Şimdi Ara

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
11.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah tan bizde bu kadar motorcu grubu yok. Olsa kesin katliam yasatır bizim insanlar. Range in surucusunun de can havliyle kactıgı bariz belli.

Yalnız anlamadıgım nokta , ilk olay oldugu , motorları ezdigi anda neden hala sag seritten yavas gidiyor ? Kökleyip gitse nereye kadar kovalayacaklar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasifsiz

quote:

Orijinalden alıntı: S R T

İlk durduklarında kamera uzakta ne oluyor ne bitiyor anlamak mümkün değil. Tam ezdiği andan bahsediyorum. O anda polisi arasa belki bunlar yaşanmayacak. Çünkü adam yerden göğe kadar haklı. Motosiklet sürücülerinin yaptığı baştan aşağı ofsayt. O anda sen öyle ezip geçersen sonuçlarına da katlanırsın. Burada sen bakma hepsini ezerim geçerim diyenleri. Kaç kere adam ezmişler? Adam öldürüyorsun sonuçta bunun bu hukuki süreci var. Bunu siz farklı yorumlayabilirsiniz, saygı duyuyorum. En doğru cevabı içimizde varsa hukuk adamları versin. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum, iyi akşamlar.

sonuçta aracın içinde eşi ve çocuğu var, aynısı senin başına gelse emin ol sende acımadan ezip geçerdin.ben burdan range sahibini alkışlıyorum sabırlı adammış, ben adamın yerinde olsam hepsini patates gibi ezerdim, isteyerek yapmazdım ama mecbursun o kadar kişi önünü kesiyor.birde tek gelmiyorlar orada en 100-150 motor sürücüsü var.

Yahu kesin artık çocuk,karı muhabbetini..Dağ başında mı yaşıyorsun,adamın motosikletliyi ezip geçmesi kaç yıldan başlar haberin var mı,ne çocuk kalır ne karı kalır o yaptığına bırakın bu muhabbetleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya

quote:

Orijinalden alıntı: vasifsiz

quote:

Orijinalden alıntı: S R T

İlk durduklarında kamera uzakta ne oluyor ne bitiyor anlamak mümkün değil. Tam ezdiği andan bahsediyorum. O anda polisi arasa belki bunlar yaşanmayacak. Çünkü adam yerden göğe kadar haklı. Motosiklet sürücülerinin yaptığı baştan aşağı ofsayt. O anda sen öyle ezip geçersen sonuçlarına da katlanırsın. Burada sen bakma hepsini ezerim geçerim diyenleri. Kaç kere adam ezmişler? Adam öldürüyorsun sonuçta bunun bu hukuki süreci var. Bunu siz farklı yorumlayabilirsiniz, saygı duyuyorum. En doğru cevabı içimizde varsa hukuk adamları versin. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum, iyi akşamlar.

sonuçta aracın içinde eşi ve çocuğu var, aynısı senin başına gelse emin ol sende acımadan ezip geçerdin.ben burdan range sahibini alkışlıyorum sabırlı adammış, ben adamın yerinde olsam hepsini patates gibi ezerdim, isteyerek yapmazdım ama mecbursun o kadar kişi önünü kesiyor.birde tek gelmiyorlar orada en 100-150 motor sürücüsü var.

Yahu kesin artık çocuk,karı muhabbetini..Dağ başında mı yaşıyorsun,adamın motosikletliyi ezip geçmesi kaç yıldan başlar haberin var mı,ne çocuk kalır ne karı kalır o yaptığına bırakın bu muhabbetleri.

Polislerin olayla ilgili açıklamalarına göre Motorcunun sadece bacağı kırılmış.
    Saldırıya uğradığı arabada eşi ve küçük kızı da olduğu için nefsi müdafaadan ceza bile almayabilir.
    Öncesinde 911'i de aramış, kayıtlarında varmış, motorcular tehlikeli kullanıyorlar diye.

Bence adam ceza almayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    otokorkuluklar range'in ezip geçebileceği bir şey değil tank falan lazım ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Polislerin olayla ilgili açıklamalarına göre Motorcunun sadece bacağı kırılmış.
    Saldırıya uğradığı arabada eşi ve küçük kızı da olduğu için nefsi müdafaadan ceza bile almayabilir.
    Öncesinde 911'i de aramış, kayıtlarında varmış, motorcular tehlikeli kullanıyorlar diye.

Bence adam ceza almayabilir.

Orası öyle de kaliteli bir savunmayla araç sürücüsünün ceza almadan yırtması çok çok kolay basit bir olay değil nihayetinde.
  • Köpek sürüsünden farkları yok.

Koca yolu it sürüsü gibi kapatmışlar.

Orası Amerika sana saldıranları öldürebilirsin...

Camları kırmaya çalışanları vursa nefsi müdafadan yırtardı.
  • Basligi degistirin birader linc nerde?

Videonun basinda jeep arkadan dokunduruyor motora. Sonrasinda ezip ezip geciyor. Bunun neresi nefsi mudafa yahu bide karisi cocugu var arabada demisler nasil bi ruh hali anlamadim.
    O kadar motorun yolda ne isi var diyen bile var

• Yahu boş muhabbetleri bırakın artık, bu olayın sonucunda Range Rover sahibi kolay kolay ceza almaz, 911'i arayıp çağrı bıraktıktan sonra karşı taraf saldırgan konumuna geçer. Videoda en büyük kanıtı oluşturuyor, şu an her şey motorcuların aleyhine olacak şekilde işlemiş.

Geçen sene Mart ayında, McDonad's'ın motosiklet sürücüyle tartışma yaşamıştım. O gece yanımda dayılarım da vardı, olay yerinde bulunan polis olmasaydı sonuçlar çok daha farklı gelişecekti. Motorcuların toplu haldeyken neler yaptıklarını ve azınlıktayken de neleri yapamadıklarını iyi bilirim, kimse boşuna nefesini yormasın.
  • Bu konu hakkinda degil ama

Soz otomobil suruculeri sutten cikmis ak kasiksiniz sanki. Motor ile araba kazalarinda kusurlu cogunluklu arac suruculeri oluyor. Ayrica sıkıştırmami dersin tacizmi dersin ne dersen de motorcular trafikte taninmiyor. Once kendinize bakim

• Motorsikletlileri her zaman desteklerim kesin range in sürücüsü hatalıdır diye girdim ama alakası yok, adam ailesini savunmuş burada adama laf söyleyenler aynısı kendi başına gelince ne yapar acaba
  • Videoya göre rover ın bir suçu yok motorcular kaşınıyor 50 kişi bir kişiyi kuşatmış o durumda kendini korumak için alayının üzerine sürer hakkıdır.Konu açan da böyle bir başı sonu belli olmayan video koyarak ne yapmayı amaçlamış anlayabilmiş değilim.
  • Benim videodan anladığım olayı başlatan motorcular ama ne olursa olsun kimin başlattığının önemi yok range in o hareketi yapmaması lazımdı belki korkusundan yaptı ama korkusundan adamı ezmeyip hafif gazla da geçebilirdi. Motorcuların videoda yaptığı serserilik resmen, birbirlerinden güç alıp sıkıştırıyorlar dalga geçer gibi sonra içlerinden bir tane dallama (videodan anladığım belki gerçekten öyle değildir) artistlik olsun diye araca çok yaklaşıyor ve değiyor. Sonra önünü kesip etrafını sarıyorlar. Ama ne olursa olsun Range haklıyken suçlu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Ulan en heyecanlı yerinde kesmişler videoyu Ama range sahibine neler yaptıklarını az cok tahmin edebiliyoruz

cokmu komik

• Motorcular kendilerini trafikte ozgur zannedioiyorlar
    Hic sevmiyorum sevenede mani olmayim

• Allah kimsenin başına vermesin. Grup halinde iken insanlar canileşiyor. Ne olursa olsun 50 kişi gezerken %100 hatalı olsa bile bir aracı durdurmaya, kalkışmamak gerekir. Sorumlu davranmak gerek. Çünkü böyle bir ortamda yapılan tahrik arkanızdaki 50 kişinin de sorumluluğunu almak anlamına gelir. Ama muhtemelen videodakiler hayvan olduklarından bu kadar ince düşünmemişlerdir.

Bu tür durumda aracı belli bir süratin üzerinde ve çevreyolundan çıkmamak sureti ile kullanmak gerekir. Eğer yeterli yakıt var ise zaten o motorların hiçbiri uzun soluklu takip edemez. Bu sırada polis aranarak güzergah bildirilir ve güvenli bir buluşma noktası ayarlanır. Ayarlanamıyorsa trafikte kalınmayacak bir noktada emniyet binası tercih edilir. Güvenli noktaya ulaşana kadar kesinlikle durulmamalı, önüne ne çıkarsa çıksın. Ölmektense ezip geçmek daha mantıklı , yapacak birşey yok maalesef. Allah kimsenin başına vermesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Ulan en heyecanlı yerinde kesmişler videoyu Ama range sahibine neler yaptıklarını az cok tahmin edebiliyoruz

cokmu komik

Evet komik.Ne olursa olsun bi insanı ezmiş koca jiple.Yediği dayağı dusununce keyfim yerine geldi.

Hayırdır sen niye bu kadar rahatsız oldun ? Sen ne ilgilendirir gülmem ya da ağlamam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

cokmu komik

Evet komik.Ne olursa olsun bi insanı ezmiş koca jiple.Yediği dayağı dusununce keyfim yerine geldi.

Hayırdır sen niye bu kadar rahatsız oldun ? Sen ne ilgilendirir gülmem ya da ağlamam ?

insallah cocugun esin yanindayken seninde basina gelir boyle bir olay o zaman anlarsin neden tepki verdigimi

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Otobandan devam edip tek tek ezebilirdi. Altındaki araç buna gayet müsait. Mazotu yettiği kadar ezerdi tek tek sorunsuz.

bence sehir icine girerek en yakin polis noktasina gitmeyi amacladi.
    Trafik isiginda durunca direkt geri vites yaprark geri gelseydi belkide kurtulabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Allah tan bizde bu kadar motorcu grubu yok. Olsa kesin katliam yasatır bizim insanlar. Range in surucusunun de can havliyle kactıgı bariz belli.

Yalnız anlamadıgım nokta , ilk olay oldugu , motorları ezdigi anda neden hala sag seritten yavas gidiyor ? Kökleyip gitse nereye kadar kovalayacaklar ?

Motorlarla yarışamaz ki adamlar azıcık gaza dokundu range'in arkasına yapıştı. 600 1000 cc

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar
    bence sehir icine girerek en yakin polis noktasina gitmeyi amacladi.
    Trafik isiginda durunca direkt geri vites yaprark geri gelseydi belkide kurtulabilirdi.

sanırım arkada başka araçlar da vardı. Ya da bizim kadar sadist değildi.

Adam öldürmeyi ya da birine zarar vermeyi haklı göstermeye çalışmıyorum. Ancak o halde kalacak olsam ben zarar göreceğime onlar görsün derim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.