Şimdi Ara

MOTOROLA ADETA ÇÖKTÜ...(2008-2007 4.Ç.SONUÇLAR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O gün bi iphone inceledim. Dünyam değişti..

Motorolacı olduğumu herkes bilir kimsede olmayan "işlevsel" teknoloji öncüsü bir kuruluş. Fakat son zamanlarda rekabette zorlanıyor. cep telefonu departmanınım uzun zamandır zararda olduğu herkesçe bilinen bir gerçek bu da yatırım yapmayı manasız kılıyor ve firma geride kalıyor. iphone rakibi modeller çıkamıyor
    karizma ve sağlam bir cihaz arıyorsanız motorola yı öneririm. Çünkü o iphone büyüklüğünde bir aleti herhangi bir cebimde taşıyacağımı sanmıyorum.
  • motorola çok hata yapıyor diğer firmalar birbiri ardına 8 mplik telefonları duyururken motorola daha geçen ay 5 mplik telefon çıkardı oda yarım yamalak em30 diye bir modelle geldi 2 mp 470 lira fiyatla çıktı onu alacağıma 80 lira daha verir n78 alırım her yönüyle 10 basar en azından kaba maba ama wifi var vs.vs . lg kp320 adam 189 liradan satıyor tamam zamanında iyi sağlam telefonlar yapmışsın cep telefonunu ilk icat eden firmasın ama bunlarla piyasada tutunamasın be gülüm em30 150 liradan çıktıda benmi almadım arkadaş...
  • halkımdan kopma yiğidim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

halkımdan kopma yiğidim...

Efsane geri döndü.
  • El Fuego 'Wanted' diyecektim.. Neyseki geri geldi
  • El Fuego çok sevdiğim bi abimdir, kendisiyle de çok muhabbetimiz olmuştur, kemik motorolacı ve insaniyet namına kalitesiyle konuşur. Bazen asabileşir ama olsun, iyidir, hoştur.

Konu dışı oluyor ama sioux, mcebi001,dogangoxel ve mc.erdem'i daha çok görmek isterim forumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

El Fuego çok sevdiğim bi abimdir, kendisiyle de çok muhabbetimiz olmuştur, kemik motorolacı ve insaniyet namına kalitesiyle konuşur. Bazen asabileşir ama olsun, iyidir, hoştur.

Konu dışı oluyor ama sioux, mcebi001,dogangoxel ve mc.erdem'i daha çok görmek isterim forumda.

kardeşim elimden geldiğince girmeye çalışıyorum forum'a ( malum iş-güç sezonda açıldı ) ama her türlü burdayız motorolacıyız
  • daha önce rokr e2 kullanmıştım
    açıkcası cihaz zamanın şartlarında çok güzeldi
    harika bir ekranı, enfes bir radyosu(harika çekiyordu), süper müzik çaları ve özelleştirilebilen menü ikonları ile cihaz, iyi bir kullanım sunuyordu
    ama motorola, v3 den sonra ' satacak ' cihaz üretemedi arkadaşlar
    ve düşüşte kaçınılmaz oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

El Fuego çok sevdiğim bi abimdir, kendisiyle de çok muhabbetimiz olmuştur, kemik motorolacı ve insaniyet namına kalitesiyle konuşur. Bazen asabileşir ama olsun, iyidir, hoştur.

ahhh ahh ...ben istemezmiydim burada sayfa sayfa yazmayı incelemeler yapmayı ama yok işte mubarek markanın üstüne ölü topragı serilmiş sanki bi türlü toparlanamadı ...

bu ara müzik yoluyla geliyorlar tamda sennheiser mm200 almışken şu em35 iyi giderdi ama nerdee....

• bu aralar biraz uzak kaldım; sebebi kronik arıza HP 614c. cihazı toparlayalım derken; bir yandan servis gerizekalı düşük kapasitelileri, diğer yandan zaten arızalı ve ara üratim 614c. HP gibi gerizekalı bir üretim bandı, nasıl oluyor da dünyanın en değerli 12. markası oluyor anlamadım. tüm dünyada toplatılan arızalı "NEC" ekranlı modelleri mi dersiniz, elde kalan arızalı toplama anakartları satın alıp, cihaz ürettirme mi (bazıları 8 katmanlı anakart derler buna, yalan) gibi bir garabet. işin garibi kendileri de yalanlamaz. Böyle bir tuhaflıktır; müşteri temsilcileri de telefonlar çıkmaz...

A3100'ü bekliyorum. Moto olsun, taştan olsun

Ayrıca;

böyle geri seviye başlıklara da itibar etmeyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 14 Nisan 2009; 0:05:48 >
  • İnan ki adeta çöktü.. (2007-2009)

Ben de çökmüşüz diye üzülüyordum.. Koca Motorola çökmüş, ben çökmüşüm çok mu ? Pehh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 14 Nisan 2009; 13:09:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

İnan ki adeta çöktü.. (2007-2009)

Ben de çökmüşüz diye üzülüyordum.. Koca Motorola çökmüş, ben çökmüşüm çok mu ? Pehh

Moto çökmez "inanki"

tabiat kanununa aykırı
  • quote:

inanki

Nakarat..

..e2'yi vitrinlerde (2007 sonları) gördüğümde 'işte bu benim cihazım' demiştim. Fakat 800 lira gibi bir fiyat etiketi olduğu için alamamıştım.. 2007 sonları ve telefona istenilen fiyat 750-800 Lira civarı...!?

1 yıl gibi bir zaman sonrası e2'yi 235 Liraya aldım.. Fiyat düşüşüne bak !?

Yani yeni değil bu fiyat politikası..

Kampanya yapıyorlar. Ne kampanyası ? Yüksek fiyat etiketinden dolayı satılmayan, aynı zaman da teknolojiye yenik düşen 'eski' modelleri elden çıkartma, tüketme kampanyası..

e2 çok güzel telefondu..Ama her telefonun belirli bir 'kullanma' süresi vardır.. (Kişi 1 telefonu 10 yıl kullanır ayrı konu. Motorolacılar ve teknoloji meraklıları bunu daha iyi anlar. Sözüm O'nlara) Her ne kadar benim e2 miladını doldurmadan bozulmuş olsada, aklım da üst model olarak E6 vardı.

..E6 için istenilen fiyat 600 ile 800 lira arası değişiyordu. 2008 yılı.. (Yıl 2009.. 550 Lira ve üstü satan siteler halen mevcut)

Ocak ayında aldım E6'yı. 285 Liraya.. Fiyat düşüşüne bak !?

Kampanya yapıyorlar. Ne kampanyası ? Yüksek fiyat etiketinden dolayı satılmayan, aynı zaman da teknolojiye yenik düşen 'eski' modelleri elden çıkartma, tüketme kampanyası..

E8, 600.. ZN5, 850.. EM30 ise 470 Lira.. Bunlar Ülkemize gelen son modeller. Ve istenilen fiyatlar...

Nakarat ? Henüz yok..

Ve 3G'li telefon(lar) V9.. 700 lira civarı. Başka yok! maxx V6'yı zaten bulamazsınız çünkü 'eski' model oldu..

Wi-Fi ? ZN5..

Bir nakarat daha gerekiyor... Diğer modellerin satılması için !?

Biliyorum El Fuego..

Senin bu
    quote:

böyle geri seviye başlıklara da itibar etmeyiniz
    mesajın üzerine gırgıra aldım.

Fakat kendimden alıntı yaptığım mesajdaki bu 'Nakarat'ın değişmesi gerekmiyormu...?

İnan ki: Aslında benim işler kötü.. Yoksa koca Motorola'ya ne olur ? Hiç.

... E6'yı iyiki de almışım. Bu kadar kolay mod'lanan (program yüklenen) bir telefon olamaz. Sade-mod'lamadan Motorola kullanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 17 Nisan 2009; 12:14:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.