Şimdi Ara

Motoluxe XT615 TR Update (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
17.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza555

fabrika ayarlarına dönmeyi denemedim.fabrika ayarlarına döndüğümde düzelir mi acaba. birde tam ne değişecek bilmediğim için ne olup bitti farkında değilim yeşil yanan lamba cevapsız çağrılar mesajlar vs. hep yanacak eskisi gibi değilmi sadece mavi olması bi değişiklik telefonda başka bi değişiklik olmayacak. birde fabrika ayarlarına döndüğümde olmazsa ne yapmam gerek update işlemini tekrarlamalımıyım.

Fabrika ayarlarına döndüğünde yüklediğin programlar ve telefon rehberi silinebilir..
    Düzelmez ise orjinal romu yüklemeyi deneyebilirsin.

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=51753857

• O sitedende indiremedim dosyayi ve telefonu bir turlu eski haline getiremiyorum bana yardim edersen bu konuda sevinirim yine update yapmayi denedim. Ilk update de siyah ekran cikardi simdi mavi ekran cikiyo ilk motorola baglantisinda goruyo teli ikinci ekrana gectiginde baglanti yok gibi bi yazi veriyor ne yapabilirim konuyla ilgili irm-148c-0-4064-a02-bf-m surumunu indirdim ama calistiracak programim yok hangi programla geri yukleyebilirim yada mavi isikli surumu tekrar nasil yukleyebilirim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın dosyaları biryere upload edip nasıl yapılacağını yazarım.

• RSDLite5.7 programını yandaki linkten indirin.http://www.mediafire.com/?n16andr3en92a6p
    Bu program yardımı ile romu telefona atabilirsiniz.

Orjinal Romu zaten indirmişsiniz ama elinde olmayanlar için birdaha link veriyorum.

http://www.4shared.com/rar/3s0SqrT9/IRM-148C-0-4064-A02_BFM.html?

• allahını seven bana yardım etsin detaylı şekilde anlatsın şu güncellemeyi hiçbirşey yapmıyor program clean ,update,clean and reinstall var sbfyi de indirdim [17:53:42 / 240.183] findInstalledInf: searching for installed INF files...
    [17:53:42 / 240.313] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem32.inf (07/28/2010,1.1032.0) appears to be a copy of usb2ser_2kXP.inf (07/28/2010,1.1032.0).
    [17:53:43 / 241.175] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem32.inf is also in the driver store as C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE\usb2ser_2k_40D4C49D15B99DDB3FBE833466C52780AEAA710D\usb2ser_2kXP.inf.
    [17:53:43 / 241.175] findInstalledInf: [Drivers] usb2ser_2kXP.inf appears to be current or later version.
    [17:53:43 / 241.175] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem33.inf (12/24/2011, 2.0000.0.0) appears to be a copy of usbvcom.inf (12/24/2011, 2.0000.0.0).
    [17:53:44 / 242.060] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem33.inf is also in the driver store as C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE\usbvcom_83732B1A05AA5C2742621EC45BADFA2905FEB93A\usbvcom.inf.
    [17:53:44 / 242.060] findInstalledInf: [Drivers] usbvcom.inf appears to be current or later version.
    [17:53:44 / 242.060] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem34.inf (10/22/2009,2.06.00) appears to be a copy of ftdibus.inf (10/22/2009,2.06.00).
    [17:53:44 / 242.090] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem34.inf is also in the driver store as C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE\ftdibus_153CD6A841FF919A2C6EABB2274572BD90AC0FDB\ftdibus.inf.
    [17:53:44 / 242.090] findInstalledInf: [Drivers] ftdibus.inf appears to be current or later version.
    [17:53:44 / 242.090] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem35.inf (10/22/2009,2.06.00) appears to be a copy of ftdiport.inf (10/22/2009,2.06.00).
    [17:53:44 / 242.145] findInstalledInf: [Drivers] C:\WINDOWS\inf\oem35.inf is also in the driver store as C:\WINDOWS\system32\DRVSTORE\ftdiport_2AEF0DA7ACBB32405FF593226F4454A4D684E65B\ftdiport.inf.
    [17:53:44 / 242.145] findInstalledInf: [Drivers] ftdiport.inf appears to be current or later version.
    [17:53:44 / 242.187] findInstalledInf: search complete.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [17:53:44 / 242.187] findInstalledSys: searching for installed SYS files...
    [17:53:44 / 242.191] findInstalledSys: search complete.
    yazıyor ama telefon güncellenmiyor hiçbir şekilde değişme olmuyor telefon normal devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhistle

allahını seven bana yardım etsin detaylı şekilde anlatsın şu güncellemeyi hiçbirşey yapmıyor program clean ,update,clean and reinstall var sbfyi de indirdim [17:53:42 / 240.183] findInstalledInf: searching for installed INF files..

sbf yi indirdiyseniz birde RSDLite programını indirin.
    Telefonu USB porttan pc ye bağlayınca RSDLite programını çalıştırın.Telefon Kapanıp açılacak ve mavi ekranda beyaz yazılar olan yükleme modu gelecek.
    Eğer XT615 in pc driverları yüklü değilse program telefonu bulamayacaktır.
    Telefonun driverlarının pc ye kurulmasını bekleyin. "Motorola AT COM Port (COM3)" driverının kurulmuş olması gerekli...
    daha sonra RSDLite programı yardımıyla sbf dosyanızı telefona atabilirsiniz.
  • Tesekkur ederim ben hallettim cok sagolun

• Bu telefona Android 4.0 atılabilrmi eger atılabiliniyorsa nasıl ve hangi rom
  • Bu rom yüklersem garanti dışına çıkar mı?

• arkadslar forumda olan bırı warmı bana acıl yardım lazım lutfen motorola xt615 için
  • sorun su kardesım update edıodum telefonumu 3. asamaya geldım yuzde 70 de yarıda kaldı we telım sadece motorola logosu kalıo ekranda hıc acılmıo hıcbısey olmuo saatlerce bekledım ama hala acılmıo yardımcı olursan sewınırım yenıden update denedım ama bu seferde kontak kurmuo update actıgımda baglanamadı dıo bulmuo ne yapabılırım lutfen yardımcı olun bana tam anlamıyla anlasılır bısekılde tarıf edebılırmısınız lutfennnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7306

sorun su kardesım update edıodum telefonumu 3. asamaya geldım yuzde 70 de yarıda kaldı we telım sadece motorola logosu kalıo ekranda hıc acılmıo hıcbısey olmuo saatlerce bekledım ama hala acılmıo yardımcı olursan sewınırım yenıden update denedım ama bu seferde kontak kurmuo update actıgımda baglanamadı dıo bulmuo ne yapabılırım lutfen yardımcı olun bana tam anlamıyla anlasılır bısekılde tarıf edebılırmısınız lutfennnnn

Yukarıda yazmıştım..

RSDLite5.7 programını yandaki linkten indirin.http://www.mediafire.com/?n16andr3en92a6p

Bu program yardımı ile alttaki orjinal romu telefona atabilirsiniz.

http://www.4shared.com/rar/3s0SqrT9/IRM-148C-0-4064-A02_BFM.html?

• yanlız kardesım bu pc de motorolanın hıcbıseyı yuklu deıl ve telı taktıgımda sadece kırmızı ısıgı yanıo gene m logosu gelıo ekrana acaba göruomudur telı ve nasıl yapabılcegımıde bana kısaca bı tarıf edermısın lutfen telı yapamadım cok canım sıkıldı kardesım sımdıden cok cok tşk ederım
  • Windows 7 için gerekli olan driverların hepsini buraya yükledim.
    http://www.mediafire.com/?bcnl5ccyyqp5z96
  • eywallah kardesım ya cok saol dns ayarlarını deısıp werdıgın orjınalı yuklemeye calıscam sıte acılmıo cunkı kardesım ınsş olourda bende kurtulurum ya cok saol
  • kardesım orjınal roomu yukledım kurdum rds lıteyı yukledım kurdum ama wındows 7 deıl pcm sence drıverlara gerek warmı dırek göruomudur telı taktıgımda sımdı nasıl yukleyecegımı tarıf edebılırmısın en son numaranı alcam artık kardes ben bıraz pc özurlusu bırıyım kusuruma bakma
  • bu bılgıosayara takılı usb aygıtlarından bırısı calısmadıgından dolayı olumsuz bıldırım werıo bu bıldırımı 3 pc de denedım hepsınde aldım kardesımmm ama ılk taktıgımda 3. asamaya kadar gelmıstım ben yarıda bıraktı bana bı akıl wer kardes 5 dakıkanı ayır sıfırdan ne yapcagımı tek tek anlatırmısın yoksa serwıse wermek zorunda kalcam güneşlide ya telını alıyım arayım senı yada bana burdan 5 dakıkanı ayırıp tane tane adım adım yardımcı ol be kardesım telı kullanamıom 2 gundur
  • 1. Telefonun yeterince şarjlı olduğundan emin ol.
    2. Telefon kapalıyken "kamera+volumedown+power" tuşlarına bas. Kırmızı bir ekran gelecek. henüz pc ye bağlama.
    3. PC de RSDLite programını çalıştır.Filename yazan yerin sağında "..." olan yere tıklayıp bilgisayarından ".SBF" uzantılı romu tıkla.Alttaki pencerelerden sağ tarafa romla ilgili yazılar gelecek.
    4. Telefonu şimdi pc ye usb kablosu ile bağla.
    5. RSDLite Programında "Start" iconuna bas.
    6. Yüklemenin başlaması gerekir.Altta Status bölümünde ilerlemeyi göreceksin. İlerleme , bir ara uzun süre durabilir sakın işlemi yarıda kesme.
    7. Yükleme uzun sürecek. Tahmini süre 10-15 dakika.Bu sırada telefon açılıp kapanabilir. Enson işlemler bittiğinde Telefonda mavi bir ekranda yazılar görünecek.
    8. RSDLite programını kapat. Telefonu pc den çıkart
    9. "volumeup-power" a bas. Telefon Düzgün bir şekilde açılır.
    10. Eğer düzgün başlamaz ve Recovery ekranı gelirse ordan herşeyi silip tekrar başlaabilirsin.

Kolay Gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 13 Mart 2013; 10:40:22 >

• kardesım cok cok tsk ederım ama senın werdıgın orjınal room sıtesınden 5.1 mb lık bsy yukluo normalde 200 mb gösterıo orjınal roomu dogrumudur senıde cok oyaladım ama ıdare et artık bu ıslerden pek anlamadıgım ıcın ugrastırdım senı kusuruma bakma guneslıde serwıse werıyım dedım 1 hafta dedıler kendım yapabılırsem ne mutlu artık tarıfı aldık artık sıtenıze ve sıze cok tşklr
  • pekı bu ıslemı yapabılmem ıcın motorolanın normal drıwerlarına ıhtıyacım warmı kardesım dırek taksam oluomu herhangı bı pc ye bıde bunu mrk edıom ben normalde pc ye telı taktıgımda tanıo sanırım kullanıma hazır falan dıo daha sonra hata werıodu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.