Şimdi Ara

motora giren kediler nasıl engellenir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
27.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eşek sıpaları bizimkinde oturup bide yemek yiyolar , geçen cam suyu koymak için kaputu açtım ki o ne, motorun üstü ekmek parçası dolu , ziyafet yapmışlar sıcak sıcak
  • karabiber olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Şehirlerde insanlar her yeri kapladığı için hayvancağızlara yer kalmıyor korunma iç güdüsüyle arabaların altına saklanıyor ama kedileri uzaklaştır hayvanlara zarar gelirse vicdan azabı çekersin hocam.Hayvanlarında sığınma korunma iç güdüs var mesela biz evimiz yakınındaysak ve birisi bizi arkadamızdan kovalasa hemen apartmana geri kaçarız kedilerde öyle hemen araba altlarına giriyorlar.

hocam bizde arabanın altına girmesin demiyoruz, motora girip zarar görmesin, bazen unutup aceleyle motoru çalıstırıyoruz değilmi.

• geçtiğimiz yaz bir sabah arkadaşımla buluşmak için yola çıktım 8 km gittikten sonra avm nin otoparkına girdim... yavaş yavaş park yeri ararken miyav miyav diye ses geliyor. Neyse aracı parkettim indim aşağıya baktım ses benim arabadan geliyor açtım kaputu bir baktım ki akünün yanında ufacık bir kedi yavrusu öyle yumulmuş yatıyor :D

sonra tuttum ensesinden ama kaçtı elimden bastı gitti :S
  • cobra41 C kullanıcısına yanıt
    bende işte böyle şeyleri önleyelim diye konu actım, ama yanlış anlayan çok,o kedi orada parçalanabilirdi, kayışların arasına sıkışabilirdi

•  motora giren kediler nasıl engellenir
  • Eski aracımız Toyota Yaris'e giriyordu, Şimdi Yeni Fiesta var ona da giriyor, Megane 2 var ona giremiyor çünkü motor anca sığmış oraya. Ben şu kuşların konmasını engelleyen sivri plastikler var onu kaputa aşağı bakacak şekilde bağlamayı düşünüyorum.

motora giren kediler nasıl engellenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: diRTyTRick

kediyi bilmem de bizim arabaya geçen hafta lağım faresi girmiş. garajda ucu açık lavabo deliği vardı, ordan girmiş adi hayvan. sinyal kablosunu komple kemirmiş, sinyal hızlı atmaya başlayınca fark ettim. yetmemiş, silecek suyu hortumunu da kemirmiş. araba megane 1 olduğundan bi hortum için teker-körük-yan kaporta komple söküldü

haa birde garajdaki bahçe eldiveninin tek eşini motorun içine sokmuş. o da sıcaktan yanmış içeride. deliği tıkadım da kurtuldum,durduk yere iş açtı hayvan başımıza

geçmiş olsun, ama istemsizce 2 dakikadır anlattığınız olaya gülüyorum, hayvan değil sanki tazmanya canavarından bahsetmişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Eski aracımız Toyota Yaris'e giriyordu, Şimdi Yeni Fiesta var ona da giriyor, Megane 2 var ona giremiyor çünkü motor anca sığmış oraya. Ben şu kuşların konmasını engelleyen sivri plastikler var onu kaputa aşağı bakacak şekilde bağlamayı düşünüyorum.

motora giren kediler nasıl engellenir

hocam o zarar verebilir ,benim araba 1.2 motorda bol yer var, ailecek bile sığarlar

• Basil engellenir bilmem ama itfaiyeyi ararsaniz yardimci olurlar ben itfaiyeciyim kendimden biliyorum
    Ağaçta asili kus
    Kedi kopek yilan inek at bilumum bütün canlilar itina ile kurtarilir
    TEL 110

• Ya en kötü ihtimal Yaris'e yaptığım gibi girdiği tarafa kablo ile muhtelif yerlerden bağlantı atarak girişine engel olmak. Toyota'da yaramıştı. Çünkü
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam,kanalizasyon hattını yenilemek için mahalleyi kazdılar, büyük ihtimal oralardan çıktılar. valla konu komşuya anlattım, adamların inanası gelmedi. ta ki aynı fare karşı komşunun zilini çalana kadar..nasıl bi fare anlamadım arkadaş, kadının kapı zili çalmış ya. dürbünden bakmış kimse yok, açmış kapıyı kedi kadar fare diyor. kadını görünce kaçmış. splinter usta bu kadar marifetli değildi
  • quote:

sağolun hocam,kanalizasyon hattını yenilemek için mahalleyi kazdılar, büyük ihtimal oralardan çıktılar. valla konu komşuya anlattım, adamların inanası gelmedi. ta ki aynı fare karşı komşunun zilini çalana kadar..nasıl bi fare anlamadım arkadaş, kadının kapı zili çalmış ya. dürbünden bakmış kimse yok, açmış kapıyı kedi kadar fare diyor. kadını görünce kaçmış. splinter usta bu kadar marifetli değildi

o fare sirkten felanmı kaçmış ,zile nasıl basmış cok ilginç

• quote:

Ne yalan söylüyüm, perili köşkün hikayesini anımsattı olay. Ne fareymiş be.

Yalnız bende birincil ağızdan benzer bir olaya tanıklık ettim. bir akrabamın otomatik vites, aracının vites kutusundaki motor beyninin, vites kutusundan direktifleri aldığı parçayı kedi mi fare mi artık nasıl bir canlıysa kemirerek parçalamış, ve yok etmiş. Araç hareket etmedi, ahtapotla aracı servise çektiler, sökülen parçada da bariz hayvani diş izleri vardı. Bu tür entresan olaylar olabiliyor.

• müstakil evin dış zili, şu geniş çerçeveli olanlardan. herhalde duvara tırmanırken üstünden geçmiş.
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam, böyle anlatınca insanın inanası gelmiyor, başına gelince anlıyor. bak deminki yazımı biri eksilemiş bile. henüz lağım faresiyle tanışmamış bi arkadaş sanırım
  • taa kemerburgazdan sıfır connectlen taksime kadar motorun içinde yavru kediynen gelen gördüm hort
  • kaput içine peluş köpek koy.
  • Şimdi teknoloji gelişti, kediler motor kısmına girip şehirler arası bile gidiyordur.
    Mesela bizim kara kız cinsi mısır kedisi, zamanında demek hicaz misır demiryoluyla ataları gelmiş veya biri getirmiş yoksa nasıl gelcek ta ordan!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.