peki bizim kuşlara tempra karbüratörü taksak olurmu montajı kolaymıdır + ne olur , yakıt ne olur (anladığım kadarıyla az basınca az cok basınca cok yakıyo normale göre)
tempranınki kaçlık oluyor (tempraninkiler ucuz o nedenle soruyorum)
birde tempra karbüratörü yani weberlemi yoksa 4 lü manifold mu daha iyi performans verir
ben antalyadan değlim.. 2 sene kaldım sadece..ama sizin orada bizim kuşlar pek revaçta..
kardesim o manifold u istersen ilan sahibi arkadasim olur, alıp sana yollayabilirim. Tempra karburatoru fena olmaz güzel bir ayarla harika olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: YerLe_1
kardesim o manifold u istersen ilan sahibi arkadasim olur, alıp sana yollayabilirim. Tempra karburatoru fena olmaz güzel bir ayarla harika olurdu
Banada o isim bir yerden tanıdık geLdi.
hazır karbüratör konusu açılmışken sorayım 88 model şahinlerde ne marka karbüratör bulunuyo arkadaşlar acaba?geçen gün hava filtresini falan sökmüştüm karbüratörün üzerinde weber yazısı dikkatimii çekti.orjinal karbüratörmü acaba?yoksa değişmişmi?
yerle 1 saol ama şimdilik sadece düşünüyorum kesinleşirse pm atarım
quote:
Orijinalden alıntı: armagan..altinoz
hazır karbüratör konusu açılmışken sorayım 88 model şahinlerde ne marka karbüratör bulunuyo arkadaşlar acaba?geçen gün hava filtresini falan sökmüştüm karbüratörün üzerinde weber yazısı dikkatimii çekti.orjinal karbüratörmü acaba?yoksa değişmişmi?
Kardeşim ben markasını bilmiyorum ama weber karbüratörlerin resmi 1. sayfada var.
arkadaşlar herkese selamlar doğan şahin farketmez gazlı arabalarda belli bir deviri geçtikten sonra arabanın ortasından alt tarafından şırrrzzzzzzzz gibi bir ses geliyor bu ses nedir hep merak etmişimdir birde normal manifold la 4lü manifoldun resimlerini koyarmısınız kendi araçlarınızdan farkını merak ediyorum ne gbi farklar vardır
Bu headers dedigimiz 4' lü el yapımı manifold.
Buda normal orjinal manifold kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: YerLe_1
Buda normal orjinal manifold kardeş.
Ben bilmiyordum orjinali senin sayende öğrenmiş oldum.
1.6 dan 1.7 ye yükseltilmiş bordo doğan slx imin motr modifiyesini yazıyorum
1600cc T3 Turbo özel Pİstonlar Özel Segmanlar Özel Krank Özelkasnak Özel Yatak Derecelİ Eksantrİk 1.7 Şanzuman 1.7 Dİferansİyel 4 lü adana yapım manifolt performans Eksoz
arkadaşlar araba parça resimleri çekemedim araba adanada yapımdayken ben istanbuldaydım özürler olsun.. benim atılgan doğan slx 1.7
quote:
Orijinalden alıntı: carbondoğan
1600cc T3 Turbo özel Pİstonlar Özel Segmanlar Özel Krank Özelkasnak Özel Yatak Derecelİ Eksantrİk 1.7 Şanzuman 1.7 Dİferansİyel 4 lü adana yapım manifolt performans Eksoz
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
quote:
bu araba kaç beygir oldu??bi de yaklaşık ne kadara mal oldu?artı kaç para yakıyo km.de?yazarsan sevinirim arkadaşım..
quote:
Orijinalden alıntı: karam1977
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
quote:
bu araba kaç beygir oldu??bi de yaklaşık ne kadara mal oldu?artı kaç para yakıyo km.de?yazarsan sevinirim arkadaşım..
Simdi kardesim sana birkac sorum olcak 1:) 1.7 şanziman nasil oluyor dişlilerlemi oynadiniz? 2:) 1.7 diferansiyel nasil oluyor bana bi aciklarmisin? 3:) piston ve eksantrigin markalari nelerdir?
Bi yaz bakalim aracin 1.7 mi 1.9 mu anlayalim Ben bu kadar yuklesem arabayi kafadan 2200 cc falan olurdu yani Dynoya cikardinizmi arabayi hic ölçtürdünüzmü ? Birde motor kaputunu ac bi resim cek yükle foruma kardesim sana zahmet.
Hocam enes abi dedide dikkatimi çekti intercooler nerde yaw
1600CC TURBO İNTERCOOLER T3 TURBO FORGED PİSTONLAR ÖZEL SEGMANLAR ÖZEL KRANK ÖZELKASNAK ÖZEL YATAK DERECELİ EKSANTRi 1.7 MİRAFİORİ ŞANZUMAN 1.7 MİRAFİORİ DİFERANSİYEL
araç özelliği tam olarak bu arkadaşlar aklımda kalanları yazdmıştım bi önceki motor modifiyede şimdi yapılan özellikler ve kağıtta yazanlar ruhsatta orjinal motor derece leri var ama ben arkadan gelen uyuz kornalara gıcık olduğum için arabayı adana da motor yapılırken ben istanbulda öğrenciydim onun için elimde kullanılan alet resimleri yok
sırf yol isteyen avrupa arabalarına inat 7 milyar para harcandı arabanın motoruna en yakın zamanda güzel bi kamera bulup kaput altını göstereceğim....saygılar
quote:
1600CC TURBO İNTERCOOLER T3 TURBO FORGED PİSTONLAR ÖZEL SEGMANLAR ÖZEL KRANK ÖZELKASNAK ÖZEL YATAK DERECELİ EKSANTRi 1.7 MİRAFİORİ ŞANZUMAN 1.7 MİRAFİORİ DİFERANSİYEL
araç özelliği tam olarak bu arkadaşlar aklımda kalanları yazdmıştım bi önceki motor modifiyede şimdi yapılan özellikler ve kağıtta yazanlar ruhsatta orjinal motor derece leri var ama ben arkadan gelen uyuz kornalara gıcık olduğum için arabayı adana da motor yapılırken ben istanbulda öğrenciydim onun için elimde kullanılan alet resimleri yok
sırf yol isteyen avrupa arabalarına inat 7 milyar para harcandı arabanın motoruna en yakın zamanda güzel bi kamera bulup kaput altını göstereceğim....saygılar
helal be tofaşa okadar masraf yapılır mı diyenlere kapak olsun
quote:
Orijinalden alıntı: .brian.
quote:
helal be tofaşa okadar masraf yapılır mı diyenlere kapak olsun