Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Motosiklet Kaskı Beon çeneden açılır - sıfır ayarında 1 kere kullanıldı Satın Al 18 Haziran 2023 10:02 1 1 Motosiklet Kaskı Beon çeneden açılır - sıfır ayarında 1 kere kullanıldı Merhaba mesleği bıraktığım için satıyorum aslında kullanmak için almıştım şirketten, sadece 1 kez deneme amaçlı kullandım.. 1650TL - vizörde kılcal bir çizik vardır fotoda görürsünüz tam ortada üst tarafta onun dışında sorunsuz çiziksiz sıfırdan farksız. Fiyatta ona uygun ayarlanmıştır yine birşeyler konuşulur. Taşıma çantasıyla birlikte verilecek. Başka şehirlere kargolayabilirim. 1650 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Wolverine Pro v2 PS5 MT Revenge2 Solid A11 Gloss+siyah MT vizör+Cardo Spirit Intercom Motosiklet Kaskı Beon çeneden açılır - sıfır ayarında 1 kere kullanıldı