Bildirim
motor sesine göre müzik sesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mftmountana
bende focus 2006 ghia var kullanma klavuzuna baktığımda motor sesi yükseldiğinde müzik sistemininde sesi yükseldiği var diyor . ayarıda menüden avc diye biyer var oraya gidiyorsun diyor avc off -avc-7 arası seçenekler var ben hepsinde denedim ama değişen bişey olmadı bilgilerinize
aracın sürati yükseldiğinde ses yükselir -
Araç hareket etmeden bunu anlayamazsınız..
En iyi anlama yolu sesi 1 kademe açıp yola çıkmak ve hızı 100-120 km hızlara kadar artırmak..
Yine çalışmıyorsam vss bağlantısını kontrol etmek gerekir.. -
avc yi +2 ye al en iisi
ben 2-3 yıldır oyle kullanıom dururken ne ise ses giderken de hıza göre artıo ve motor sesinden müzik yok olmuo -
quote:
Orjinalden alıntı: gsray4ever
avc yi +2 ye al en iisi
ben 2-3 yıldır oyle kullanıom dururken ne ise ses giderken de hıza göre artıo ve motor sesinden müzik yok olmuo
Ya araban çok sessiz yada yavaş gidiyorsun..
Focus için en az 4 iyi gelir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: ozyurek
quote:
Orjinalden alıntı: gsray4ever
avc yi +2 ye al en iisi
ben 2-3 yıldır oyle kullanıom dururken ne ise ses giderken de hıza göre artıo ve motor sesinden müzik yok olmuo
Ya araban çok sessiz yada yavaş gidiyorsun..
Focus için en az 4 iyi gelir..
fiesta da boyle +4 yapınca cok ses farkı oluo kesin ses kısmak zorunda kalıom -
avc ye nerden girilio????????? buna ihtiyacım var -
işin kotu yanı hız dustumu ses kısılıyo :D -
arkadaşlar müzik sesini deniyorum olmuyor herhangibir ayar yapılıyor mu menü ayarlarını yollayacak arkadaş varmı mesela (clip) on yada off olacakmı (comp) on yada off (news) on yada off otonuza baksanız o ayarları buraya yazsanız bende uygulasam teşekkür ederim -
kendim açar kapatırım , en güzeli. -
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
kendim açar kapatırım , en güzeli.
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi
avc ye nerden girilio????????? buna ihtiyacım var
menüde yeri wardı ama tam olarak hatırlayamadım değiştireli uzun zaman oluo ama menüyü kurcalayarak bula bilirsin -
ya şimdi bu özelliği ford koymuş kullanmamak olmaz arkadaşlar herkez özgürdür ben yapmak istiyorum eğer hoşuma gitmez ise kapatırım olur biter -
AVC'yi kitabında yazıyorlar ama yazmadıkları şey:
AVC'nin çalışması için Clip ve Comp modlarının Off olması gerekiyor, bunu da çoğu kimse bilmiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: mftmountana
arkadaşlar müzik sesini deniyorum olmuyor herhangibir ayar yapılıyor mu menü ayarlarını yollayacak arkadaş varmı mesela (clip) on yada off olacakmı (comp) on yada off (news) on yada off otonuza baksanız o ayarları buraya yazsanız bende uygulasam teşekkür ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- motor sistem arızası
- ford fiesta 1.6 titanium otomatik yorumları
- ford focus paket sıralaması
- ford ecosport neden tutulmuyor
- ford focus sis farı nasıl açılır
- ford fiesta sıfır
- ford focus 2024 fiyat listesi
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- elektrikli ford transit
- mustang mach-e fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X