Şimdi Ara

Motogp 2011 Sezonu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
12.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zarco,Faubel'i son metrelerde geçti belki de son metrede :)
    (Yarış hakemleri tekrar inceleyecek video finish ile...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 17 Temmuz 2011; 12:44:10 >
  • yine finişte bitti zarco 0.001 ile kazandı inanılır gibi değil

zarco mugello'da finişte kaybetmişti şimdi kazandı.
  • heralde tarihin en yakın finişi budur.. dahası olamaz :D

ntvspor olayın farkında değil heralde 0.001 ile bittiğini söylemediler
  • Birincilik Faubel'e
  • oha 1.lik fauber'e verildi :S

zarco da fransız bayrağıyla tur atarak timsah yürüyüşü yapan fenerli oldu
  • Kendi kendine çok fazla sevindi.Biraz beklese daha iyi olurdu bence ama ikiside eşit hak etti helal olsun mükemmel bir yarış seyrettirdiler tabi diğer dört yarışçıyla da birlikte...
    Zaten sonuçta eşitlik çıktı ama en hızlı tur zamanı Faubel'de olduğu için kazandı.

1 Faubel lap27
    2 Zarco +0.000
    3 Vinales +0.272
    4 Terol +1.723
    5 Salom+2.784
    6 Gadea +6.786
    7 Folger +13.116
    8 Cortese +13.414
    9 Kent 13.710
    10 Ajo 29.090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 17 Temmuz 2011; 12:57:00 >
  • çok iyi yarıştı gerçekten.O finish neydi öyle?
  • Stoner'ın kafasını attırdılar
  • Rossi kendini yaktı Ducati'ye geçmekle...
  • Pedrosa kopacak bence ikincilik yarışı olur bundan sonra bana göre...
  • Pedrosa'yı gerçekten takdir etmek lazım sakatlıktan çıkar çıkmaz geldi ve kazandı.
    Lorenzo ikinciliği şampiyonluk için önemliydi Stoner'ın ikinciliği bırakmaması gerekirdi.
    Pedrosa
  • Arkadaş bu Rossi Moto2 motorlarını mı kullanıyor nedir bu sürünmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Arkadaş bu Rossi Moto2 motorlarını mı kullanıyor nedir bu sürünmeler.

Rossi antrenman turlarında kaza yaptı ve kolunda bir delik oluştu.Rossi şöyle dedi:Delikten kemik bile gözüküyor fakat yarışma o kadarda engel degil.Doktorumuz dikkat ettiyseniz çok atak degildi bu yarışta,handikaplı oldugu belliydi.Ayrıca bu sezon ducatiyi geliştirmekle meşgul olacaklar.Bu sene belki bir yarış kazanma peşindeler,seneye ise gerçekten farklı bir Ducati olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Arkadaş bu Rossi Moto2 motorlarını mı kullanıyor nedir bu sürünmeler.

Rossi antrenman turlarında kaza yaptı ve kolunda bir delik oluştu.Rossi şöyle dedi:Delikten kemik bile gözüküyor fakat yarışma o kadarda engel degil.Doktorumuz dikkat ettiyseniz çok atak degildi bu yarışta,handikaplı oldugu belliydi.Ayrıca bu sezon ducatiyi geliştirmekle meşgul olacaklar.Bu sene belki bir yarış kazanma peşindeler,seneye ise gerçekten farklı bir Ducati olacakmış.

Valla yarışı izlemedim bugün banttan bir kısmına baktım Bautista'yi geçti geçildi dedim hey gidi koca Rossi diye.
    Benim gelecek seneden de fazla umudum yok Ducati çok geride farkı kapatırken diğerleri yerinde saymıyacaktır.Kaldı ki Ducati çok iyi olsa bile Rossi'de 20'lik zamanlarında değil 30'una geliyor.

• 125cc Yarışı Moto2, MotoGP hepsinden heyecanlıydı. bir stoner 2. alsaydı tam olacaktı.lakin tüm yarışlar heyecanlıydı yine.sonra ki yarış MotoGP de laguna seca ole ya.
  • Laguna Seca deyince direkt efsanevi yarış aklıma geliyor Rossi-Stoner öyle bir yarış görmedim hala.
  • quote:

Laguna Seca deyince direkt efsanevi yarış aklıma geliyor Rossi-Stoner öyle bir yarış görmedim hala.

uzun seneler öyle bir yarış yoktu gerçekten.Stoner yarıştan sonra Rossi hayatımızı tehlikeye attı demişti.Haftasonu böyle bir yarış olacagını sanmıyorum.ben spies bu yarışta iddialı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Laguna Seca deyince direkt efsanevi yarış aklıma geliyor Rossi-Stoner öyle bir yarış görmedim hala.

uzun seneler öyle bir yarış yoktu gerçekten.Stoner yarıştan sonra Rossi hayatımızı tehlikeye attı demişti.Haftasonu böyle bir yarış olacagını sanmıyorum.ben spies bu yarışta iddialı olabilir.

Böyle bir geçiş ancak doctordan beklenirdi
     Motogp 2011 Sezonu

• Motogp Amerikada yapılacak Laguna seca sıralama sonucu:

1 Jorge Lorenzo 1:21.202 (q)
    2 Casey Stoner +00.072
    3 Dani Pedrosa +00.183
    4 Ben Spies +00.376
    5 Marco Simoncelli +00.494
    6 Andrea Dovizioso +00.529
    7 Valentino Rossi +01.033
    8 Hector Barbera +01.036
    9 Nicky Hayden +01.069
    10 Cal Crutchlow +01.183
    11 Colin Edwards +01.318
    12 Alvaro Bautista +01.467
    13 Karel Abraham +01.691
    14 Hiroshi Aoyama +01.735
    15 Randy de Puniet +01.759
    16 Loris Capirossi +02.674
    17 Toni Elias +02.954
    18 Ben Bostrom +04.089

not:3 cü Antrenmanda Lorenzo kaza geçirdi,Böyle bir kaza sonrası Pole alana Helal olsun derler.

Yarış bu gece 23:50 den itibaren Ntvspor da canlı yayınlanacak.

• Off o Laguna Seca efsaneydi harbi. O zamanki Rossi'yi hatırladım, şimdikine baktım da. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi olacak Doctor, bu sezonun onun için kayıp olacağını zaten tahmin edebiliyorduk. Ama şu da gerçek ki Ducati şu an Repsol ve Yamaha'nın gerisinde, Ducati her zaman üstünde durulması zor bir motor olmuştur ve çözülemeyen kronik bazı sorunları olduğu da gerçek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.