bu nasıl bi alet arkadaslar bilen var mı. sitesinde baya bisi yazıyo ama kullanmak baska tabii? deneyen ya da gorenlerin yorumları ltf
Motorola mı ?
Yani ben motorola ya yüksek paralar yatırıp teleofn alma taraftarı değilim, ama herkesin düşüncesi farklıdır !
Telefonu denemedim, ama deneyen arkadaşların konusmalarını takip edelim bakalım ( varsa )
bende seninle aynı fikirdeyim Nega sonradan satarken çok zarar oluyor!
ikinci el olarak prim yapmayabilir.bu konuda cok fazla sabit degilim.sadece gercekten işletim sistemi ve business kullanılabili mi o onemli benim icin..bu arada fiyat 500-600 € civarında imiş???
Motorola A-920
Product Specifications
Network: UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Dimensions: 148 x 60 x 24 mm, 175 cc
Weight: 212 g
Type: TFT, 65k colors
Size: 208 x 320 pixels
Touch Screen
Vibration: In phone
Polyphonic ringtones
MMS
EMS
USB port
Built-in handsfree
Phonebook: Yes
Call records: Yes
8 MB shared memory
MMC/SD slot (suppiled with 32MB SD card)
SMS: Send/Receive
Clock: Yes
Alarm: Yes
Data: GPRS
Infrared port: No
Games: Yes
Built-in digital photo/video camera (VGA)
Bluetooth
Symbian OS
Java
WAP 2.0
Opera browser
Email client
MP3/MPEG-4 player
T9
Sync ML
Voice memo
EKRANI BUYUKMUS AMA MOTOROLA İŞTE UZAN YUZUNDEN TURKİYEYE FAZLA YATIRIM YAPMIYORLAR Bİ ARALAR BURDA MPX TARTISMASI VARDI HATIRLAYANLAR BILIR ADAM OVE OVE BITIREMIYODU KAVGASI TARTISMASIDA CIKTI AMA ARTIK 0
vall bilmem ama goruntuye bakılırsa kallavi bi tel.....
hic deneyen olmadı mı arkadaslar
Valla olacagini da sanmıyorum ama bakalım ...
ben denedim arkadas !! oda benım motorola gıbı mukemel !! ben a 835 kullanıyorum ve ne yazıkkı satıyorum ama alacaksan tavsıyem olur sadece agırlıgı ve boyutları pek hoş degıl !!! bıraz kaba .. ama yınede tavsıya ederım ıngılteredekı fıyatı suan 400 sterlın cıvarı .
Bence biraz büyük ve ağır bi telefon + şarjı çok az gidiyomuş..
Hiç tutmadım buna gidinceye kadar ne telefonlar Allah aşkına....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme