Şimdi Ara

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
11.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

3 şey söyleyeceğim;

1- Range sürücüsüne helal olsun, yapacağı en mantıklı işi yapmış.

2- Videodan anladık ki, tek başınayken motorcuların hiç biri adam değil.Çakal sürüsü gibi.Takibe ilk başlandığı anda videoyu çeken eleman dönüp arkasına bakıyor, kimse gelmese o da gitmeyecek belli ki.

3- Videonun tamamını izlemedim ama yolda hiç birinin gözü yemiyor Range'in önüne kırmaya

Ağzımı bozdurma benim şimdi efendi gibi yorumu yap range sürücüsü başta motosiklet'e çarpıyor adam ne oluyor diye gitmek istersen tırsak herif 2-3 motorcuyu daha ezip kaçıyor birde nasıl bir insansan küçücük motor ile tır gibi arabanın önüne mi kıracaklardı ? hele ki böyle bir hayvanın önüne.

İşte videodaki motorcuların kafa yapısını yansıtan başka bir motorcu

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Evet bu başlıkta tüm motosiklet sürücülerini linç ediyoruz.

Range sahibinin hareketleri muhtemelen motosiklet sürücüleri tarafından hoş karşılanmadı. Videonun başında ne olduğunu bilmiyoruz. Fakat Range sahibinin ezme gibi bir hakkı yok, ki adam ölmüş. Ortada bir durum varsa ararsın polisi hakkını ararsın. Paniğini kurbanı olmuş ara polisi durum izah et. Korkudan kaçıyorsun anladık, şehir içine niye giriyorsun. Hatalar zinciri sonucu doğurmuş.

azcık insaf oradaki range sürücüsüne 40a 1 linç etmeye çalışan adamları savunuyorsun tabi o kansızlarla aynı mantaliteye sahipsen bilmem ki öyle gözüküyorsun buradan
  • Video' nun başını tekrar tekrar izledim. Bana sanki daha önce bir olay yaşanmamış gibi geldi. Çünkü motorcular orta şeritten giden aracın sağından solundan geçmeye başlıyorlar. İçlerinden biri araca yaklaşıp kafasını çevirip sürücüye bakıp duruyor, diğerleri geçmeye devam ediyor. Daha sonra araca yaklaşan motorcu arkadaş aracın önüne geçip resmen gel vur bana diyor. Adamda dikkatsizlikten ( çevresinde motorcular vızır vızır geçiyor çünkü ) önündeki motorcudan böyle bir hareket beklemediği için önüne bakmayınca arkadan vuruyor. Sonra ezmeyeyim diye duruyor. Diğer motorcular da kaza olunca yavaşlayıp durmaya başlıyorlar çünkü onlarda beklemiyordu böyle birşey. Sonra adamın etrafını sarıp tehdit ederken, araç sürücüsü paniğe kapılıp asılıyor gaza. Sonrasında 2-3 motoru ezip geçiyor ve sanırım bunlardan birisi hayatını maalesef kaybediyor. Burada da maalesef hatalı bir davranış yapıyor araç sürücüsü. Daha sonrada olanlar oluyor zaten.

• Şu video'da motorcularunRange'yi taciz ettiği ap açık ortada. ve halen o motorcuları savunup Range Rover sürücüsü dayak yedi diye sevinen varsa yazıklar olsun diyorum. DELİKANLILIK BU MU? RANGE ROVER TEK KİŞİ AMA O TEK KİŞİYE SALDIRAN 5 DEĞİL DAHA FAZLASI!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya

Adam müebbetlik hareket yapıyor hala adamların yazdığı şeye bak,komik

Daha öncesi ne olmuş,haklıymıştır falan

Bu forumdakiler için eşi çocuğu varsa 50 kişide olsa ezilmeye mahkumlar çünkü ordaki motorcuların evinde bekleyen eşleri çocukları olamaz motorcu bunlar hep serseri

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Range Rover sürücüsü haketmiş, gebertmediklerine şükretsin.

İçimin yağları eridi.

Haketmiş diyorsun da kendini bir adamın yerine koysana. Ne yaparsın otobanın orta yerinde önünü kesseler o şekilde?
  • Şoförün ezip geçmesini kimse haklı bulamaz ama asıl suç motorcularda.Toplanmış 10 larca kişi tekide arabaya artistik yapınca çoğunluğa güvenmişler.

Soför zaten en sonunda biri motordan inip arabanın önüne doğru yürüyünce panikleyip gaza basıyor.

O durumda etrafından onlarcak kişi.Yaptığı kötü sonuçlar doğurmus olabilir ama bir artiyeti olsa düm düz gideceğine sıkıştırırdı alayını yolda.

Belli ki ara yola girerek bir polis noktası vb.arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Range sahibinin hareketleri muhtemelen motosiklet sürücüleri tarafından hoş karşılanmadı. Videonun başında ne olduğunu bilmiyoruz. Fakat Range sahibinin ezme gibi bir hakkı yok, ki adam ölmüş. Ortada bir durum varsa ararsın polisi hakkını ararsın. Paniğini kurbanı olmuş ara polisi durum izah et. Korkudan kaçıyorsun anladık, şehir içine niye giriyorsun. Hatalar zinciri sonucu doğurmuş.

azcık insaf oradaki range sürücüsüne 40a 1 linç etmeye çalışan adamları savunuyorsun tabi o kansızlarla aynı mantaliteye sahipsen bilmem ki öyle gözüküyorsun buradan

Çeşit çeşit efsaneler dönüyor. Galiba ölen yok anladığım kadarıyla. Video'nun başında ne olduğunu bilmiyoruz. Motosiklet sürücüleri o şekilde davranmaları yanlış. Ne olursa olsun range sahibinin o şekilde fevri bir hareket yapmaya hakkı yok. Haklıyken haksız konuma düşüyor. Adam resmen arı kovanına çomak sokuyor. Sonuçlarını da görüyoruz. Bilmiyorum sen oradan nasıl görüyorsun?

• Bence range rover gerisi game over

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motorcu yavaşlıyor ve araba dokununca adam duruyor ezmemek için.

Resmen önünü kesiyorlar.Ve önceden başka bir olay yok gibi. Çünkü öndekiler normal şekilde ilerliyor.

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar...

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 30 Eylül 2013; 21:20:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Çeşit çeşit efsaneler dönüyor. Galiba ölen yok anladığım kadarıyla. Video'nun başında ne olduğunu bilmiyoruz. Motosiklet sürücüleri o şekilde davranmaları yanlış. Ne olursa olsun range sahibinin o şekilde fevri bir hareket yapmaya hakkı yok. Haklıyken haksız konuma düşüyor. Adam resmen arı kovanına çomak sokuyor. Sonuçlarını da görüyoruz. Bilmiyorum sen oradan nasıl görüyorsun?

adam ne yapsaydı gelin linç edin mi deseydi? meğer olay var neden o motor sürücüsüyle adam arasında hallolmuyor diğerleri artislenmiye başlıyor? 40 kişi bir arabaya saldırmak ne kadar etik bir davranış? meşru müdafa bence hiç haksız duruma düşmüyor otoyolda devam edip polis otosu bekleseydi en mantıklısıydı panik yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya

Adam müebbetlik hareket yapıyor hala adamların yazdığı şeye bak,komik

Daha öncesi ne olmuş,haklıymıştır falan

Bu forumdakiler için eşi çocuğu varsa 50 kişide olsa ezilmeye mahkumlar çünkü ordaki motorcuların evinde bekleyen eşleri çocukları olamaz motorcu bunlar hep serseri

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

nedeni? donald durumu özetlemiş
    ve bu rangerrover trafiğe yakılacağına bile bile neden şehir içine giriyor?

Karakol vb için olmasın?
  • Ve kim olsa Range'nin yaptığını yapardı. Buradan yazması kolay. Adam dursa adamı zatan mahvedip parçalarlar. Videonun sonunda mecburen durmuş trafikte ve neler yapmaya başlamış eşkıya ve erkek müsveddesi motorcular. 1 kişiye 10 kişi, 20 kişi. YUH BE..
  • ben olsam oradan en az 20 ölü çıkardı. izlerken elim ayağım titredi.
  • MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    İlk durduklarında kamera uzakta ne oluyor ne bitiyor anlamak mümkün değil. Tam ezdiği andan bahsediyorum. O anda polisi arasa belki bunlar yaşanmayacak. Çünkü adam yerden göğe kadar haklı. Motosiklet sürücülerinin yaptığı baştan aşağı ofsayt. O anda sen öyle ezip geçersen sonuçlarına da katlanırsın. Burada sen bakma hepsini ezerim geçerim diyenleri. Kaç kere adam ezmişler? Adam öldürüyorsun sonuçta bunun bu hukuki süreci var. Bunu siz farklı yorumlayabilirsiniz, saygı duyuyorum. En doğru cevabı içimizde varsa hukuk adamları versin. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum, iyi akşamlar.
  • Ahh yazık rangeliye

Ne kadar masum
    Mosikletlilerin üzerinden geçiyo
    Millet psikopatlaşmış yorumlara gel ya
  • iyi akşamlar
  • Sanki adamın üstünden değil de motorun üstünden geçmiş gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.