Şimdi Ara

Motor almak istiyorum yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öğrenciyim ve ordan buradan çalışarak ederek bir miktar para biriktirdim, yaklaşık 180 - 250 civarı bütçem var çok 250k ya yaklaşmak istemiyorum ama çok şey değişecekse ki genel fiyatlar böyle sanırım bilmiyorum tavsiyeye açığım. 250 cc mantıklı sanırım biraz baktım araştırdım. İlk motorum olacak ama scooter kaykay paten bisiklet çok fazla sürdüm. Uzun yol yapmak istiyorum genel detaylıca sürüşü öğrendikten sonra çevredeki şehirleri gezmek istiyorum, büyük ihtimalle her zaman artçım da olacak. Naked önceden hoşuma gitmiyordu şimdi hoşuma gidiyor ama uzun yol naked mantıksızmış sanırım. Yedek parça bulunma olayları falan varmış gerçekten pek bilgim yok. Her türlü öneriye açığım. Sakin sakin şehir gezmeyi planlıyorum. Ehliyete yazılıp ardından direkt şehir içi güzelce öğrenip yollara düşeceğim. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Boy:179
    Kilo:78

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• N00fle N kullanıcısına yanıt
    honda cl250 peşin fiyatına 180 bine veriyorlarsı. ikinci el fiyatından bile uyguna geliyor. koş bi honda bayii sine sor kaçırma bu fırsatı. umarım kampanya bitmemiştir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim xmax 250 yormaz seleside rahat 2 .el temiz bulunur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.