Şimdi Ara

Motor sabahlari marş almiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Motorum 2022 Model Mondial Drift L motor daha 280 Km de yani rodajda motor sabahlari yada ilk calistirista marş almiyor zar zor çalıştırıyorum 5 dakika suruyor en az motor sicakken sorun yok tek marşta aliyor bazi kişiler akün zayif olabilir dedi sarj et dedi bayiden aldigim gibi biniyorum birde diğer petrollerde denemesim ama TP den benzin alinca motor ilk 5 dakika marş almiyor sorun ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) Akün zayıf olabilir , ama zayıfsa zaten bunu sesten anlarsın ve gösterge ile far ışıkları gidip gelir.

2) Kullandığın yağ kalındır. Yani motorun yazın çalışmaması enteresan. Kışın cidden zorluyor ama yazın bu kadar zorlamaması lazım. Uzun süre kullanmazsan yapabilir ama gündelik kullanımda çok zorlamamalı. 10-40 yağ koyup deneyebilirsin.

3)Jigle kolunu hafif açıp öyle dene. Birde motor rölanti devrine iyi bak. Çalışırken çok çok düşük olmamalı. Yoksa rölanti devrini arttır.

• huncacare kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederim bilgi icin yağ kalin yağ fabrikanin ilk 500 bakima gelmeden koyduğu yağ muhtemelen ondan kaynakli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yağ cidden çok etkiliyor. Hem çalışmasını , hem ısınmasını / motorun şişmesini , yolda gidiş performansını. Ben kışın 10-40 , yazın 15-40 koyuyordum.

• huncacare kullanıcısına yanıt
    Pek bilgili değilm ilk motorum daha çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zatihancanli Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni drift l aldım aynı sorun bende de var aküyü full doldurdum 3-4 gün sonra marş almıyor yine, siz nasıl çözdünüz problemi yazar mısınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otomatik araba hararet yaparmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.