Şimdi Ara

Motorola Atrix (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
79.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: argimax24

quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

quote:

arkadaslar bu telefonu almayı cidden cok istiyorum. cunku gerek ozellik gerek fiyat bakımından tam istedigim seviyede. ancak bu teknik servis konusunda biraz supheliyim. ve burada okudugum yorumlardan sonra da biraz sogudum hani. eger alırsam cihazı direk gold dan alacagım. orda acıp deneyerek. sizce ne yapmalıyım ? almalı mıyım ?

Bence alma derim yazdıklarımı bir okursan bana katılacağını umuyorum.

orda acarım zaten. bir kıllık sezersem bunu begenmedim baskasını getirim derim. hem bu sıkıntıları yasayanlar hb dan alanlar genelde. yuz yuze alıp gene sorun yasayan var mı ?

Dostum HB den almada nerden alırsan al gözünü seveyim bak pişman olursun şikayetvar.com sitesine bi gir bak anlarsın o zaman neden alma dediğimi.Gözünlede görsen sağlamda olsa alma 1 ay çalışır ondan sonra bozulur garantiyle uğraş dur ondan sonra.

baska da cihaz bulabilirmiyim ihtiyacıma gore bilmiyorum

• dün gold'dan büyük bir hevesle atrix'imi aldım. alırken özellikle sordum refurbished falan değil dimi diye. neyse eve geldim kamerasının oralarda ufak bir çizik var ve cihaza sim kart takılmış belli. ayrıca vidalar açılmış gibi. neyse dedim napalım bu fiyata bu cihazı aldık kullanalım. cihazı yükledim yükledim. sonra reset atmaya başladı aynı gün. şimdi fabrika ayarlarına döndüm. bakalım devam edecek mi? ederse iade etmeyi düşünüyorum. dün aldığım cihazı direk iade edebilir miyim bilmiyorum? bir de sigorta yaptırmıştım. onun parasını da iade etmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

dün gold'dan büyük bir hevesle atrix'imi aldım. alırken özellikle sordum refurbished falan değil dimi diye. neyse eve geldim kamerasının oralarda ufak bir çizik var ve cihaza sim kart takılmış belli. ayrıca vidalar açılmış gibi. neyse dedim napalım bu fiyata bu cihazı aldık kullanalım. cihazı yükledim yükledim. sonra reset atmaya başladı aynı gün. şimdi fabrika ayarlarına döndüm. bakalım devam edecek mi? ederse iade etmeyi düşünüyorum. dün aldığım cihazı direk iade edebilir miyim bilmiyorum? bir de sigorta yaptırmıştım. onun parasını da iade etmeleri lazım.

keske onların yanında onlarla beraber acsaydın. sakat bisey gorsen direk soylerdin.
  • quote:

quote:

dün gold'dan büyük bir hevesle atrix'imi aldım. alırken özellikle sordum refurbished falan değil dimi diye. neyse eve geldim kamerasının oralarda ufak bir çizik var ve cihaza sim kart takılmış belli. ayrıca vidalar açılmış gibi. neyse dedim napalım bu fiyata bu cihazı aldık kullanalım. cihazı yükledim yükledim. sonra reset atmaya başladı aynı gün. şimdi fabrika ayarlarına döndüm. bakalım devam edecek mi? ederse iade etmeyi düşünüyorum. dün aldığım cihazı direk iade edebilir miyim bilmiyorum? bir de sigorta yaptırmıştım. onun parasını da iade etmeleri lazım.

keske onların yanında onlarla beraber acsaydın. sakat bisey gorsen direk soylerdin.

açıcaktım orda ama adamlar işi biliyor. burda açıcak yer yok vs. bir sürü bahane. satana kadar yarım saat abicim diye peşimden dolaşan adam ödemeyi yaptıktan sonra birden ortadan kayboluyor.

neyse ki fabrika ayarlarından sonra şuan bi sıkıntı yok. umarım problem çıkarmaz çünkü muhteşem bir cihaz, kullanmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 14 Ekim 2012; 16:31:22 >

• quote:

quote:

quote:

açıcaktım orda ama adamlar işi biliyor. burda açıcak yer yok vs. bir sürü bahane. satana kadar yarım saat abicim diye peşimden dolaşan adam ödemeyi yaptıktan sonra birden ortadan kayboluyor.

neyse ki fabrika ayarlarından sonra şuan bi sıkıntı yok. umarım problem çıkarmaz çünkü muhteşem bir cihaz, kullanmak isterim.

hocam ben de o cihazı istiyorum ve gold dan alıcam buyuk ihtimal. gelismeleri yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben de o cihazı istiyorum ve gold dan alıcam buyuk ihtimal. gelismeleri yazarsan sevinirim

fabrika ayalarına döndükten sonra birdaha hiç reset atmadı. şuan için hiçbir sıkıntı yok.

• Telefnu kullananda yorum yapmış kullanmayan da telefonu hb aldım taş gibi Maşallah...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fabrika ayalarına döndükten sonra birdaha hiç reset atmadı. şuan için hiçbir sıkıntı yok.

hmm sagolasın. peki teknik servis olayı falan nasıl acaba ? bisey oldugu zaman gold a mı goturuyosun ?

• quote:

hmm sagolasın. peki teknik servis olayı falan nasıl acaba ? bisey oldugu zaman gold a mı goturuyosun ?

brightstar bakıyor motorolanın garantisine. direk oraya da verebilirsin, golda da verebilirsin. golda verirsen onlar gönderiyor, aynı şey.

ben + 79tl'ye v.i.p sigorta da yaptırdım, çarpma, kırılma, ıslanma vs. evden çalınma dahil.
  • telefonun sıkıntılı olduğunu duyduğum için çekinerek aldım yok tamir edilmiş yok bilmem ne olmuş gibi muhabbetler kafamı çok kurcaladı 1 hafta ne arka kapağını taktım nede önündeki filmi çıkarmadım aklıma gelen her programı kurdum sorun varsa gönderirim diye ama sorun yok radyo olmaması benim için öneli değil zaten eski telefonlarımda radyoyu sayılı açmışımdır ıcs de benim için önemli değil ıcs olsa ne olur olmasa ne olur ama şu bir gerçek elektronik şans işidir bu cihazın 2. eline telefoncular 500-600 tl fiyat çekiyordu
    bence sıfır 680 tl çok iyi fiyat bu özelliklerde bir cihaz almaya kalksanız 1100 tl den aşarı alamassınız (1 gb ram çift çekirdek ve 4'' ekran ) kullanıcıları bilmem ama 4'' ten büyük telefonu cepte taşımak gerçekten zor sanırım bunun farkına samsungta vardı galaxy s3 miniyi çıkardı bakalım onun fiyatı ne olacak
  • şuan aldım ama aklımda hiç şüphe yok. neden faturalı ve Tr nin en büyük sanal marketinden aldım.
    389 tl ye aldığım başka bir Motorola telefonu garantisi bitmesine 20 gün kala garantiye gönderdim yapamadılar 2 yıl sonra 389 tl yi tık diye ödediler. o yüzden rahatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

şuan aldım ama aklımda hiç şüphe yok. neden faturalı ve Tr nin en büyük sanal marketinden aldım.
    389 tl ye aldığım başka bir Motorola telefonu garantisi bitmesine 20 gün kala garantiye gönderdim yapamadılar 2 yıl sonra 389 tl yi tık diye ödediler. o yüzden rahatım.

Dostum nerden aldında 2 sene sonra sana tık diye ödediler paranı ben aynı gün arızalı çıktı ve ürünü HB ye kargoladım ama yinede şüpheliyim inşallah şüphelerim yersiz çıkar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

şuan aldım ama aklımda hiç şüphe yok. neden faturalı ve Tr nin en büyük sanal marketinden aldım.

Dostum nerden aldında 2 sene sonra sana tık diye ödediler paranı ben aynı gün arızalı çıktı ve ürünü HB ye kargoladım ama yinede şüpheliyim inşallah şüphelerim yersiz çıkar.

Dostum. zaten garantine 1 gün bile kalsa servise gönderince yapamaz ise Tüketici hakları aracılığı ile alırsın paranı yeterki
    TR garantili ürün al

• quote:

hocam goldun hangi mağazasından aldın ben mağazaya gittiğimde bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectorx34

quote:

hocam goldun hangi mağazasından aldın ben mağazaya gittiğimde bulamadım ?

izmit ncity avm şubesinden aldım. dock çıktı evet

• 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorunu yok.

Hepsiburadadan almıştım.

hafızası 32 gb sd kart ile 48 gb olabiliyor.

Dock ve hdmi çıkışı harika.
  • arkadaşlar öncelikle selamlar bende telefonu hepsiburadadan sipariş ettim hiç araştırmamıştım lakin sipariş ettikten sonra neden bukadar ucuz diye bi bakayım dedim internetten alan çok kişi pişman şuanda kargoda geliyor sizce ürünü hiç açmadan geri iademi edeyim yoksa açıp bakayım bi sıkıntı varsamı iade edeyim nedersiniz??
  • Ben 2 tane aldım ilkinde bahsedilen hiç bir olaya dikkat etmedim. İkincisinde baktım, ilki ile aynı iz falan yok. Sim kartı bir kere ileri geri sök tak yap zemin çiziliyor. Her ikisinde de aynı malzeme ve kalite.
    Ben fiyat performanstan memnunum. Evet TR den faturalı ürün alın 2 yıl içinde kanunen gereken sürede ürünü yapamaz veya değiştirmezlerse elinizdeki belgelerle tüketici haklarına gidersiniz. Biraz uzun sürse de paranızı alırsınız. Aldığım yer Hepsi Burada. Önemli not: Ben her alış verişte her sayfayı pc ye kayıt ederim *.mht.
    Konulardan biri doğru ilk ürünü alırken yaptığım kayıtta gördüm ki "Motorola Türkiye Yetkili Servisi Netcell tarafından 2 yıl garantilidir. Netcell ve Telpa tarafından ithal edilmiştir." yazıyordu. Sonra bu bilgi değişti.
    Dediğim gibi be faturama bakarım ürün 2 yıl içinde sorun çıkarırsa tüketici hakları çok net. Arızalı ve kusurlu ürünü üretici veya satıcıya bildirdiğin andan itibaren sorumlulukları başlar. Gelip alacak veya kargo ile halledecekler. Şimdi 20 iş günü sanırım. Halledemezlerse fatura ve kargo elden teslim ilettiğine dair tüm evraklarla gidersin tüketici hakem heyetine değişim veya iadeni yaparsın. Tabi kusur kullanıcı hatasından değilse. Aklıma geldi de unutmadan yazayım dedim. Sorunuz olursa cevap vermeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdenkartal

arkadaşlar öncelikle selamlar bende telefonu hepsiburadadan sipariş ettim hiç araştırmamıştım lakin sipariş ettikten sonra neden bukadar ucuz diye bi bakayım dedim internetten alan çok kişi pişman şuanda kargoda geliyor sizce ürünü hiç açmadan geri iademi edeyim yoksa açıp bakayım bi sıkıntı varsamı iade edeyim nedersiniz??

Kardeş içini karartmak istemiyorum fakat ben HB den aldım ürün kutusunu açtım ürün arızalı çıktı aynı gün geri kargoladım HB ya mesaj atıyorum cevap yok telefon açıyorum telefona cevap veren yok cevap verseler bile o kadar alakasız o kadar ilgisiz ve bilgisizler ki anlatamam yaşaman lazım (inşallah gerek kalmaz) defalarca kez mesaj attım tık yok bu nasıl bir iştir anlamadım gitti ayrıca ürünlerin fabrikada yenilenip geldiği de doğru kim ne derse desin yenilenmiş ürünleri gönderiyorlar biraz araştırma yap bak sende bana hak vereceksin.Benim amacım burada ürünü ya da HB yi kötülemek değil sadece başıma gelen gerçekleri yazıyorum belki hiç sıkıntı yaşamayan da olmuştur fakat Allah kimseyi bunların eline düşürmesin en son çare olarak tüketici haklarına başvuracağım işimi garantiye alıp resimlerini falan çekmiştim fatura fotokopisi vs hepsi elimde inşallah en kısa zamanda sonuç alırım birde artık motorolayı bedava verseler almam tiksindim çünkü bu üründen ve motorolanın güncellemeleri de çok sıkıntılıymış.İnşallah pişman olmazsın.

• söylediklerinde haklısın biraz araştırma yaptım hb den şikayetçi olan okadar çokki alışveriş yaptığıma pişmanım dünden beri arıyorum aldığım ürünle ilgili bilgi almak için yardımcı olmuyorlar msj attım cevap vermediler bidaha hb den alışveriş yapmam... daha önceki telefonum motoluxe idi ama bende motoroladan vazgececem...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.