Şimdi Ara

Motorcuları ezen Range Rover'ı linç ediorlar... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
11.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA V oyunundan çıkanlar konuda motorluları eziyor
  • motorlar bir jest yapıp şeridi boşaltacak range de efendi efendi korna ile selam çakacak geçecek. İki taraf da birbirinden deyyus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merto

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Range Rover sürücüsü haketmiş, gebertmediklerine şükretsin.

İçimin yağları eridi.

Haketmiş diyorsun da kendini bir adamın yerine koysana. Ne yaparsın otobanın orta yerinde önünü kesseler o şekilde?

Bende motor kullandım. Motorculara saygı olmadığı sürece benimde onlara saygım olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Ahh yazık rangeliye

Ne kadar masum
    Mosikletlilerin üzerinden geçiyo
    Millet psikopatlaşmış yorumlara gel ya

He ya jason statham gibi itfaiye hortumu ile 10-15 kisi dövmek varken ezip gecmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın görebildiğimiz kadar başında bir tane motorcu range'i durdurmaya çalışıyor. Range de doğal olarak durmak istemiyor.
    Motor önünde durunca dokunuyor ve motor devriliyor
    Olay burada kalabilirdi.

Ama anlaşılan motorcular range'e saldırmaya başlıyorlar. Belki de 10 kişi, 20 kişi.
    Arabada eşinin ve kızının olduğu da söyleniyor.

Böyle bir durumda kim olsa ortamdan kurtulmaya çalışır.
    Motorların üzerinden geçmek pahasına.

Ben olsam ben de böyle bir durumda gaza basar ve kurtulmaya çalışırım. Kendi canımdan önce arabada eşim ve çocuğum varsa düşünmem bile.
    Fazla düşünecek vaktiniz yok. İnsanlar kasklarıyla camlara vuruyorlar ve o camlar kaska uzun süre dayanmaz.
    Polis çağırsanız bile polis gelene kadar bekleyemezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence forumca bi psikologa gorunmemiz lazim bu isin sonu hayir degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlerken bile sinirlendim. Anladığım kadarıyla RR Sport'taki adam yolunda seyrediyor ama sürü halince gezen motorcu çetesinden biri motoruyla adamın aracının önünde iyice yavaşlıyor ve RR'daki adamda hafifçe dokunuyor. Ardından orada bir kavga çıkacak gibi olunca RR sürücüsü haklı olarak kaçıyor(Ailesinin de araçta olduğu söyleniyor) Kaçarken orada birkaç kişiye çarpıyor(Kaçmakta haklı. Motor sürücülerinin amacının kavga çıkarmak olduğu aşikar)

Gelelim zurnanın zırt dediği yere.

1.Aksiyon kamerasını takmış motor sürücüsünün sürekli arkasına dönüp bakmasından belli ki adamlar tek olduğunda bildiğin korkağın teki. Geliyorlar mı diye sürekli arkaya bakmış. 20-30 kişi gezdikleri için kendilerini ordu zannediyorlar. Sürekli Arkaya dönüp bakıyor çünkü tek gitmesin. Tek gitmeye belli ki yememiş bitarafları.

2.RR sürücüsü büyük bir hata yapıyor. Ana yoldan devam etmek varken şehir içine girmesi büyük bir hata. Ana yolda hızlı şekilde ilerlerken polisi arayıp olayı anlatmalıydı. Belli ki adam şehir içine girip karakola gitmek istemiş ama malum trafik sıkışınca kaçınılmaz olan gerçekleşiyor. Motorcuların adamı dövdükleri görüntü kesilmiş. Çünkü haksız olduklarını biliyor olmalılar.

3. Kalabalık gezen motorculardan oldum olası nefret etmişimdir. Bir araya gelince kendilerini birşey sanıyorlar. Adamı taciz edeceksin sonra da sana dokununca adamı hastanelik edeceksin. Adam da silah olsaydı Haberlerde görürdük onlarca motorlunun nasıl gebertildiğini. Adama geçmiş olsun diyorum. Kalabalık gezen motorculara zaten kıldım bu görüntülerden sonra üstüne birde tüy diktiler.

Edit: Videonun 0.25. saniyesinde daha çarpmadan önce motorlu adam RR'a bakıyor ve önüne geçip yavaşlıyor. RR sürücüsü gayet normal olanı yapmış. Kimse tek başına üstelik karın ve çocuğun araçtayken 30 kişiye saldıramaz. Sen orada kavgaya insen bile içlerinden birisi karını ve çocuğunu hastanelik edebilir hatta öldürebilir. RR sürücüsü en doğru olanı yapıp motorcuları ezme pahasına olay yerinden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 30 Eylül 2013; 21:54:44 >

• http://www.youtube.com/watch?v=5fJmsXW0m0A

buyrun videonun öncesi..
  • Çete mi bilmiyorum lakin ülkemizde bu tür guruplar oldukça entelektüel aklı başında insanlar oluyorlar.

1-) belki range sürücüsü daha önceden birinin üzerine kırdı bir hareket yaptı büyüğüm diye o nedenle durdurmak istediler biliyor musunuz ?.
    2-) direk kavga etmek isteseler ilk durduklarında hepsi iner üstüne yürürlerdi. Ancak öyle bir durum yok gibi olay sonradan gelişiyor aralarında nasıl bir kavga çıktıysa adam muhtemelen can havliyle kaçmak istiyor ki gayet normal bir REFLEKS. hele ailesi yanındaysa.

Yani olayın tamamını bilmeden bir şey söylemek yargısız infaz olur ben sadece başka bir açıdan bakmaya çalıştım.

Ayrıca bir çok kamera var kafalarında go pro eminim çok daha fazla görüntüsü vardır olayın.
  • Serefsiz herifler öyle iş mi olur lan.1 kişiye 200 kişi.......
  • viral reklam lan bu
  • Eğer Range sürücüsü kasıtlı ezseydi, ezmeye devam ederdi.Çünkü yarıp gittikten sonra ezmek için çok fırsatı oldu.En kötü frene abansa arkadaki motorcuların hepsi bagaja plaka olurdu..Adamın can havliyle gaza bastığı çok belli..Kötü bir durum Allah daha kötüsünden beterinden korusun..

Yalnız söylemeden de geçemeyeceğim mübarek nasıl ivmeleniyor öyle Kudret, hacim, güç var arabada bir kere
  • http://www.youtube.com/user/Michelinman900?feature=watch

Burada başka videolar var aynı gün sanırım. . Çok kalabalık bir gurup. Ne oldu da range e o kadar takıldılar merak ettim. Çünkü çok araba geçtiler boş yolda.
    Videolarda olay hakkında bir parça göremedim ama aynı günden bazı kesitler var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

http://www.foxnews.com/us/2013/09/30/gang-bikers-attack-driver-after-high-speed-chase/

polis toparlıyor gibi görünüyor adamları =).

Habere göre motorcunun sadece bacağı kırılmış. Ölmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

İlk durduklarında kamera uzakta ne oluyor ne bitiyor anlamak mümkün değil. Tam ezdiği andan bahsediyorum. O anda polisi arasa belki bunlar yaşanmayacak. Çünkü adam yerden göğe kadar haklı. Motosiklet sürücülerinin yaptığı baştan aşağı ofsayt. O anda sen öyle ezip geçersen sonuçlarına da katlanırsın. Burada sen bakma hepsini ezerim geçerim diyenleri. Kaç kere adam ezmişler? Adam öldürüyorsun sonuçta bunun bu hukuki süreci var. Bunu siz farklı yorumlayabilirsiniz, saygı duyuyorum. En doğru cevabı içimizde varsa hukuk adamları versin. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum, iyi akşamlar.

sonuçta aracın içinde eşi ve çocuğu var, aynısı senin başına gelse emin ol sende acımadan ezip geçerdin.ben burdan range sahibini alkışlıyorum sabırlı adammış, ben adamın yerinde olsam hepsini patates gibi ezerdim, isteyerek yapmazdım ama mecbursun o kadar kişi önünü kesiyor.birde tek gelmiyorlar orada en 100-150 motor sürücüsü var.

• Türkiye'de olsa...
  • Bizim mahallede de başı boş sokak köpekleri var. Tek başlarına kuzu gibiler , kediden korkarlar. Ama 3-5 tane olduklarında mahallenin kabadayısı oluyorlar. Birbirlerinden cesaret alıyorlar.
    Videonun başını sonunu bilemem ama izlediğim kadarıyla aklıma geleni yazdım.

3 şeritli bir yolda tüm şeritleri kapatarak ilerlemek de zaten arandıklarının bir göstergesi bence

• Bu videoya bakarak kesin bir şey söyleyemeyiz, beyaz ya da siyah olarak nitelendirebileceğimiz bir video değil. Gri bir durum var, ve gördüğümüzden de fazlasıyla görmediğimiz şeyler var.

Tam olarak sayamadım, ama 150 civarına yakın motor sürücüsünün orada ne işi var? Ya peki Range Rover sürücüsünün etrafını neden sarıyorlar, bu soruların cevabı muamma. Videonun öncesinde de bir şeylerin olduğu kesin, ama bilemediğimiz ve göremediğimiz için bir şey söylemek doğru olmaz. Videoya göre, motor sürücülerini yaptığı yanlış, Range Rover sahibinin de kendisini korumaya çalıştığını görüyoruz. O kadar motor sürüsüne karşı adil bir oyun oynamasını beklememek lazım, gerçekçi ve mantıklı olanını yapmış. Şehrin içine girerek polis merkezine gitmeye çalışıyordu sanırım, ya da insanların olduğu bir alana girerek yardım toplamaya da amaçlamış olabilir.

Gördüğümüz ve duyduklarımızın dışında birçok şey var, o yüzden bu video hakkında da kesin konuşmamakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.