Şimdi Ara

Motoluxe XT615 TR Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
17.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskisi "IRM-148C-0-4064-A02_BFM.sbf 368Mb" idi.
    Yenisi "IRM-1670-0-4064-A02_BFM_service.sbf" 366Mb. >>DOWNLOAD<<
    Yanında birde bu dosyayı "Retail_Turkey_WCDMA_SM3119AXXQ1.xml.msu 2 Kb" indirdi.

Alttaki siteden update yazılımını indrin pc ye kurun çalıştırın.
    Telefonu kapatıp update moduna geçince driver yüklemesi yapacak onu mutlaka bekleyin.
    Sonrasını kendisi yapıyor.
    Kurulum bitince telefonunuzda hiçbirşey silinmiyor.(Google telefon rehberiniz siliniyormuş.Yedeğini almayı yada google ile senkron etmeyi unutmayın.)
    Eğer "root" iseniz "unroot" oluyor sadece.
    Buradan (http://direct.motorola.com/hellomoto/support/update/) ülke ve telefon modeli seçip update yazılımını download edebilir
    Direkt linki ise burada (https://rsddownload.motorola.com/download/Motorola_Software_Update.exe).

Yeni Linkler GoogleDrive

IRM-148C-0-4064-A02_BFM_TR.sbf

IRM-1670-0-4064-A02_BFM_service.sbf

RSDLite6.1.4.msi

RSDLite5.7.msi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 22 Ekim 2013; 14:33:13 >

• Güncellemeyi yaptim. İlk gördüğüm değişiklik pil tam doldugunda bildirim isigi artik mavi yaniyor. Önceden yeşil yaniyordu. :)
  • antutu benchmark 2D grafik testlerinde 244 den 264 lere yükseldiği görünüyor.
  • güncelleme yarıda kesildi hata verdi telefon açılmıyor ne yapabilirim acaba m logosu gelip gelip gidiyor.
  • telefonu kapatın yada pilin çıkarıp takın.
    pc ye bağlayın update i tekrarlayın.

update yine başarısız olursa RSDLite5.7 (http://www.mediafire.com/?n16andr3en92a6p) programı yardımıyla alttaki linkten indirdiğiniz orjinal romu tekrar yükleyebilirsiniz.

http://www.4shared.com/rar/3s0SqrT9/IRM-148C-0-4064-A02_BFM.html?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyougur -- 23 Eylül 2012; 22:47:12 >
  • mavi ışık haricinde farklılıklar varnı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uptade yapıldı. bitir dediğimde telefon mavi ekranda kaldı bir şeyler ters gidiyo sandım açma kapama düğmesiyle kapatamadım telefonu mecburen bataryayı çıkardım taktım uzun süre telefon M logosunda kaldı ama açıldı derleme numarasını kontrol ettim yükleme yapılmış. gözüme ilk çarpan bildirim ışığının yeşilden maviye döndüğü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada telefon hafızası düşük oldugu için şöyle bi önerim var telefon hafızasında hafıza kartına taşınmayan uygulamaları taşıyabilmeniz için root gerektirmeyen yöntem içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_57160738/mpage_1/key_/tm.htm konusunu inceleyebilirsiniz. benim cihazımda çalıştı 1dk sürmeyen işlem sonucunda telefonunuza uygulama yüklemekten vazgeçmeyin :)
  • bu telefon için navigasyon prog. varmı ?
  • arkadaşlar çoğu konuya yabancıyım.

update için denilen yolu izlediğimde önüme ;

Motorola Software Update will verify if your device is in warranty prior to proceeding with an update.
    - Allow sufficient time to perform the software update which typically takes 25-30 minutes.
    - Ensure that your device battery is fully charged or plug in the power charger.

To start, connect the device to your PC using the USB data cable. Your device information will appear on the left.

Important: If Motorola Software Update does not detect your device, click on “?” for assistance and search under “detect".

geldi.

Exit den başka tuş olmadığı için yükleme yapamadım

eğer yardımcı olabilecek biri varsa

teşekkürler..
  • Problem bilgisayarin bazi özellikler i dolayisiyla imis. Baska bir bilgisayardan denedigimde update yapabildim

• Update dosyasını hotfile a upload ettim ve ilk mesaja download linkini ekledim.
  • 2. aşamadayken bu hatayı alıyorum ses açma ve power butonundan bahsediyor kabloyu çıkartıp deniyorum olmuyor hep aynı hata
    There is no software update currently available for your mobile device.
    You may check back for future updates or you can let us notify you when a new update becomes available. Please select Register to receive update notifications automatically.

Thank you for using Motorola Software Update. Click here to visit the Motorola site.

Please follow these steps to get your device out of update mode.

1. Disconnect the USB cable from your device.
    2. Simultaneously press the Volume Up key and Power Key on your device. This will restart your device.
  • Telefonunuz için güncelleme yokmuş. Demekki herşeyi doğru yapmışsınız.
    volumup ve power update bittukten sinra telefonunuzu yeniden başlatmaya yarıyor.
    Eğer telefonunuzdaki yazılımın güncel olmadığını düşünüyorsanız ilk mesajımı tekrar okuyun.Orada update yapamayanlar için dosyayı upload ettiğim linki verdim.

• update yi başarıyla yaptım artık bildirim ışığı hep mavi yanıyor ve sanki yeni almışım gibi bi his uyandırdı :) onun haricinde de menüde bikaç ufak değişiklik gözüme çarptı paylaşım için teşekkürler
  • 1.uptade garanti bozuyormu?
    2.videoda 720p video kayıt geldimi?
    3.android sürümünde degişiklik varmı?

• Telefonumu sorunsuz 'update' edebildim. Yardımlarınız için teşekkürler! Ancak bir kaç gün önce telefonumu 'root' etmiştim ve tekrar eski haline döndü 'unroot' oldu. Aynı işlemi tekrarladığım zaman artık olmuyor 'root' yapamıyorum telefonumu... " Getting open mount " gibi bir yazı takılı kalıyor ekranda ve bir türlü "Device is Rooted" penceresi çıkmıyor... Ben de olmadığını farkedip USB den çıkarıyorum yeniden başlatıyorum Update edilmiş rootsuz hali devam ettiğini çalıştığını görüyorum... Acaba tekrar sağlıklı 'root' yapamayacak mıyım? Bilen arkadaş varsa yardım edebilir mi?
  • merhaba arkadaşlar bende motorola xt 615 kullanıcısıyım ve dun akşam telefonuma burada yazan uygulamayı yaptım ama telefonumda önceden yanan yeşil bildirim ışıgı artık ne yeşil ne mavi yanmıyor artık yenıden update mi yapmam gerekir acaba telefonumda pek değişme olmadı sadece versiyon rakamlarında değişme oldu birde media ser plus artık DLNA olarak değişmiş ilk update tamamlanmasında bildirim ışığı mavi yandı ama sonrada dolunca yanıyor sonuyor dahada yanmıyor lambayla bildirim olayıda bitti artık konuyla ilgili yönlendirebilecek bi arkadaş varsa yardımlarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza555

merhaba arkadaşlar bende motorola xt 615 kullanıcısıyım ve dun akşam telefonuma burada yazan uygulamayı yaptım ama telefonumda önceden yanan yeşil bildirim ışıgı artık ne yeşil ne mavi yanmıyor artık yenıden update mi yapmam gerekir acaba telefonumda pek değişme olmadı sadece versiyon rakamlarında değişme oldu birde media ser plus artık DLNA olarak değişmiş ilk update tamamlanmasında bildirim ışığı mavi yandı ama sonrada dolunca yanıyor sonuyor dahada yanmıyor lambayla bildirim olayıda bitti artık konuyla ilgili yönlendirebilecek bi arkadaş varsa yardımlarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?
  • fabrika ayarlarına dönmeyi denemedim.fabrika ayarlarına döndüğümde düzelir mi acaba. birde tam ne değişecek bilmediğim için ne olup bitti farkında değilim yeşil yanan lamba cevapsız çağrılar mesajlar vs. hep yanacak eskisi gibi değilmi sadece mavi olması bi değişiklik telefonda başka bi değişiklik olmayacak. birde fabrika ayarlarına döndüğümde olmazsa ne yapmam gerek update işlemini tekrarlamalımıyım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.