Şimdi Ara

Motoluxe XT615 TR Update (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
17.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babacım cok oldum ınan farkındayım ama orjınal room neden yuklenmıo 200 mb olan ya 4sharede gelıorum ındır war hemen tıkladıgımda 5 mb lık dosya gelıo allah askına bısey sole
  • XT 615 CMW nasıl yüklenir bi yardımcı olabilirmisiniz?Ayrıntılı olarak şimdiden teşekkürler
  • kardesım dedıkelrnı tek tek yaptım su an yuklenıodu 2 kere yuzde yuz dedı sonra faıled flashıng process phone (0000) error sendıng karsısında faıl yazıo hersey yolundaydı ama kardesım bu durumda ne yapabılırım olucak bılıorum ama nasıl?
  • servis. sbf yı ındırmemıstım ırm olanı ındırmıstım sadece kardesım ben bak dedıklerını tek tek yaptım rds lıte kurulu ırm olanıda ındırdım sbf dosyasını tek servısı ındırmemıstım sımdı ben '...' olan yerden hangı sbf dosyasını tele atıcam ırm yı atmıstım hata werdı tarıfınde sbf uzantılı romu tıkla demısın aynısını yaptım kardesım sona yaklastık bak lutfen cvp beklıorum
  • servıs sbf yı de ındırdım ıksııde masa ustunde servısı deılde dıerını yanı room olanı atıorum 2 kere yuzde yuz olduktan sonra 3.uncude error werıo bu normal mı ya bılgısayarın bazı ozellıklerınden falan olmasın kardesım
  • kardesım bılgısayarın bazı özellıklerınden olmasın benım pc bıraz eskı ama bılmıorumm aynı hatayı werdı gene serwıse.bfm yın de ındırmısrtım yuklenıo yuklenıo 3. asamada hata werıo bunun sebebı ne olabılır artık herseyı yaptık yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7306

kardesım bılgısayarın bazı özellıklerınden olmasın benım pc bıraz eskı ama bılmıorumm aynı hatayı werdı gene serwıse.bfm yın de ındırmısrtım yuklenıo yuklenıo 3. asamada hata werıo bunun sebebı ne olabılır artık herseyı yaptık yanı

Daha önceki yüklemelerinde yarıda kesildiyse flash bozulmuş olabilir.
    Garantisi dolmamışsa "güncelleme yaparken bozuldu" diyerek servise verirsen tamir edebilirler sanırım.
    "kamera+volumedown+power" yaptığında kırmızı bootloader ekranı geliyorsa telefonun sağlamdır.
    Bir şekilde bir yerde yanlışlık oluyor ama uzaktan çözmek çok zor.
    Sorunu çözemezsen eğer , bana güvenir yollarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Kardes sana cok tsk ederim orjinal roomu yukleyemedim ama yeni update warya 3. Asamada yarm kalmistida telim bozulmustu orjinal dene dene olmayinca dedigin gibi wolumedown kamera powera bastim yeni update programini actm bide baktmki 3. Asamadan dewam etti we mavi ekranda beyaz yazilar geldi telim duzeldi bildirim isigimda mavi oldu kardes seni cok ugrstrdm allah razi olsun cok tsk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA BEYLER BEN MOTOROLA MOLOTUXE CT615 TELEFON KULLANIYORUM HEP RESET ATARDIM BİŞEY OLMAZDI BU SEFER GENE ATTIM AMA ŞEY OLDU ANDORİD ADAM BASINDA KUTUYLA KALDI NE ACILIYOR TELEFON NE KAPANIYOR YARDIMCI OLUN NOLUR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.