jar /data/local/atvc
adb push root.sh /data/local/atvc
adb shell chmod 755 /data/local/atvc/root.sh
adb shell /data/local/atvc/root.sh
gerekli dosyalar ->http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2778819&d=1401822028
sdk tools ->http://developer.android.com/sdk/index.html
google driver ->https://dl-ssl.google.com//android/repository/latest_usb_driver_windows.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 4 Ağustos 2014; 17:54:48 >
Benzer içerikler
- xiaomi telefona imei atma kodu
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung b310e oyun yükleme
- dust absorber ne demek
- secure folder nedir
- allplay aboneliği nedir
- numara sorgulama
- snapdragon 680
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X