Şimdi Ara

motor sesine göre müzik sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende focus 2006 ghia var kullanma klavuzuna baktığımda motor sesi yükseldiğinde müzik sistemininde sesi yükseldiği var diyor . ayarıda menüden avc diye biyer var oraya gidiyorsun diyor avc off -avc-7 arası seçenekler var ben hepsinde denedim ama değişen bişey olmadı bilgilerinize

• quote:

Orjinalden alıntı: mftmountana

bende focus 2006 ghia var kullanma klavuzuna baktığımda motor sesi yükseldiğinde müzik sistemininde sesi yükseldiği var diyor . ayarıda menüden avc diye biyer var oraya gidiyorsun diyor avc off -avc-7 arası seçenekler var ben hepsinde denedim ama değişen bişey olmadı bilgilerinize

aracın sürati yükseldiğinde ses yükselir
  • Araç hareket etmeden bunu anlayamazsınız..
    En iyi anlama yolu sesi 1 kademe açıp yola çıkmak ve hızı 100-120 km hızlara kadar artırmak..
    Yine çalışmıyorsam vss bağlantısını kontrol etmek gerekir..
  • avc yi +2 ye al en iisi
    ben 2-3 yıldır oyle kullanıom dururken ne ise ses giderken de hıza göre artıo ve motor sesinden müzik yok olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsray4ever

avc yi +2 ye al en iisi
    ben 2-3 yıldır oyle kullanıom dururken ne ise ses giderken de hıza göre artıo ve motor sesinden müzik yok olmuo

Ya araban çok sessiz yada yavaş gidiyorsun..
    Focus için en az 4 iyi gelir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

quote:

Orjinalden alıntı: gsray4ever

avc yi +2 ye al en iisi

Ya araban çok sessiz yada yavaş gidiyorsun..
    Focus için en az 4 iyi gelir..

fiesta da boyle +4 yapınca cok ses farkı oluo kesin ses kısmak zorunda kalıom
  • avc ye nerden girilio????????? buna ihtiyacım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işin kotu yanı hız dustumu ses kısılıyo :D
  • arkadaşlar müzik sesini deniyorum olmuyor herhangibir ayar yapılıyor mu menü ayarlarını yollayacak arkadaş varmı mesela (clip) on yada off olacakmı (comp) on yada off (news) on yada off otonuza baksanız o ayarları buraya yazsanız bende uygulasam teşekkür ederim
  • kendim açar kapatırım , en güzeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

kendim açar kapatırım , en güzeli.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

avc ye nerden girilio????????? buna ihtiyacım var

menüde yeri wardı ama tam olarak hatırlayamadım değiştireli uzun zaman oluo ama menüyü kurcalayarak bula bilirsin
  • ya şimdi bu özelliği ford koymuş kullanmamak olmaz arkadaşlar herkez özgürdür ben yapmak istiyorum eğer hoşuma gitmez ise kapatırım olur biter
  • AVC'yi kitabında yazıyorlar ama yazmadıkları şey:
    AVC'nin çalışması için Clip ve Comp modlarının Off olması gerekiyor, bunu da çoğu kimse bilmiyor..

quote:

Orjinalden alıntı: mftmountana

arkadaşlar müzik sesini deniyorum olmuyor herhangibir ayar yapılıyor mu menü ayarlarını yollayacak arkadaş varmı mesela (clip) on yada off olacakmı (comp) on yada off (news) on yada off otonuza baksanız o ayarları buraya yazsanız bende uygulasam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.