Şimdi Ara

Motorola Atrix (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
699
Cevap
14
Favori
79.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tyardim

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

beyler atrix mi alayım yoksa ace 2 mi ?

HB de yeni satışa sunulan HTC Desire X 4GB de incele derim...

hocam baktım da gpu ya adreno 203 yazmışlar ancak bu gpu güçlü müdür bilemiyorum hiç bir test felan bulamadım. adreno 203 nasıldır ?
  • saçmasapan bir konu başlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 7 Ekim 2012; 16:29:33 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam baktım da gpu ya adreno 203 yazmışlar ancak bu gpu güçlü müdür bilemiyorum hiç bir test felan bulamadım. adreno 203 nasıldır ?

http://shiftdelete.net/htc-desire-x-on-inceleme-39593.html sitesindeki açıklamayı seyretmenizi tavsiye ederim. Açıklamaya göre vasat. Çok aşırı beklentiniz olmasın diyor. Ancak telefon hakikaten çok şık ve 4" . Adresini verdiğim sitenin yazılı açıklamasında ram in arttırılabilir olduğunu belirtiyor. Telefonda Ram in arttırılabildiğini uzman bir kişi olmayarak yeni duydum. Şuanki fiyat giriş fiyatı. Bence bir süre bekleyip %10, %20 indirime görmek gerekir. Ama hakikaten çok şık telefon.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://shiftdelete.net/htc-desire-x-on-inceleme-39593.html sitesindeki açıklamayı seyretmenizi tavsiye ederim. Açıklamaya göre vasat. Çok aşırı beklentiniz olmasın diyor. Ancak telefon hakikaten çok şık ve 4" . Adresini verdiğim sitenin yazılı açıklamasında ram in arttırılabilir olduğunu belirtiyor. Telefonda Ram in arttırılabildiğini uzman bir kişi olmayarak yeni duydum. Şuanki fiyat giriş fiyatı. Bence bir süre bekleyip %10, %20 indirime görmek gerekir. Ama hakikaten çok şık telefon.

ancak benim gpu dan beklentim büyük malesef :((

• Merhaba, HB'den atrix almış bulundum. Forumda ve android dünyasında çok yeni ve bilgisizm. Kusuruma bakmayın. Burada yazılanlar da çok moralimi bozdu. Bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
    1. Telefonun kullanılmış olup olmadığını imei numarasıyla kontrol etmenin bir yolu var mıdır?
    2. Benim kutudan çıkan Türkçe kullanım klavuzu çok yetersiz. Örneğin içinde nasıl şarj edileceği ya da parmak izi okuyucunun nasıl kullanılacağı hiç yazmıyor. Şarj ettim etmesine ama garip geldi klavuzda yazmaması. Acaba bendeki paketten eksik klavuz mu çıktı? Sizden başka klavuz çıktı mı?Bendeki paketle gelen bütün kağıt ıvır zıvırın fotosunu şu linkten görebilirsiniz.http://imageshack.us/a/img805/7618/sdc12385.jpg
    3. Telefonda yüklü pek birşey yok. Oyun bile gelmedi. Acaba daha önce biri aldı da fabrika ayarlarına dönüp iade mi etti diye şüphe düştü içime. Bunu nasıl anlarım. Bende indirilenlerde yalnızca şunlar yüklü geldi. 7digital, com.ea.nfsshift, zinioreader, zsprovider. Sizde de böyle mi?
    4. Telefon çalışıyor ama bazen defalarca dokunmak gerekiyor. Hemen tepki vermiyor. Bu normal midir? İade etsem mi kararsızım. Eğer kalmasına karar verirsem içinden çıkan garanti belgesini brightstara gidip adıma düzenletip tarih attırmam mı gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaseminaral

Merhaba, HB'den atrix almış bulundum. Forumda ve android dünyasında çok yeni ve bilgisizm. Kusuruma bakmayın. Burada yazılanlar da çok moralimi bozdu. Bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
    1. Telefonun kullanılmış olup olmadığını imei numarasıyla kontrol etmenin bir yolu var mıdır?
    2. Benim kutudan çıkan Türkçe kullanım klavuzu çok yetersiz. Örneğin içinde nasıl şarj edileceği ya da parmak izi okuyucunun nasıl kullanılacağı hiç yazmıyor. Şarj ettim etmesine ama garip geldi klavuzda yazmaması. Acaba bendeki paketten eksik klavuz mu çıktı? Sizden başka klavuz çıktı mı?Bendeki paketle gelen bütün kağıt ıvır zıvırın fotosunu şu linkten görebilirsiniz.http://imageshack.us/a/img805/7618/sdc12385.jpg
    3. Telefonda yüklü pek birşey yok. Oyun bile gelmedi. Acaba daha önce biri aldı da fabrika ayarlarına dönüp iade mi etti diye şüphe düştü içime. Bunu nasıl anlarım. Bende indirilenlerde yalnızca şunlar yüklü geldi. 7digital, com.ea.nfsshift, zinioreader, zsprovider. Sizde de böyle mi?
    4. Telefon çalışıyor ama bazen defalarca dokunmak gerekiyor. Hemen tepki vermiyor. Bu normal midir? İade etsem mi kararsızım. Eğer kalmasına karar verirsem içinden çıkan garanti belgesini brightstara gidip adıma düzenletip tarih attırmam mı gerekir?

1. Bildiğim kadarı ile yok. Ancak yetkili makamlar soruşturma kapasamında öğrenebilir.
    2. Forum donanım haber de atrix ile ilgili ana konu başlığı olduğu gibi youtube da bir çok görüntü var atrix veya atrix 4g yazarak sorgulayabilirsin. Tüm cevaplarını bulabilirsin.
    3. Andorid market yani googleplay de ücretli ücretsiz bir çok program var. Bana gelende de aynı programlar yüklüydü (ea nfs aktif değildi).
    4.Telefonla ilgili ön araştırma yaparken ekranın özellikle neme ve tere duyarlı olduğu, bazen bu nedenle sapıttığı, ekranı silip aç kapa yapmanın düzelttiği yazılıydı. Zannediyorum ekran koruyucu da pek tavsiye edilmiyor o da etkiliyormuş. Zaten ekran gorilla glass gerek yok. Ayrıca faturanı ve garantini birlikte muhafaza etmen yeterli bir yerlere onaylatmaya gerek yok diye biliyorum.
    Atrix maceramın öğrettikleri: Cihazında sıkıntı yoksa keyfine bak. Tüm ihtiyaçları karşılayacak güzel bir makine.

• quote:

...................
    4.Telefonla ilgili ön araştırma yaparken ekranın özellikle neme ve tere duyarlı olduğu, bazen bu nedenle sapıttığı, ekranı silip aç kapa yapmanın düzelttiği yazılıydı. Zannediyorum ekran koruyucu da pek tavsiye edilmiyor o da etkiliyormuş. Zaten ekran gorilla glass gerek yok. Ayrıca faturanı ve garantini birlikte muhafaza etmen yeterli bir yerlere onaylatmaya gerek yok diye biliyorum.
    Atrix maceramın öğrettikleri: Cihazında sıkıntı yoksa keyfine bak. Tüm ihtiyaçları karşılayacak güzel bir makine.

Benim HTC Evo 3D'de seni bahsettiğin şeyin birebir aynısı oluyor. Söylediğin şekilde de düzeliyor. Bu sorun, son 3-4 ay öncesinden beri giderek artıyordu ama son zamanlarda azaldı sanki. Buna göre HTC'nin arızasının herhalde yaz mevsimindeki daha fazla terlemeyle alakasının olduğu düşünülebilir. Ben de HTC bozuldu diye yedek telefon olarak ATRIX'i almıştım. Ayrıca evdeki Wave II telefonun da şarjdayken dokunmatiği sapıtıyordu. Son zamanlarda o da sorun yapmıyor.

Her neyse, telefonları garantiye göndermek için ATRIX'i aldım alalı, diğer telefonlar işin ciddi olduğunu anladılar galiba, şimdilik hepsinin sorunu düzeldi gibi görünüyor. Aslında öbürleri bozulmuş gibi görünmese şu an masraf etmezdim. Seneye kadar Galaxy Note 2'nin düşmesini beklerdim. Ama iyi oldu, Hem ATRIX indirimi, hem DOCK, hem 100 TL hepsiburada'dan, hem 50 TL Yapı krediden... Bedavadan biraz pahalıya geldi... Neyse hayırlısı bakalım, belki de bu telefonu almam gerekiyormuş.

Şimdi bozuk telefon kalmayıp, evdeki toplam telefon sayısı arttığına göre, evdeki en eski telefon (Nokia 6630) saha dışı kalacak şekilde, telefonlar yeniden eskiye doğru, evin büyüğünden (ben<-->ATRIX) en küçüğüne doğru eşleşecek şekilde sırasıyla el değiştirecek gibi görünüyorlar. Bu arada ben de karşılaştırmalara devam edeceğim.

Buralara da öyle şeyler yazdılar ki, insanlar gözünün önündeki çalışan telefondan kıllanır hale geldi. Şimdi ATRIX kaşını oynatsa "AAA bak hakikaten söylenenler doğruymuş, bunda sorun varmış, o yüzden ucuzmuş" diyecekler. Artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Halbuki iPhone 4S'de ve daha önceki serilerde de farklı farklı arızalar çıktı. Üstelik yeni bir iPhone, 3-4 tane Motorola ATRIX fiyatına satılırken.

Kendim de alım aşamasında bayağı zorlandım, o yüzden bu duyguyu iyi biliyorum. Benim de bu işten çıkardığım sonuç, insana keyif veren bazı şeyler sırf teknolojik üstünlük ve ucuzluk değilmiş, aldığınız cihazın sefasını sürebilmek için işin içine duygular ciddi anlamda karışıyor. Mesela günümüzde bir çok telefondan çok daha pahalı olduğu halde, teknolojik manada ciddi bir üstünlük sunmayan iPhone, demek bu yüzden alanlar tarafından keyifle kullanılıyor. Eskilerden günümüze gelen güven duygusu. Çok kişinin tercih ettiği markayı kullanmanın verdiği iç rahatlığı. Bir iPhone bozulduğunda, kimse 'bu refurbished, veya sorunlu üretim, o yüzden bozuldu' demez. Çünkü pahalı. Bu telefona laf ettiğinizde, iPhone kullananlar bu huzur halkasını kırdırmamak için ellerinden geleni yaparlar. Demek bu yüzden insan para vererek kullandığı bir ürünün, kendisine bir menfaat kazandırmayan markasını göklere çıkarma ihtiyacı hissediyor. Daha huzurlu hissetmek için. Şimdi anlayabiliyorum.

Çok felsefi oldu sanırım.

• hb den perşembe günü spariş verdiğim atrix bugün elime ulaştı kutuyu açınca elime gelen cihazın yenilenmiş olduğu açıkca belliydi poşetleri yırtık dı ilk açışta telefonun üzerinde parmak izi vardı ve arka kamerasının içinde kıl gibi birşey var telefonu açtım 1 kez kendiliğinden kapanıp açıldı. şimdi bir problem yok 2-3 gün deneyecem kafama takılan bir olay olursa iade etcem yani durum kısacası böyle alacak arkadaşların içinde bir kuşku olacak ama fiyat olarak bunu gözede alabilirsiniz yani siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaluygar

hb den perşembe günü spariş verdiğim atrix bugün elime ulaştı kutuyu açınca elime gelen cihazın yenilenmiş olduğu açıkca belliydi poşetleri yırtık dı ilk açışta telefonun üzerinde parmak izi vardı ve arka kamerasının içinde kıl gibi birşey var telefonu açtım 1 kez kendiliğinden kapanıp açıldı. şimdi bir problem yok 2-3 gün deneyecem kafama takılan bir olay olursa iade etcem yani durum kısacası böyle alacak arkadaşların içinde bir kuşku olacak ama fiyat olarak bunu gözede alabilirsiniz yani siz bilirsiniz.

yenilenmiş olduğunu sanmıyorum muhtemelen size gelen cihaz başkasından sipariş iptali yoluyla iade gelen bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: enteran

quote:

...................

Benim HTC Evo 3D'de seni bahsettiğin şeyin birebir aynısı oluyor. Söylediğin şekilde de düzeliyor. Bu sorun, son 3-4 ay öncesinden beri giderek artıyordu ama son zamanlarda azaldı sanki. Buna göre HTC'nin arızasının herhalde yaz mevsimindeki daha fazla terlemeyle alakasının olduğu düşünülebilir. Ben de HTC bozuldu diye yedek telefon olarak ATRIX'i almıştım. Ayrıca evdeki Wave II telefonun da şarjdayken dokunmatiği sapıtıyordu. Son zamanlarda o da sorun yapmıyor.

Her neyse, telefonları garantiye göndermek için ATRIX'i aldım alalı, diğer telefonlar işin ciddi olduğunu anladılar galiba, şimdilik hepsinin sorunu düzeldi gibi görünüyor. Aslında öbürleri bozulmuş gibi görünmese şu an masraf etmezdim. Seneye kadar Galaxy Note 2'nin düşmesini beklerdim. Ama iyi oldu, Hem ATRIX indirimi, hem DOCK, hem 100 TL hepsiburada'dan, hem 50 TL Yapı krediden... Bedavadan biraz pahalıya geldi... Neyse hayırlısı bakalım, belki de bu telefonu almam gerekiyormuş.

Şimdi bozuk telefon kalmayıp, evdeki toplam telefon sayısı arttığına göre, evdeki en eski telefon (Nokia 6630) saha dışı kalacak şekilde, telefonlar yeniden eskiye doğru, evin büyüğünden (ben<-->ATRIX) en küçüğüne doğru eşleşecek şekilde sırasıyla el değiştirecek gibi görünüyorlar. Bu arada ben de karşılaştırmalara devam edeceğim.

Buralara da öyle şeyler yazdılar ki, insanlar gözünün önündeki çalışan telefondan kıllanır hale geldi. Şimdi ATRIX kaşını oynatsa "AAA bak hakikaten söylenenler doğruymuş, bunda sorun varmış, o yüzden ucuzmuş" diyecekler. Artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Halbuki iPhone 4S'de ve daha önceki serilerde de farklı farklı arızalar çıktı. Üstelik yeni bir iPhone, 3-4 tane Motorola ATRIX fiyatına satılırken.

Kendim de alım aşamasında bayağı zorlandım, o yüzden bu duyguyu iyi biliyorum. Benim de bu işten çıkardığım sonuç, insana keyif veren bazı şeyler sırf teknolojik üstünlük ve ucuzluk değilmiş, aldığınız cihazın sefasını sürebilmek için işin içine duygular ciddi anlamda karışıyor. Mesela günümüzde bir çok telefondan çok daha pahalı olduğu halde, teknolojik manada ciddi bir üstünlük sunmayan iPhone, demek bu yüzden alanlar tarafından keyifle kullanılıyor. Eskilerden günümüze gelen güven duygusu. Çok kişinin tercih ettiği markayı kullanmanın verdiği iç rahatlığı. Bir iPhone bozulduğunda, kimse 'bu refurbished, veya sorunlu üretim, o yüzden bozuldu' demez. Çünkü pahalı. Bu telefona laf ettiğinizde, iPhone kullananlar bu huzur halkasını kırdırmamak için ellerinden geleni yaparlar. Demek bu yüzden insan para vererek kullandığı bir ürünün, kendisine bir menfaat kazandırmayan markasını göklere çıkarma ihtiyacı hissediyor. Daha huzurlu hissetmek için. Şimdi anlayabiliyorum.

Çok felsefi oldu sanırım.

entran pm den bir mesaj atmıştım cevaplarsan sevinirim.

• Geçen hafta ben de almıştım. Dün akşam açtım, kullanılmış olduğuna dair en ufak bir emareye rastlamadım. Pilide gayet iyi valla. Dock ünitesi falan derekn iyi bir cihazı çok iyi bir fiyata almış olduk. Alan kullanan herkese hayırlı olsun.
  • Yanıt için teşekkür ederim.
  • Ben bile aldım bu cihazı yuh bana.
  • beyler telefonu hd den veya hızlıal dan aldık diyelim refurbished çıktı iade edebilir miyiz ?
  • Herhangi bir motorola konusunda bu türk içerikleri görmek sıkıcı.

Aç bak Motorola sayfasına, neredeyse hepsi böyle kullanılmış mı soruları ile doludur...
  • Sola da uçtu. W aldım yine mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Herhangi bir motorola konusunda bu türk içerikleri görmek sıkıcı.

Aç bak Motorola sayfasına, neredeyse hepsi böyle kullanılmış mı soruları ile doludur...

Benim kendi kanatimce bu sorun şurdan kaynalanıyor.
    Çihazlar dişardan ital gelme ve vodefonun dışardaki kampanyasından tedarik edilmiş.
    Vodefona burda kutu ve yazılım güncellemesi yaparken kaynaklanıyor tüm sorunlar. Kullanılma gibi bişey yok. Tek sorun yeni kutuya düzgün yerleştirilmemesi ve yazılım güncelerkenki kullanım.
    Şahsi görüşüm bunlar tabi.
    Birde zamanında yine vodefone kampanyalı sony w715 aldıgımdan tecrübe diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 9 Ekim 2012; 22:42:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Sola da uçtu. W aldım yine mutluyum

hayırlı olsun hocam ama keşke ace 2 alsaydınız.
  • Arkadaşlar reset sorunu bende de vardı.defalarca fabrika ayarlarına getirdim olmadı.en son şebeke bilgisi ayarlarından olduğunu keşfettim.yada öyle zannediyorum.çünkü bilgi mesajlarını kapatınca reset olayı daha olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

Sola da uçtu. W aldım yine mutluyum

hayırlı olsun hocam ama keşke ace 2 alsaydınız.

Hocam ace 2 alcaktım ama o telefona 800 küsür lira verilmez diye düsündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.