Şimdi Ara

Motorola Atrix (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
79.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdenkartal

söylediklerinde haklısın biraz araştırma yaptım hb den şikayetçi olan okadar çokki alışveriş yaptığıma pişmanım dünden beri arıyorum aldığım ürünle ilgili bilgi almak için yardımcı olmuyorlar msj attım cevap vermediler bidaha hb den alışveriş yapmam... daha önceki telefonum motoluxe idi ama bende motoroladan vazgececem...

Kardeş inan sana şu an bunları yazmadan 10 dk önce yine aradım 10 dk sonra bir kadın çıktı telefona ya o kadar kaba konuşuyor ki anlatmanın imkanı yok abi ben bunların ne mal olduklarını iyi anladım bir daha da HB den bedava mal dağıtıyoruz gelin deseler kesinlikle almam ama batmaları yakındır bak demedi demeyin çünkü felaket derecede işlerini boş vermiş durumdalar ben artık elimden geldiğince heryerde bunların rezaletlerini yazacağım ki başkaları düşmesin bizim düştüğümüz durumlara biz bunları yazdıkça bazı arkadaşlar belki bizim başımıza böyle bişe gelmedi HB iyi bir alışveriş sitesidir diye içlerinden geçiriyorlardır fakat hani demişler ya bana damdan düşeni getirin benim halimden ancak o anlar düşmeden anlayamazsınız ama düşmemeniz içinde elimden geleni yapıyorum lütfen ama lütfen cebini düşünen buradan alışveriş yapmasın yok benim param çok kaybetsem de üzülmem diyen varsa onunda paşa gönlü bilir tabi ona diyecek lafımız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: argimax24

quote:

söylediklerinde haklısın biraz araştırma yaptım hb den şikayetçi olan okadar çokki alışveriş yaptığıma pişmanım dünden beri arıyorum aldığım ürünle ilgili bilgi almak için yardımcı olmuyorlar msj attım cevap vermediler bidaha hb den alışveriş yapmam... daha önceki telefonum motoluxe idi ama bende motoroladan vazgececem...

Kardeş inan sana şu an bunları yazmadan 10 dk önce yine aradım 10 dk sonra bir kadın çıktı telefona ya o kadar kaba konuşuyor ki anlatmanın imkanı yok abi ben bunların ne mal olduklarını iyi anladım bir daha da HB den bedava mal dağıtıyoruz gelin deseler kesinlikle almam ama batmaları yakındır bak demedi demeyin çünkü felaket derecede işlerini boş vermiş durumdalar ben artık elimden geldiğince heryerde bunların rezaletlerini yazacağım ki başkaları düşmesin bizim düştüğümüz durumlara biz bunları yazdıkça bazı arkadaşlar belki bizim başımıza böyle bişe gelmedi HB iyi bir alışveriş sitesidir diye içlerinden geçiriyorlardır fakat hani demişler ya bana damdan düşeni getirin benim halimden ancak o anlar düşmeden anlayamazsınız ama düşmemeniz içinde elimden geleni yapıyorum lütfen ama lütfen cebini düşünen buradan alışveriş yapmasın yok benim param çok kaybetsem de üzülmem diyen varsa onunda paşa gönlü bilir tabi ona diyecek lafımız yok.

kardeş seni çok iyi anlıyom nedesen az bende daha önce küçük alışverşler yapmıştım hb den ürünler hemen gelmişti sorunsuzdu ama bu telefon işinde canım acayip sıkkın telefonla aradım msj atın bizim bilgimiz yok dediler msj atıyom cevap gelmiyor arıyorum msj cevap verilmiyor yapacak bişeyimiz yok sistemde yoğunluk var msjnıza cevap verirler diyorlar ürün yarın sabah kargodan gelecek alıp almamak arasında kaldım... bidaha bende töbe hb den alışveriş yapmam motorola tlfonda kullanmamgaranti servis sağlayıcısıda iyi değil htc kullandığım zamandan biliyom tlf aynı arzadan neredeyse 4 kere garantiye yolladım kontrol edlidi sistem yüklendi diyerek tlfonu geri yolluyorlardı bozukluk giderilmeden ...

• quote:

quote:

quote:

kardeş seni çok iyi anlıyom nedesen az bende daha önce küçük alışverşler yapmıştım hb den ürünler hemen gelmişti sorunsuzdu ama bu telefon işinde canım acayip sıkkın telefonla aradım msj atın bizim bilgimiz yok dediler msj atıyom cevap gelmiyor arıyorum msj cevap verilmiyor yapacak bişeyimiz yok sistemde yoğunluk var msjnıza cevap verirler diyorlar ürün yarın sabah kargodan gelecek alıp almamak arasında kaldım... bidaha bende töbe hb den alışveriş yapmam motorola tlfonda kullanmamgaranti servis sağlayıcısıda iyi değil htc kullandığım zamandan biliyom tlf aynı arzadan neredeyse 4 kere garantiye yolladım kontrol edlidi sistem yüklendi diyerek tlfonu geri yolluyorlardı bozukluk giderilmeden ...

Kardeş valla insan bi defa kazık yer bi daha da almayız ya ben ürünü hiç açılmadığı ve bataryayı taktığımda patlayacakmış kadar ısındığı için geri gönderdim.İlgilenen yok tabi bende bu gün internetten (türkiye.gov.tr) üzerinden tüketici haklarına şikayette bulundum yarında valiliğe gidip gerekli evrakları teslim edeceğim artık ben uğraşmayacağım mahkeme bu işi mutlaka halledecektir aksi taktirde bu işi devlet yetkilileri de çözemez ise buz dolabından buz gibi soğuk bir bardak su içip yediğim kazığı sineye çekeceğim.Fakat en azından uğraştığım ve hakkımı aradığım için kalbim ferah olacak.Bu konuda seninde canını sıkmak istemezdim ama en azından sende yol yakınken dönmek istersin belki gerçi seninde yolun dönülecek tarafı kalmamış pek çünkü ürünleri kargodan teslim almaz da geri gönderirsen hem gelen ürünlerden hem parandan hemde sağlığından olursun para bi şekilde telafi edilebilir fakat zamanın ve sağlığın elden gider o yüzden gelen ürünleri gönderme ve sağlamsa kullan derim.Yoksa geri gelmez.

• ben hb'den aldım telefonun hiçbir sorunu yok refushid falan da değil gayet memnunum
    yakında stabil ics de çıkınca keyfim daha da yerine gelir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş valla insan bi defa kazık yer bi daha da almayız ya ben ürünü hiç açılmadığı ve bataryayı taktığımda patlayacakmış kadar ısındığı için geri gönderdim.İlgilenen yok tabi bende bu gün internetten (türkiye.gov.tr) üzerinden tüketici haklarına şikayette bulundum yarında valiliğe gidip gerekli evrakları teslim edeceğim artık ben uğraşmayacağım mahkeme bu işi mutlaka halledecektir aksi taktirde bu işi devlet yetkilileri de çözemez ise buz dolabından buz gibi soğuk bir bardak su içip yediğim kazığı sineye çekeceğim.Fakat en azından uğraştığım ve hakkımı aradığım için kalbim ferah olacak.Bu konuda seninde canını sıkmak istemezdim ama en azından sende yol yakınken dönmek istersin belki gerçi seninde yolun dönülecek tarafı kalmamış pek çünkü ürünleri kargodan teslim almaz da geri gönderirsen hem gelen ürünlerden hem parandan hemde sağlığından olursun para bi şekilde telafi edilebilir fakat zamanın ve sağlığın elden gider o yüzden gelen ürünleri gönderme ve sağlamsa kullan derim.Yoksa geri gelmez.

tama dediğin gibi yapacam geri yollamıcam ürünü acıp bakacam sende içinde bulunduğun sürecten bizi haberdar et bende ürün gelince bilgi veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

ben hb'den aldım telefonun hiçbir sorunu yok refushid falan da değil gayet memnunum
    yakında stabil ics de çıkınca keyfim daha da yerine gelir

umarım benim gelen cihazda öyle olur
  • ARKADAŞLAR TELEFON ELİME AZ ÖNCE ULAŞTI KISA BİR İNCELEMEDEN SONRA TLF NUN KULLANILMIŞ OLDUĞUNU ANLADIM SİM YUVASINDA FALAN CİZİKLER VAR AMA HB DANIN BU KONUDA BANA YARDIM ETMİYECEĞİNİ VE CANIMIN DAHADA FAZLA SIKILMAMASI İÇİN BU ŞEKİLDE KULLANACAM...
  • Telefonu dün trdukkan sitesinden aldım.Paketlemeler çok sağlam vidalarda ve girişlerde zedelenme yok.Herşeyi sapa sağlam.Çok ama çok beğendim telefonu.Nİye herkez HP den almış anlamıyorum.Benim aldığım yer hem ucuz hemde hızlı.
  • quote:

ARKADAŞLAR TELEFON ELİME AZ ÖNCE ULAŞTI KISA BİR İNCELEMEDEN SONRA TLF NUN KULLANILMIŞ OLDUĞUNU ANLADIM SİM YUVASINDA FALAN CİZİKLER VAR AMA HB DANIN BU KONUDA BANA YARDIM ETMİYECEĞİNİ VE CANIMIN DAHADA FAZLA SIKILMAMASI İÇİN BU ŞEKİLDE KULLANACAM...

Kardeş yoğun baskılarım sonrası bu gün para iadesini yaptılar ama çok fazla uğraştım bu işle telefonda ve siteleri üzerinden tüketici haklarına başvuracağımı bildirdim çok şükür bu gün gönderdiler paramı fakat kredi kartı başkasının adına olduğu için hediye çekine dönüştürdüm çünkü karta iade konularında da çok sıkıntı yaşayanlar olmuş birde karta iade içim kendimi paralamayım en iyisi böyle kullanacağız 679 tl göndermişler geri kargo parası yok tabi ama buna da şükür hepside gidebilirdi.

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR TELEFON ELİME AZ ÖNCE ULAŞTI KISA BİR İNCELEMEDEN SONRA TLF NUN KULLANILMIŞ OLDUĞUNU ANLADIM SİM YUVASINDA FALAN CİZİKLER VAR AMA HB DANIN BU KONUDA BANA YARDIM ETMİYECEĞİNİ VE CANIMIN DAHADA FAZLA SIKILMAMASI İÇİN BU ŞEKİLDE KULLANACAM...

Kardeş yoğun baskılarım sonrası bu gün para iadesini yaptılar ama çok fazla uğraştım bu işle telefonda ve siteleri üzerinden tüketici haklarına başvuracağımı bildirdim çok şükür bu gün gönderdiler paramı fakat kredi kartı başkasının adına olduğu için hediye çekine dönüştürdüm çünkü karta iade konularında da çok sıkıntı yaşayanlar olmuş birde karta iade içim kendimi paralamayım en iyisi böyle kullanacağız 679 tl göndermişler geri kargo parası yok tabi ama buna da şükür hepside gidebilirdi.

hediye çekine dönüştürdüğün için 100 TL hediye çekinden de istifade edersin.

• bugün aldım motorola atrix'i. almadan önce sordum refurbished olmasın hb den alanlarda sorun çıkmış dedim, bizde öyle şey olmaz dediler. Bir heyecanla açtım bir baktım ki poşetleri bile yırtık çıktı. Vida sorunu, sim girişi çizikleri ve poşet delikleri herşey ortada. Vidalar iki renkte köşedekiler metalik içerdekiler siyah. Orjinali de böylemi bilmem.

Motorola Atrix
  •  Motorola Atrix
  •  Motorola Atrix
  • Ne yapmalıyım sizce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Motorola Atrix
  • Telefon bariz kullanılmış, ancak sorun yaşamadığın sürece kullan derim.
  • Aldığım yer fotoları bir gönder bakalım ona göre geri alma durumu olabilir dedi. Yolladım, bana kalsa kullanılmamış bitane tekrar verseler isterim. Ama anladağım kadarıyla Türkiye pazarına çakmışlar bunları. Nerden alsan fark etmez aynı sorun çıkıyor. Kaliteyi orataya koyan müşteriyle nasıl ilgilenildiği, problemi çözebilmeleri ya da başından savmaları. Toplam kalite yönetimini gerçekleştiren firmalar karşılığını görür. Kalite yönetim sistemini oluşturan firmalar kalıcı olur, diğerleri yok olmaya küçülmeye mahkumdur naçizane fikrim budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım1007

Aldığım yer fotoları bir gönder bakalım ona göre geri alma durumu olabilir dedi. Yolladım, bana kalsa kullanılmamış bitane tekrar verseler isterim. Ama anladağım kadarıyla Türkiye pazarına çakmışlar bunları. Nerden alsan fark etmez aynı sorun çıkıyor. Kaliteyi orataya koyan müşteriyle nasıl ilgilenildiği, problemi çözebilmeleri ya da başından savmaları. Toplam kalite yönetimini gerçekleştiren firmalar karşılığını görür. Kalite yönetim sistemini oluşturan firmalar kalıcı olur, diğerleri yok olmaya küçülmeye mahkumdur naçizane fikrim budur.

Katılıyorum, Motorola Türkiye kalmadı artık, çekildi. Güncellemeleri de vermezler diye düşünüyorum.

Motorola Türkiye de tutunamadı, ama Amerika da Iphone den fazla sattı.. İyi marka, ama Türkiye için değil; bunu 8 sene Motorola kullanmış birisi olarak söyliyebilirim.

Türkiye 3. dünya ülkesi olarak görüldüğünden bunlar bana anormal gelmiyor...

• Ben de bu telefonu araştırıyorum. Bu kadar özellikli bir telefonu bu fiyata veriyorlarsa bir kusuru vardır şüphesinden kurtulamıyorum. Samsung i8150 wonder ile hemen hemen aynı fiyatta ama özelik bakımından çok üstün.

Yakın zamanda dolaştığım Media Markt- Teknosa - Bimex gibi mağazalarda motorola telefonlarını göremedim. Mağazadan-dükkandan alınca iyi kötü muhatap olabilecek birileri oluyor, internetten alışverişte ise hesap sorabileceğimiz birini bulmak mesele.

Tamir görüp yenilenmiş telefonların sıfır diye insanlara satılması çok büyük bir ticari ahlaksızlık. Afedersiniz bozulan kızlığını diktirip bakire numarası yapanlarınki gibi bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfahri

Ben de bu telefonu araştırıyorum. Bu kadar özellikli bir telefonu bu fiyata veriyorlarsa bir kusuru vardır şüphesinden kurtulamıyorum. Samsung i8150 wonder ile hemen hemen aynı fiyatta ama özelik bakımından çok üstün.

Yakın zamanda dolaştığım Media Markt- Teknosa - Bimex gibi mağazalarda motorola telefonlarını göremedim. Mağazadan-dükkandan alınca iyi kötü muhatap olabilecek birileri oluyor, internetten alışverişte ise hesap sorabileceğimiz birini bulmak mesele.

Tamir görüp yenilenmiş telefonların sıfır diye insanlara satılması çok büyük bir ticari ahlaksızlık. Afedersiniz bozulan kızlığını diktirip bakire numarası yapanlarınki gibi bir durum

Haklısın ama telefon üreticileri bahsettiğim gibi Türkiye'yi 3. dünya ülkesi olarak görüyor ve buna göre işler gidiyor.

Oysa ki çöpçünün bile elinde 1.000 Liralık telefonları olan bir ülkeye biraz destek vermek büyük bir ticari kar getirir firmalar için,

Neyse :)

• hepsiburada.com'dan aldım 3-4 gündür kullanıyorum hiçbir sorunum yok

kargo elime ilk ulaştığında kargo görevlisiyle beraber açıp vidalara ve sim kart yuvasına kadar kontrol etmiştim refurbished olduğuna dair en ufak bir emare yoktu

buradaki mesajları okuduktan sonra sipariş verip vermeme konusunda çok tereddüt yaşamıştım ama iyiki almışım diyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 18 Ekim 2012; 0:24:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.