Bildirim
Motor Alıcam Yardımlarınız Lazım Arkadaslar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
motor alırsam arkadsalar
uzun yol
yaparım
500 600 km lık
uzun yolda rahat olabılırmıyım
cekışlerde
yokuş yukarı felan sorun yaratırmı hız olarak nasıldır uzun yolda
felan -
145 kilo musun gerçekten ??
3000 ytl ye 250cc lik çinli cruiserlerden alırsın. seni rahat taşır ama arada şasiyi kontrol et. mondial mct250 ile 2 arkadas dağ tepe giderken şasi çatlamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 5 Ekim 2008; 23:12:09 > -
evet 145 kg yım
bı kac ornek varmı
bakacagım lınk
salambişe olması lazım
uzun yoladagıdecegım ıcın
ama 110 kg ye dusecem onun ıcın kılo sorun olmaz
heral -
regal raptora bir bak bak 250 cc olanı sana uygun mondialle falan uğraşma harcadığın zamana ve paraa yazık -
quote:
Orjinalden alıntı: _DIESEL_
regal raptora bir bak bak 250 cc olanı sana uygun mondialle falan uğraşma harcadığın zamana ve paraa yazık
Evet katılıyorum. Kanuni Tiger (Yeni çıkan S i bilmiyorum) ve Mondial kadar çabuk korozyona uğrayan motor görmedim sanırım. Denk geldiğim raptorlarda minimal. O fiyatlarda 250cc de alınabilecek en iyi cruiser bence de. -
bakıyorum daha kesın bı modelle
karar vermedım
250 cc dusunuyorum
bende arkadaslar motorla uzun yola gıttıgınde motoru arada dınlendırmen
gerekıyormuş bunuda yenı ogrendım
motor kullandım daha once
scooter
mz felan kullandım ama fazla bılgım yoktu
motorla sehırler arası fazla yol yaparım aldıgım zaman bıde kılom fazla oldugu ıcın sorun
yaratırmı yoksa vazmı geceyım motor sevdasından ehlıyetım B benım sımdı bıde A2 ALMAM LAZIM DEMI
A2 EHLIYET ICIN NE KADAR MASRAF GIDIYOR -
145kilo olduğundan bahsetmişsin. Bu sürekli 2 erişkin insanın binmesi gibi birşey olacak motora.
Bu yüzden sağlam bir makine tercih etmelisin. Regal de olsa; Çin malından uzak dur.
Bütçeni biraz zorlarsan sana tavsiyem 2. el temiz bir Kymco Venox alman olacaktır. -
145 kıloyum
şu anda ama 4 5 ay ıcınde
110 kıloya dusmem lazım ondan dolayı
kılo sorun deıl
110 kıloyu ceker heral 250cc motor
max 2500 3000 ytl
cıkabılıyorum
:S -
2.el 5000 altında hırpalanmamış venox olursa neden olmasın tabi. Ama arkadaş max 3000 YTL demiş. Bir de regal raptor çinli motorların kozmik bir hatası sayılabilecek motorlardan. Diğer çin malları ile (Bu kategoride ) aynı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 8 Ekim 2008; 3:30:11 > -
DADYW DD250E-9 Su soğutmalı Regal Raptor BU MOTORRU ALMAYI DUSUNUYORUM SİZCE? ALIYIMMI NASIL MAX 170 KG TAŞIYORMUŞ
MAX HIZ 120 130 DIYORLAR
100 KM 110KM HIZ BANA YETERLI KILODA 110 KILOYA DUSECEGIM ICIN YETERLI BENCE
SU SOGUTMA OLDUGU ICIN UZUN YOL YAPABILIRIM
HERAL DURMADAN? -
quote:
Orjinalden alıntı: *BABO*
DADYW DD250E-9 Su soğutmalı Regal Raptor BU MOTORRU ALMAYI DUSUNUYORUM SİZCE? ALIYIMMI NASIL MAX 170 KG TAŞIYORMUŞ
MAX HIZ 120 130 DIYORLAR
100 KM 110KM HIZ BANA YETERLI KILODA 110 KILOYA DUSECEGIM ICIN YETERLI BENCE
SU SOGUTMA OLDUGU ICIN UZUN YOL YAPABILIRIM
HERAL DURMADAN?
su soğutmalı olması senin için bir avantaj hava soğutmalı motorlara göre uzun yolda daha iyi performans alırsın ayrıca regal çin malı olsada iyi sayılabilecek bir motor motora ilk bakışınızda alışılagelmiş çin motorlarından ayırt edebilirsin zaten o fiyat aralığında daha iyisini bulamassın bir nevi regal kötünün iyisi eğer kaliteli olsun istiyorsan kesenin ağzını açman gerek en azından 2.el bir honda shadow veya intruder alabilirsin ama senin belirttiğin fiyata aralığında regal lider
-
bende cok arastırdım
yardımlarınızdan dolayı cok tşk ederım
en ıyısı regal
ıkıncı el alırken nereler dıkkat etmelıyım
max ne kadar vereyım ne kadar yanı motor
daha once motor almadım
ama kullandım -
Motorsiklet almaya karar verdin demek hayırlı olsun şimdiden -
hayirli olsun bu arada regal raptor un bi sitesi varmi modellere ve fiyatlara bakmak icin ??
bu arada regal raptormu yoksa keeway mi daha iyidir ? (sacma bi soru oldu gerci. cinmali hepsi kotu diyosaniz o zaman direk hangisi daha kotu :) )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 10 Ekim 2008; 5:55:21 > -
yukari!
yaw arkadaslar yeni konu acmak istemedim kirlilik olmasin diye bi yardimci olun lutfen
250cc lik cin mali race motorsiklet almak istiyorum ne onerirsiniz?
crusier de regal raptormu daha iyi yoksa keeway mi ?
not: cin mali kotu demeyin alir almaz bazi seyleri deyistirip tecrube kazanmak istiyorum ondan sonrakisini hysong alirim artik -
quote:
Orjinalden alıntı: cengizhan66
yukari!
yaw arkadaslar yeni konu acmak istemedim kirlilik olmasin diye bi yardimci olun lutfen
250cc lik cin mali race motorsiklet almak istiyorum ne onerirsiniz?
crusier de regal raptormu daha iyi yoksa keeway mi ?
not: cin mali kotu demeyin alir almaz bazi seyleri deyistirip tecrube kazanmak istiyorum ondan sonrakisini hysong alirim artik
regal keewaye oranla dahaiyi motr olduğu doğrudur hyosunglada kafa kafaya diyebiliriz sonrasında hyosung demişsin hyosungun cruiserinimı düşünüyorsun yoksa racing olanınımı eğer gt 250 r dan bahsediyorsan cruiserdan geçiş ypmana gerek yok zatn 250cc racingi az çok tecrüben varsa kllaabilirsin
-
daha once hic motor surmedim ve sahibide olmadim
regal crusier fiyatida iyi ama 0km bulmam cok zor olcagina benziyo
gt 250 r racin fiyati iyi sayilir ama beygir gucu az oldugundan pek hiz yapamicagindan korkuyorum bu yuzden on ve arka dislileri ve egzoz u deyistirme ve ayarlamayi dusunuyorum ama o zaman garantisin den cikiyomu onu bilmiyorum ?? eyer cikiyosa gt250 r yi 2 ci el alicam
crusier de severim racing de ama racing biraz kucuklukten gelme bi sevgi
bide cin mali olmasina ragmen kimse regalden sikayet etmiyo -
bende alacam ne alayım mondialın dez avantajları neler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X