Şimdi Ara

MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ ZAMANINDA YATIRILMAZSA CEZASI NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetrephil -- 6 Şubat 2008; 1:25:22 >

• bende daha yatırmadım ama çok cüzi bi rakam.kafana takma.
  • Aylık %10 yada %15 ceza işliyor diye biliyorum.
  • 200 kırbaç
  • bu sene ve geçen senekiler duruyor.83 ytl lik rakam geçen seneden beri 100 ytl oldu sanırım.
  • AYLIK GECİKME ZAMMI %2,5 DUR. BUNA GÖRE SON ÖDEME GÜNÜ VADE TARİHİ ALINARAK HESAP YAPABİLİRSİNİZ. ÖRNEĞİN, 31.01.2008 SON ÖDEME GÜNÜ OLAN 100 YTL LİK BİR MTV 6 AY SONRA YATIRILDIĞINI YANİ01.07.2008 İ BAZ ALIRSAK ÖDENECEK RAKAM GECİKME ZAMMI DAHİL 113 YTL DİR.
  • Aracı bağlamazlar yani sıkma canını. Nası olsa faizi işiliyo. Bu MTV öyle muayene ve trafik sigortası gibi sakat bişi değil.
  • Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.KAMUCU 2000 adlı arkadaşa da doğru bilgi vermiş olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.
  • Diğerleri yanlış bilgi mi vermiş yani? Bu mudur?
  • Bugün otomobil ve motosiklet için mtv yi gecikmeli olarak vergi dairesine yatırttım.280,50 ytl için 6 günde 1,40 ytl gecikme faizi almışlar.27 ytl için de 1 ytl gecikme zammı almışlar.%2,5 aylık faizden 1,40ytl tam tutuyor,27 ytl nin ise 14 ykrş olması gerek ama herhalde sistem kuruşu 1 ytl ye tamamlamış.Sizin dediğiniz gibi kafaya takılacak bi durum yokmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sys20

bu sene ve geçen senekiler duruyor.83 ytl lik rakam geçen seneden beri 100 ytl oldu sanırım.

Hocam açığa çıkarsa yatırmadığın n'olacak? Bilmediğimden soruyorum.
  • ÖNCELİKLE İYİ AKŞAMLAR.DOĞRUSU BENİM BU KONUDA BİLGİM YOK AMA KAMUCU2000 ADLI ARKADAŞIN BU KONUDA SİZİ AYDINLATABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İSTERSENİZ ONLA BİR TEMASA GEÇİN.
  • ben temmuz 2007 vergisini daha ocak ta yatırdım 35 ytl ceza ödedim
  • ben de %2,5 aylık gecikme zammı var diye hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetrephil

ÖNCELİKLE İYİ AKŞAMLAR.DOĞRUSU BENİM BU KONUDA BİLGİM YOK AMA KAMUCU2000 ADLI ARKADAŞIN BU KONUDA SİZİ AYDINLATABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İSTERSENİZ ONLA BİR TEMASA GEÇİN.

İyi akşamlar. İlginize teşekkürler, birisi biliyordur belki yazar elbet :)

Saygılar.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daschund -- 3 Mart 2008; 16:59:14 >
  • aylık 2.5 geliyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.