Şimdi Ara

Motor Blok çatlak acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar motor 1.5 dun aldik bu gun blok catlak oldugunu ogrendik aldigimiz kisi yag kacagi var dedi ancak resimde gorulen sekilde blok catlamis amacim suçlu aramak degil aldik bitti ama catlak icin ne yapilabilir bu konuda yardim bekliyorum sizlerden

Motor Blok çatlak acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkma blok yada komple çıkma motor alınmalı. Kaynakla nerede ne zaman tekrar edeceği belli olmuyor. Ben mesela kaynak yaptırmıştım birkaç gün sonra tekrar yağ kaçırdı.

Protonların bazıları Mitsubishi temelli diye biliyorum. Eğer aynı platform üzerine ve ortak motor şanzıman kullanıyorsa Mitsubishi parçaları daha kolay bulunabilir bilginiz olsun.
  • araç nedir? kaç bindedir? expere sokuldu mu alırken?
  • 150.000 kmde proton 99 model. Ekspere sokulmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lwon -- 29 Ekim 2019; 16:52:58 >
  • lwon L kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayında 150 binde 99 Model?

• ya blogu tamir ettirecektiniz genelde önermiyorlar
    ya da çıkma blok araştırıp motor attıracaksınız
    bence satıcı biliyordu blogta sorun oldugunu neden baktırmadan araç aldınız ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunfix
  • blok catlatti ise muhtemelen hararet yapmistir. kaynakla filan ugrasmayin 3-4.000 gibi fiyatlara temizinden komple cikma motor bulursaniz alip taktirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Duydum ama o kadar etkili mi ?

• Geçmiş olsun öncelikle . Motor kolay kolay çatlamaz... 150.000 km doğruluğunu araştirdiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o araç 150.000 km ise muayene kayıtlarını kontrol ettirin.

protona çıkma blok bulmanız zor aramanız lazım.
  • Arkadaslar konu kac kmde olmasi veya arabayi bana kitlemeleri degil konu çözüm var midir bildiginiz bi abi sunfix yazmis mesela bu tarz yorumlar bekliyorum lutfen

• Geçmiş olsun hocam muhtemelen hararet yaptı yapmanız gereken çıkma motor blogu bulmak (Kendiniz arayın yoksa usta fark koyar) yada blogu kaynattırın ( Daha uygun olacaktır)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız şahıs ne diyor? Konuştunuz mu? Belki adam gerçekten bilmiyordu. Bakarsın adam tamir ücretini karşılar
  • Çıkma blok yada komple çıkma motor alınmalı. Kaynakla nerede ne zaman tekrar edeceği belli olmuyor. Ben mesela kaynak yaptırmıştım birkaç gün sonra tekrar yağ kaçırdı.

Protonların bazıları Mitsubishi temelli diye biliyorum. Eğer aynı platform üzerine ve ortak motor şanzıman kullanıyorsa Mitsubishi parçaları daha kolay bulunabilir bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.