Şimdi Ara

Motorola Atrix (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
79.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Sola da uçtu. W aldım yine mutluyum

hayırlı olsun hocam ama keşke ace 2 alsaydınız.

Hocam ace 2 alcaktım ama o telefona 800 küsür lira verilmez diye düsündüm

Wonder'la arasında 100 lira, 256 mb ram farkı, 2 çekirdek işlemci, Jelly Bean var.

• Gold'daki 680 TL'lik Motorola Atrix'i görünce gözlerime inanamadım. 1000 küsür TL'lik telefon nasıl oldu da bu fiyata düştü diye düşünüp duruyordum. İyi ki de bu konuyu görmüşüm. İlk mesajdan son mesaja kadar okudum, telefonun refurbished olduğu konusunda tereddüte kapıldım. En sonunda dayanamayıp Gold'a üye oldum ve Motorola Atrix'in refurbished olup-olmadığını sordum. Gelen cevap şu şekilde;
    quote:

Değerli Müşterimiz;
    Stoklarımızda refurbished ürün bulunmamaktadır.Ürünler orjinal,sıfır ve kapalı kutudur.
    Saygılarımızla.

Sizce bu cevap, ürünün refurbished olup-olmama gerçeğini değiştirir mi? Gerçekten 1100 küsür TL'ye satılan Avrupa ürünü müdür?

Bu arada bahsettiğim kampanyaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertOguzK -- 10 Ekim 2012; 21:20:32 >

• Evet ben de 800-900TL. Aralığında iken alacaktım olmadı. Şimdi bakıyorum tüm satıcılar koro gibi 665TL.'ye satıyorlar. Însan ister istemez huylanıyor ama gene de Samsung'un 600-700TL.'lik Androidlerine nazaran donanımı gerçekten rakipsiz. Bir de ekranı 4 inç olmasına karşın çoğu ekranı 3,7 inç olan telefondan daha kısa ve ergonomik. Aslında elektronikde iyi ürün gerçekten şans işi ne diyeyim gönlümüz iyiden yana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Evet ben de 800-900TL. Aralığında iken alacaktım olmadı. Şimdi bakıyorum tüm satıcılar koro gibi 665TL.'ye satıyorlar. Însan ister istemez huylanıyor ama gene de Samsung'un 600-700TL.'lik Androidlerine nazaran donanımı gerçekten rakipsiz. Bir de ekranı 4 inç olmasına karşın çoğu ekranı 3,7 inç olan telefondan daha kısa ve ergonomik. Aslında elektronikde iyi ürün gerçekten şans işi ne diyeyim gönlümüz iyiden yana.

Doğru söylüyorsun, elektronik şanstan ibarettir.

Benim elektronik cihazlarla aram iyidir fakat refurbished tarzı ürünlere sıcak bakmıyorum. Çünkü en küçük çizik, kullanılmış ürün vb. etkenlerden uyuz oluyorum. Her ne alacak olursam olayım, her şeyin hiç kullanılmamış olanını arıyorum. Yukarıdaki yorumuma fikri olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Gelen cevaba bakarsak refurbished değil midir? Eğer değilse alacağım.

• HB den telefon birazdan gelecek sipariş vermeden önce bu konuyu görseydim keşke bakalım midem bulandı biraz inşallah refurbished gelmez gelirse aynı gün içinde iade ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

HB den telefon birazdan gelecek sipariş vermeden önce bu konuyu görseydim keşke bakalım midem bulandı biraz inşallah refurbished gelmez gelirse aynı gün içinde iade ederim.

HB ten cihaz geldi tüm kontrolleri yaptım kapalı açılmamış kutu refurbished olduğunu pek sanmıyorum. İyi şanşlar
  • Arkadaşlar sizi soğutmuş gibi olmayayım ama HB'den kendime ve yakınlarıma aldığım iki telefon da kullanılıp yeniden gönderilmiş telefonlardı. O nedenle artık HB'den telefon almıyorum. Ha ötekiler ne kadar güvenilirdir bilemem. Îki telefonu da geri verip, Vatan'ın kampanyalarından aldım. HB'den alışveriş yapıyorum ama telefon almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 haftadır atrixi araştırıyorum. gerek Hepsiburada dan alınan grek gold dan alınan ATRİXler sıkıntılı çıkıyor bunun nedeni ;

Avrupa kullanılan sıkıntılı ürünler yenilenip Türkiye piyasasında satılıyormuş.

Arkadaşım kesinlikle doğru söylüyorsun 2 gün önce aldığım atrix bu gün elime ulaştı ama sonuç hüsran bataryayı taktım düğmeye bastım fakat içime doğdu sanki telefon açılmadı ve telefon o kadar çok ısındı ki sanki elim yanacak sandım bataryayı çıkarıp tekrar taktım bu defa da flaşı kendi kendine yanıp sönmeye başladı velhasıl bir türlü açamadım telefonu ve HB dadan aldığım telefonu hemen iade etmek için forum doldurdum cevabını bekliyorum çok can sıkıcı bir olay paranla rezil olmak işte böyle birşey heyecanla bekle ve sonu hüsran hadi beklediğin neyse birde üstüne üstelik bir sürü prosedürle uğraş dur şimdi en az 1 ay bekleriz sanırım Allahtan telefonu temkinli açtım üst jelatinini olsun diğer aksesuarlarını hepsini geri verecekmiş gibi zarar vermedim.Uzun lafın kısası Atrix alacak arkadaşlar tavsiyem kesinlikle almasınlar ağzımız yandı bizim sizin yanmasın bari hatta burada üyeliğim bile yoktu sırf atrix alacak arkadaşları uyarmak amaçlı üye oldum foruma özelliklerine baktık aldandık sakın sizde aldanmayın arkadaşlar bi boka yaramaz bir telefon tiksindim resmen arızalı çıkınca kendinizi riske atmayın ya samsung alın ya da sony alın.İnşallah yardımcı olmuşumdur almayı düşünen arkadaşlara.

• HB'den biri bana, biri kardeşime iki ATRIX aldık ve ikisi de kutusundan tertemiz çıktı. Forumda dönen refurbished muhabbeti yüzünden kargo gelene kadar 2-3 gün boşu boşuna tedirginlik yaşadık acaba çizik ve tozlu bir cihazla mı karşılaşacağız diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhaka

HB'den biri bana, biri kardeşime iki ATRIX aldık ve ikisi de kutusundan tertemiz çıktı. Forumda dönen refurbished muhabbeti yüzünden kargo gelene kadar 2-3 gün boşu boşuna tedirginlik yaşadık acaba çizik ve tozlu bir cihazla mı karşılaşacağız diye.

Valla sen çok şanslıymışsın benimki arızalı çıktı bataryayı takınca resmen patlayacakmış gibi ısınıyor kışın ısıtıcı olarak kullabilrdim belki ama amacına hizmet etmemiş olurdu xD :) bu gün itibari ile ürünü tekrar HB ye kargoladım fakat bide şöyle bir sıkıntı daha var internetten araştırdığım kadarıyla HB sattığı ürünün arkasında durmuyormuş şikayetvar sitesinde o kadar çok şikayet varki adamlar HB nın mağdurları diye site bile açmışlar facede de var yani ürünü değişim için gönderdim ama Allaha emanet ettim gönderdim buradan bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağım yapacak olanlarıda elimden geldiğince uyarmaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: argimax24

quote:

HB'den biri bana, biri kardeşime iki ATRIX aldık ve ikisi de kutusundan tertemiz çıktı. Forumda dönen refurbished muhabbeti yüzünden kargo gelene kadar 2-3 gün boşu boşuna tedirginlik yaşadık acaba çizik ve tozlu bir cihazla mı karşılaşacağız diye.

Valla sen çok şanslıymışsın benimki arızalı çıktı bataryayı takınca resmen patlayacakmış gibi ısınıyor kışın ısıtıcı olarak kullabilrdim belki ama amacına hizmet etmemiş olurdu xD :) bu gün itibari ile ürünü tekrar HB ye kargoladım fakat bide şöyle bir sıkıntı daha var internetten araştırdığım kadarıyla HB sattığı ürünün arkasında durmuyormuş şikayetvar sitesinde o kadar çok şikayet varki adamlar HB nın mağdurları diye site bile açmışlar facede de var yani ürünü değişim için gönderdim ama Allaha emanet ettim gönderdim buradan bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağım yapacak olanlarıda elimden geldiğince uyarmaya çalışacağım.

Ha birde ben biraz işi garantiye almak istedim kendi çapımda ürünün orjinal halde kutudan çıkarırken ve paketledikden sonraki (Hepsinin orinal şekilde paketi duruyor hiçbir zarar vermeden açıp kapattım paketi) fotolarını çektim ve göndermeden ürünün faturasının fotokopisini falanda aldım ayrıca ürüne ait kargo fişinide atmadan hepsini saklayacağım ürünün gelmemesi halinde bunlar lazım olabilir bunları yazmamın neden HB den alışveriş yapan arkadaşlara yol göstermektir aman ha arkadaşlar elektronik birşey alırsanız kutusu dahil hiç birşeyini yıpratmayın önce bataryayı takıp iyice kurcalayın arıza olmadığından eminseniz jelatin vb şeyleri sökün yoksa geri iade edemezsiniz ürünü ancak garantiye gönderebilirsiniz tüketici olarak çokkkkk ama çooookkkkk dikkat edelim lütfen.

• quote:

quote:

Ürününün arızalı çıkması şanssızlık olmuş. Umarım yeni gelecek cihaz sorunsuz çıkar.
    Atrix'le ilgili olarak sorunlu ürünlerin sorunsuzlardan fazla olduğuna dair tedirginlik yaratan bir algı oluştu forumlarda. Öyle olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Ürünleri problemli çıkanlar şikayetçi olurken ürünü kullanıp sorun yaşamayanlar pek ses çıkarmadığı için oluştu sanırım bu olumsuz hava.

Şikayetvar sitesinde tüm firmalar için yapılmış çok sayıda şikayet bulabilirsin. HB gibi çok satış yapanlarla ilgili daha çok şikayet olması doğal. Ben HB'den pek alışveriş yapmadığım için bir olumsuzlukla da karşılaşmadım. İade ve değişim politikalarıyla ilgili olumlu veya olumsuz bir fikrim yok o yüzden. Şikayetçilerin aşırı reaksiyonu nedeniyle oluşan "linç" havasından uzaklaşıp soğukkanlı bir şekilde sorununuzu çözebilirseniz sizin için daha iyi olur. Tüketici haklarıyla ilgili yasalar sizin yanınızda. Yasal sınırlar içindeki bekleme süreleri dışında bir mağduriyet yaşamazsınız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhaka -- 13 Ekim 2012; 14:26:18 >

• quote:

Ha birde ben biraz işi garantiye almak istedim kendi çapımda ürünün orjinal halde kutudan çıkarırken ve paketledikden sonraki (Hepsinin orinal şekilde paketi duruyor hiçbir zarar vermeden açıp kapattım paketi) fotolarını çektim ve göndermeden ürünün faturasının fotokopisini falanda aldım ayrıca ürüne ait kargo fişinide atmadan hepsini saklayacağım ürünün gelmemesi halinde bunlar lazım olabilir bunları yazmamın neden HB den alışveriş yapan arkadaşlara yol göstermektir aman ha arkadaşlar elektronik birşey alırsanız kutusu dahil hiç birşeyini yıpratmayın önce bataryayı takıp iyice kurcalayın arıza olmadığından eminseniz jelatin vb şeyleri sökün yoksa geri iade edemezsiniz ürünü ancak garantiye gönderebilirsiniz tüketici olarak çokkkkk ama çooookkkkk dikkat edelim lütfen.

Kutuyu yıpratmadan açmak falan tam bir zanaat işi. Kutudaki güvenlik etiketini (vodafone yazıyordu benimkinde) sökerken bile hasar görüyor kutu. Poşetlerdeki parçaları çıkarınca da el değmemiş gibi görünen duruşları bozuluyor illaki. İade edilen kutuyu anlamak oldukça kolay yani. İşi garantiye almak için yaptıklarınız bence çok doğru olmuş. Neticede yasalar falan yanımızda gibi görünse de burası Türkiye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhaka -- 13 Ekim 2012; 14:37:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mls777

hb'den dün elime ulaştı. 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yok. ama yüklü programlarda kafama bir şey takıldı. ea-nfs oyunu yüklenmiş. fakat sd karta. sd kart yok ama herkes deki gibi? ne alaka dedim.

haha sen yazdıktan sonra bende kontrol ettim bendede aynı sdkart - nfshift yazıyor :D
    bence Refurbished dışında bir şey var :))
    yada pcdeki gibi hepsine aynı klonu çaktılar geçtiler :D
  • arkadaslar bu telefonu almayı cidden cok istiyorum. cunku gerek ozellik gerek fiyat bakımından tam istedigim seviyede. ancak bu teknik servis konusunda biraz supheliyim. ve burada okudugum yorumlardan sonra da biraz sogudum hani. eger alırsam cihazı direk gold dan alacagım. orda acıp deneyerek. sizce ne yapmalıyım ? almalı mıyım ?
  • quote:

quote:

quote:

Ürününün arızalı çıkması şanssızlık olmuş. Umarım yeni gelecek cihaz sorunsuz çıkar.
    Atrix'le ilgili olarak sorunlu ürünlerin sorunsuzlardan fazla olduğuna dair tedirginlik yaratan bir algı oluştu forumlarda. Öyle olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Ürünleri problemli çıkanlar şikayetçi olurken ürünü kullanıp sorun yaşamayanlar pek ses çıkarmadığı için oluştu sanırım bu olumsuz hava.

Şikayetvar sitesinde tüm firmalar için yapılmış çok sayıda şikayet bulabilirsin. HB gibi çok satış yapanlarla ilgili daha çok şikayet olması doğal. Ben HB'den pek alışveriş yapmadığım için bir olumsuzlukla da karşılaşmadım. İade ve değişim politikalarıyla ilgili olumlu veya olumsuz bir fikrim yok o yüzden. Şikayetçilerin aşırı reaksiyonu nedeniyle oluşan "linç" havasından uzaklaşıp soğukkanlı bir şekilde sorununuzu çözebilirseniz sizin için daha iyi olur. Tüketici haklarıyla ilgili yasalar sizin yanınızda. Yasal sınırlar içindeki bekleme süreleri dışında bir mağduriyet yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Düşüncelerine katılıyorum fakat HB yi karalama adına değil gerçekleri yansıtmak adına söylüyorum bunları çünkü bazı şeyler insanın başına gelince daha iyi anlıyor neyin ne olduğunu ben şu ana kadar yaptığım birçok alışverişimi HB den yaptım bir sorun çıkmadı fakat ürün arıza sonrası HB müşteri hizmetlerine ulaşabilene helal olsun diyorum ben ulaşamadım 4-5 defa mesaj attım cevap yok cevap gelsede otomatik mesajlar istersen burada yayınlayabilirim yani işin özü şu HB ürünü satana kadar müşterinin yanında ürün satış sonrası hizmet ayaklar altında resmen tabi şunuda belirtmemde fayda var ben ürünü göndermeden önce araştırma yaptım ve HB nin şikayetlerini okudum dediğin gibi diğer sitelerdede muhakkak şikayetler vardır ama ne yaparsın işte gözümüz korktu umarım ürün sağsalim gelir buraya tekrardan geldi diye yazmak nasip olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

arkadaslar bu telefonu almayı cidden cok istiyorum. cunku gerek ozellik gerek fiyat bakımından tam istedigim seviyede. ancak bu teknik servis konusunda biraz supheliyim. ve burada okudugum yorumlardan sonra da biraz sogudum hani. eger alırsam cihazı direk gold dan alacagım. orda acıp deneyerek. sizce ne yapmalıyım ? almalı mıyım ?

Bence alma derim yazdıklarımı bir okursan bana katılacağını umuyorum.
  • quote:

quote:

arkadaslar bu telefonu almayı cidden cok istiyorum. cunku gerek ozellik gerek fiyat bakımından tam istedigim seviyede. ancak bu teknik servis konusunda biraz supheliyim. ve burada okudugum yorumlardan sonra da biraz sogudum hani. eger alırsam cihazı direk gold dan alacagım. orda acıp deneyerek. sizce ne yapmalıyım ? almalı mıyım ?

orda acarım zaten. bir kıllık sezersem bunu begenmedim baskasını getirim derim. hem bu sıkıntıları yasayanlar hb dan alanlar genelde. yuz yuze alıp gene sorun yasayan var mı ?
  • Telefonu satın aldıktan sonra içini açıp bakabilirsin. Eğer refurbished olduğunu anlarsan değiştirmek isteyeceksin. O da öyle kolay olmuyor, milyon tane mazeret uydururlar.
  • quote:

quote:

quote:

orda acarım zaten. bir kıllık sezersem bunu begenmedim baskasını getirim derim. hem bu sıkıntıları yasayanlar hb dan alanlar genelde. yuz yuze alıp gene sorun yasayan var mı ?

Dostum HB den almada nerden alırsan al gözünü seveyim bak pişman olursun şikayetvar.com sitesine bi gir bak anlarsın o zaman neden alma dediğimi.Gözünlede görsen sağlamda olsa alma 1 ay çalışır ondan sonra bozulur garantiyle uğraş dur ondan sonra.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.