Bildirim
motor hiç sürmemiş biri honda nc700 sa sürebilr mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayır. -
peki ne yapmak lazım -
150 cc vitesli bi motor alip kullanmayı iyice öğrendikten sonra, Motosikletin Türkiye yollarında ki konumunu öğrendikten sonra nedir ne değildir öğrendikten sonra 3-5 sene sonra anca alip kullanabilirsin.. Motor ister manuel isterse de Tam otomatik olsun öyle bir motorla başlangıç yapmak intihar olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Haziran 2013; 12:50:16 > -
ben nasıl ve nereden öğrenecem bu motor kullanmayı kimse yok yanımda bana öğretecek ben zonguldakta olacam bu yaz mesela ne yapsam -
temel unsurlari öğrendikten sonra nc700 u sürebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: orsino
motor hiç sürmemiş biri honda nc700 sa sürebilr mi?
Öbür tarafa direk kombine alırsın, 700cc bu çocuk oyuncağı değil. 1 2 sene kullanmak gerekiyor 125 cc veya 250 cc ile başla -
sürersin ama gideceğin yere tek yönlü gidiş bileti sağlar. -
Sorduğun soru şu şekilde "Hayatımda ilk defa gitar çalacağım, kadıköyde taksimde falan mekanlarda akşamları çalan arkadaşlar gibi çalabilirmiyim".quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
sürersin ama gideceğin yere tek yönlü gidiş bileti sağlar.
Cavabını kendin ver.
NC700 yerine Hayabusa falan koyarsan "Yngwie J. Malmsteen'e kafa tutabilirmiyim" falan olur mesela -
üstat çok agresif bi makine değil ama genede ilk motor olmaz 2. motor olur olsa olsa...125-150-250 ile başlangıç yap normali o...quote:
Orijinalden alıntı: antireal
Sorduğun soru şu şekilde "Hayatımda ilk defa gitar çalacağım, kadıköyde taksimde falan mekanlarda akşamları çalan arkadaşlar gibi çalabilirmiyim".
Cavabını kendin ver.
NC700 yerine Hayabusa falan koyarsan "Yngwie J. Malmsteen'e kafa tutabilirmiyim" falan olur mesela
Alıntıları Göster
-
Eğitim almak kaydıyla sürebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Vlkndnmz
üstat çok agresif bi makine değil ama genede ilk motor olmaz 2. motor olur olsa olsa...125-150-250 ile başlangıç yap normali o...
Alıntıları Göster
Hem BMW eğitmenlerinden aldığım bilgi hem de Honda eğitim merkezi şef eğitmeni Gülhan beyin söyledikleri bu şekildedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svevo -- 30 Haziran 2013; 22:24:05 > -
Bir kere 4 sezon motor kullan ondan sonra kalibreyi arttır.quote:
Orijinalden alıntı: svevo
Eğitim almak kaydıyla sürebilirsin.
Hem BMW eğitmenlerinden aldığım bilgi hem de Honda eğitim merkezi şef eğitmeni Gülhan beyin söyledikleri bu şekildedir.
Alıntıları Göster -
Kaskını takdın mı hiç bi şey olmaz devam etquote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
Bir kere 4 sezon motor kullan ondan sonra kalibreyi arttır.
Alıntıları Göster -
herkes de demiş ölüm makinesi flan yok kardeş yavaş yavaş öğrenebilirsin zaten çok agresif makine değil 1000 cc ile başlayıp öyle kullanan bisürü insan varquote:
Orijinalden alıntı: Araseria
Kaskını takdın mı hiç bi şey olmaz devam et
Alıntıları Göster
-
öncelikle hiç vitesli motor kullanmadıysan hatta motor kullanmadıysan sana tavsiyem 125cc yada 150 cc motorlarla başlaman hatta mümkünse daha ufaklarından başla.önce boş arazilerde trafik parklarında yada trafiğin olmadığı yerlerde alıştırma yap zaten motorda bir kişi arkaa oturup şunu yap bunu yap diyerek öğrenilmez,tamamen tecrube ile alakalı bişeydir. herşeyi kullandıkça öğrenirsin ve unutma her motorun tepkisi farklıdır .kalkışı duruşu fren mesafesi hızlanma süresi yola verdiği tepki yatış eğimi gibi bunların hepsini kullandıkça alışıp öğreneceksin. vitesleri çözdün ve temel hareketleri yaptınmı gerisi gelir.quote:
Orijinalden alıntı: burakaydin
herkes de demiş ölüm makinesi flan yok kardeş yavaş yavaş öğrenebilirsin zaten çok agresif makine değil 1000 cc ile başlayıp öyle kullanan bisürü insan var
Alıntıları Göster
Ve Sakın Unutma 4 tekerde kaporta ,vardır motorda ise kaporta sensin...... kaportaya dikkat et....
-
quote:
ben nasıl ve nereden öğrenecem bu motor kullanmayı kimse yok yanımda bana öğretecek ben zonguldakta olacam bu yaz mesela ne yapsam
A2 ehliyetin varmı bilmiyorum ama öncelikle ehliyeti alırsan kursta en azından temel bilgileri öğretirler, ondan sonrasında da 125 cc ya da bi scooter la başlayabilirsin böylece ölüm riskini en aza indirgemiş olursun ama tamamen yok edemezsin onu söliyim -
videoyu izlemekte fayda var.quote:
Orijinalden alıntı: exlem16quote:
ben nasıl ve nereden öğrenecem bu motor kullanmayı kimse yok yanımda bana öğretecek ben zonguldakta olacam bu yaz mesela ne yapsam
A2 ehliyetin varmı bilmiyorum ama öncelikle ehliyeti alırsan kursta en azından temel bilgileri öğretirler, ondan sonrasında da 125 cc ya da bi scooter la başlayabilirsin böylece ölüm riskini en aza indirgemiş olursun ama tamamen yok edemezsin onu söliyim
Alıntıları Göster
-
Hocam daha önceden bisiklet sürdünüz mü ? -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
videoyu izlemekte fayda var.
Çok uçmuş buda 15 yaşındaki çocuklara ithafen der gibi tamam 750 abartı gelebilir ama nc serici öyle çok abartılacak b-motor değil 1,4 honda jazz motorun yarısı yakmıyor akıllara zarar gitmiyor yaşı genç olanların son duragı olabilir yine ama bilinçli bir adam her türlü hakim olur honda güvenli sürüş eğitimi 1 2 şart tabii. Motor için 150 cc vitesli alırsın 1 yıl - 30,000 km yaparsın sonra istediğin 600 lükle gezersin.
-
belki 1 km gider ama slolom yaparsa bomlastik olur, düşerquote:
Orijinalden alıntı: wampaaquote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
videoyu izlemekte fayda var.
Çok uçmuş buda 15 yaşındaki çocuklara ithafen der gibi tamam 750 abartı gelebilir ama nc serici öyle çok abartılacak b-motor değil 1,4 honda jazz motorun yarısı yakmıyor akıllara zarar gitmiyor yaşı genç olanların son duragı olabilir yine ama bilinçli bir adam her türlü hakim olur honda güvenli sürüş eğitimi 1 2 şart tabii. Motor için 150 cc vitesli alırsın 1 yıl - 30,000 km yaparsın sonra istediğin 600 lükle gezersin.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ehliyetsiz motor kullanmak
- uzun yol motoru
- en iyi scooter lastiği
- benda rock 250 yorum
- otomatik vites chopper var mı
- en uzun menzilli elektrikli motosiklet
- honda 50 cc
- honda hornet 750 fiyat
- honda cb 125 f sıfır
- honda dio sıfır fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X