Şimdi Ara

yurt dışından turbo almak hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iyi tatiller bir tane müşterimiz var polo aracının turbosu arızalı tamiri olmadığı için yenisi almak gerekiyor servis sadece turbo fiyatına 5500 tl demiş haliyle adam soluğu sanayide almış bize geldi durumu anlattı biz de bi araştırma yaptık internette sadece ebay da var buradan daha önce hiç alışveriş yapmadık alışveriş yapmayı denedim ama türkiyeye gönderilmiyormuş bunu nasıl alabiliriz? forumda bi yazıda okumuştum kargo şirketi bizim adımıza alıp türkiyeye getiriyormuş(ups felandı sanırım) böyle bir şey gerçekten var mı? varsa aydınlatır mısınız turbonun linki:https://www.ebay.co.uk/p/borgwarner-04b253019g/686223382?iid=322490327860
    turbonun kodu: 04B253019G cevap veren arkadaşlar için şimdiden teşekkürler

imla için üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayanamvaybabam -- 13 Ağustos 2017; 19:23:32 >

• Tam emin olmamakla birlikte, yasal yolla bu fiyata almaniz zor. Gumruge takilir ve vergisini alirlar diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw sharan için bir defa denedik gümrüğe takılmıştı. Geri gönderdik. Bizde Mecburen revizyon yoluna gittik. Sıkıntı olmadı. Tamiri olmayacak kadar ne olmuş merak ettim. Revizyonu yapılabilir diye düşünüyorum. Çok fazla para harcamaya gerek yok.

• Vw sharan için bir defa denedik gümrüğe takılmıştı. Geri gönderdik. Bizde Mecburen revizyon yoluna gittik. Sıkıntı olmadı. Tamiri olmayacak kadar ne olmuş merak ettim. Revizyonu yapılabilir diye düşünüyorum. Çok fazla para harcamaya gerek yok.

• Hangi semttesiniz İstanbul'da çok iyi turbocular var

• Çıkma bakın daha uygun olur veya tanıdık arayın ingiltereden elden getirsinler. En kotu vize alın siz gidin getirin daha ucuza gelir gene :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yanlış bilmiyorsam ab ülkeri %18 diğer ülkelerden gelen ürünler %20 olacak şekilde fiyatıları 30 euro geçiyorsa vergilendirme var.

Ürün ücreti+vergi+kargo ücreti servis fiyatından daha düşüğe denk geliyor.Ürünün orijinalliğini teyit ederseniz alabilirsiniz.

Araç parçalarına özel farklı bir durum varsa onu bilemiyorum bir kaç kez aracıma parça aldım fakat bu kadar pahalı parçalar değildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıcıya sorun ıngilizce olarak almak istediğinizi söyleyin. Israrcı olun anlaşılabilirseniz Türkiye ye acar ürünü siz de alabilirsiniz.

• Bikaç hafta önce debriyaj seti ve volan aldım. Siz anlaşmanızı yapın, aracı bir arkadaş bulup cüzi bir komisyon karşılığında ürün adresinize kadar gelsin. En fazla gümrük vergisini ödersiniz.

• arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim avusturyadan bi arkadasim vardi durumu ona anlattim cok sukur yardimci olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.