bende bi 206 var ee nede olsa bu zamanda modifiyeden nasibini almamış bi 206 zorr ben de kendime göre böle bi sıra yaptım ama yinede benden daa ii si vardır die bi de onlara danışayım dedim gerek markada olsun gerek ürünün kalitesinde bişeyler önerecek vea ekstra araca işte şunuda yapmalısın diyecek birilerini arıyorum 1- chip tuning 2 egzoz yakıt yayı 3 debriyaj 4 yakıt regülatörü 5 egzoz alev kiti (400 dolar universal)6 buji ve kabloları 7 filtre kiti 8 ZEX VEA NOS nitrojen kiti 9 susturucu 10 ayarlı kasnak 11 forged piston 12 blow off 13 turbo (markayı hiç düşünmedim) 14 intercooler 15 kule gergisi aklımdaki modifiye bu kısaca aracımın uçmasını ama uçunca benzin yemesini istemiorum tabi buna fren kitleri de helezon kitleride işin içinde olması gerekio ama şu anda bunlar var ben sadece motora odaklandım helezon ve fren kitlerini de özel yapım olarak temin ettim arkadaşlardan
quote:
Orjinalden alıntı: lakluk
bende bi 206 var ee nede olsa bu zamanda modifiyeden nasibini almamış bi 206 zorr ben de kendime göre böle bi sıra yaptım ama yinede benden daa ii si vardır die bi de onlara danışayım dedim gerek markada olsun gerek ürünün kalitesinde bişeyler önerecek vea ekstra araca işte şunuda yapmalısın diyecek birilerini arıyorum 1- chip tuning 2 egzoz yakıt yayı 3 debriyaj 4 yakıt regülatörü 5 egzoz alev kiti (400 dolar universal)6 buji ve kabloları 7 filtre kiti 8 ZEX VEA NOS nitrojen kiti 9 susturucu 10 ayarlı kasnak 11 forged piston 12 blow off 13 turbo (markayı hiç düşünmedim) 14 intercooler 15 kule gergisi aklımdaki modifiye bu kısaca aracımın uçmasını ama uçunca benzin yemesini istemiorum tabi buna fren kitleri de helezon kitleride işin içinde olması gerekio ama şu anda bunlar var ben sadece motora odaklandım helezon ve fren kitlerini de özel yapım olarak temin ettim arkadaşlardan
Uçunca boşa atıp stop edersin hiçbişey yakmaz
O zmn tüp taktabi ki şaka öle bişi yapma hamama giren terler yakcak artık
tmm da zaten o kadar büük bi problem deil benim için bu yakıt ama hani olsada oluuuur olmasada gibi bişi zaten bunun için yakıt regülatörü aldım ben de ben daa çok marka ismi istiyorum
Bunları aldınmı alıcakmısın?
quote:
Orjinalden alıntı: sedicivalvole
Bunları aldınmı alıcakmısın?
almadım sizden marka ismi istiorum ama fısss
efet fıss ız biraz sen kime yaptırıcaksın bu uygulamaları peki warmı ustan
Evet hocam usta önemli, malzeme almak işin yarısı bile değil...
hacı doğrusunuz usta en önemli aşama ama bizde usta bol ben sadece sizden marka istiyorum sadece
206 gti mi düz mü
206 x desing
bi tane gti edin onda sonra gir bu işlere
hiç sanmıyorum arabam çok özel bir araba özel yapım x desing dediğime bakma fabrika çıkışı değil yurtdışından 130 hp
130 bg yapılan yapılmış zaten
lexus ben arabaya daa hiç ellemedim bana direk gelen motoru bu orjinal 2006 model ama adamlar bi gaLERİ ALMIŞ YAPMIŞ SADECE PRO. SUPER CHİP VAR BEN ONU GELİŞTİRECEM YANİ HERŞEY ORJ. ARABA DA Bİ TANE CHİP
bi çiple 130 bg olurmu araba 1.6 değilmi o araba
ömer çipmi bu
DOSTUM HEMEN CVP VEREMEDİM KUSURA BAKMA ewet oluyo dostum oluyo ben canlı şahitiyim arabaya 5 dakikada yükleme işlemi gerçekleşyo ve 5 saat denemesi unutma yurt dışı tuning le yerli tuning sektörü arasında dağlar kadar fark var
Bunun detayını öğrenebilirmiyiz senden? Nerde yapıldı bu uygulama, nasıl yapıldı, ne kadara patladı? Bu arada sen aracı yurt dışından mı aldın?
abi sizden marka istiorum yukarıdakiler için oKS
MArka diosun ama Sen ustana danış bence böyle şeyleri usta karar werir bakalarının fikirlerini boşkoy ustan şu şu der sende gelir sunarsın şu nasıl bu nasılş die demii.