Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobrakai

2000 tl den aşağı olmaz bence

dh de 1200 tl den satanlar vardı , ydışı ve hatta bir üye 1 haftalık Y DIŞI ürünü 850 tl den satıyordu. 1500 tl yi geçmeyecek ve netbook standı ile süper bir cihaz bence. ancak bu aralar galasks s2 çok fazla gündemde + HTC serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

dh de 1200 tl den satanlar vardı , ydışı ve hatta bir üye 1 haftalık Y DIŞI ürünü 850 tl den satıyordu. 1500 tl yi geçmeyecek ve netbook standı ile süper bir cihaz bence. ancak bu aralar galasks s2 çok fazla gündemde + HTC serisi

abi yurtdışı fiyatı 500küsür € ya nası satar o rakamdan anlamıyorum ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 850/900 tl lik cihazlar için 200/250tl kar almak mantıklı. ben NET FİYATI nı inan bilmiyorum. dh 2 ci el ilanlara bakmak gerek.
  • arkadaşlar telefona format attım ama açılmasına rağmen menüye dönmüyor kapalıymış gibi connection arıyor devamlı..bir bilen var mı ne yapmalı..!
  • Bu telefondan olan birisiwww.teb.com.tr ye girip sağ üstten bireysel internet şubesini seçebilir mi? Açabiliyor mu bireysel internet şubesini sağ üstteki menüden? Adobe 10.3 güncellemesini de yaptım ama açamadım. Deneyin bir bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

abi yurtdışı fiyatı 500küsür € ya nası satar o rakamdan anlamıyorum ki

amerikada 480$. Amerikadan alıyorlardır. 480$ şu an 780 TL.

• quote:

İsterseniz öncelikle Samsung GSII nin fiyatına bakın. 1699 TL KDV dahil. Hepsiburada kampanyayla 100 TL ucuza satıyor. Siz gelmişsiniz 2000 TL den aşağı olmaz diyorsunuz. Böyle boş yorumlara gerek yok. Bu telefon resmi yolllardan 1200 TL nin üstüne gelsin satamaz. Sonuçta Motorola artık eski Motorola değil. Kendi ülkesinde bile tüm cep telefonu pazarında 3. sıraya düşmüş bir firma. Ülkemizde ise artık kimse yüzüne bakmıyor. Eğer ki Motorola Türkiye pazarında iyi satış yapmak istiyorsa bu telefonu 1000 TL den ülkemize getirmeli. Yoksa işleri çok ama çok zor. Hem ülkemizdeki itibarları yerlerde sürünüyor hem de SAR değeri en yüksek çift çekirdekli oluyor Atrix 4G. Artık bilinçli kullanıcı SAR değerini de alım kıstaslarına ekliyor.

Ek: Kaynak:http://www.pclabs.com.tr/2011/07/11/android-ile-samsung-amerikanin-liderleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 11 Temmuz 2011; 17:15:21 >

• www.teb.com.tr ye motorola milestonededen girdim bireysel bankacilik ve demo internet subesi calisiyo bende atrixtede calisiyodur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 11 Temmuz 2011; 17:51:00 >
  • Atrix 4G nin çıkışı ile ilgili Facebook'ta sorduğum soruya Motorola Türkiye tarafından verilen cevap:

Motorola Türkiye:
    Sizleri yanlış yönlendirmemek için kesinlik kazanmadan herhangi bir bilgiyi sizlerle paylaşamıyoruz.

Atrix modelinin Gingerbread yazılımı ile birlikte Avrupa'da Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor.

Ülkeler özelinde tarihler ve detaylar kesinleştiğinde sayfamızdan duyurusu yapılacaktır...
  • Arkadaşlar bu telefonun ekran kalitesi nasıl. IPHONE 4 ile kıyaslarsanız ne kadar fark var. Bazı yerlerde okuduğuma yazılarda yada simgelerde pixellenmeler görülüyormuş. Ne kadar doğrudur.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: setcom_2000

Atrix 4G nin çıkışı ile ilgili Facebook'ta sorduğum soruya Motorola Türkiye tarafından verilen cevap:

Motorola Türkiye:
    Sizleri yanlış yönlendirmemek için kesinlik kazanmadan herhangi bir bilgiyi sizlerle paylaşamıyoruz.

Atrix modelinin Gingerbread yazılımı ile birlikte Avrupa'da Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor.

Ülkeler özelinde tarihler ve detaylar kesinleştiğinde sayfamızdan duyurusu yapılacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar61

Arkadaşlar bu telefonun ekran kalitesi nasıl. IPHONE 4 ile kıyaslarsanız ne kadar fark var. Bazı yerlerde okuduğuma yazılarda yada simgelerde pixellenmeler görülüyormuş. Ne kadar doğrudur.?

sadece samsung GS2 ile kıyaslanabilecek bir telefon.. o da sadece Samsung ta süper amoled ekran var..ama atrix in ekranıda yabana atılır cinsten değil..bence şu an en iyi telefon.. ekran kalitesi de çok iyi.. kim demiş pixellenmeler var diye:)) ben 2 aydır kullanıyorum.. ve çok memnunum. hele hele pil ömrü ömre bedel..
  • Bir kaç arkadaş daha sormuştu bana bu soruyu,,
    1 ayfır Atrix kullanıyorum ve eğer S2 ile değiştirmiş olsam şuan tek tesellim ekranının Amoled olması olur.
    Yoksa S2'den bence f/p olarak çok çok üstün.

Saatlerce filim izleyip,,saatlerce oyun oynayıp yinede şarjının en az 2 gün gitmesi çok güzel.. S2'de bunu yapamazsın işte.
    Cihazın boyutlarıda cabası..

Ekrandaki pixellenmelerden kim bahsetmişse bence hiç Atrix kullanmamıştır..
  • Atrix kullanan arkadaşlar Atrix'lerini nerden ve ne kadara aldılar acaba ? Yaklaşık 2 hafta önce bende Atrix almak için karar vermişken Temmuz 14'de Defy ile Türkiye'de resmi olarak satışa sunulacağını duyunca beklemeye karar verdim.Ancak hala Motorola'dan bir ses yok.Yurt Dışı cihazlarda herhangi bir sorun olması durumunda servis olayını nasıl halledeceğiz ?
  • Ekranın pixellenmesi, gsmarena sitesinde yapılan incelemede yazıyor. Bende iphone 4 var. Onun ekranı kadar iyi değildir ama ona yakın olmasını istiyorum. Artık çoluk çocuğun elinde bile iphone var o yüzden sıkıldım artık.
  • Herhangi iki telefon aldıysanız ismi duyulmuş sitelerin incelemelerine bakın. Burada kullanıcı yorumlarına pek güvenmeyin derim. x telefonuna sahip birisi y telefonunu hiç kullanmamasına rağmen birisini yerin dibine sokup birisini tavana çıkartabiliyor.
  • LG Optimus 2X ve Atrix arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

LG Optimus 2X ve Atrix arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini almalıyım?

ben atrix alirdim. ama uygun fiyata aldikdan sonra ikisininde hayal kirikligi yaratmiyacagina eminim. ikiside fazlasiyla tatmin edici modeller. bir tek sorun lg destek konusunda zayif kalabiliyor. yeni surumleri gec cikariyor.
  • 100 TL. fazla verip HTC Sensation almaya kadar verdim teşekkürler hocam.

Atrix gibi bir cihaz yapıp için FM Radio koymamak gibi bir gerizekalılıktan dolayı vazgeçtim almaktan.
  • Sensationda 768mb ram var ve sense yüzünden boş ram'i 100-200mb arası. Rom bellek ise sadece 1GB. İşlemcisi gerçek bir A9 işlemci değil. Özetle ATRIX'de fm radyo yok diye Sensation alırsan asrın hatasını yaparsın. Yan tutunca çekmeyen wifi anteni de cabası.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.