Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kullanıyorum, görenler aa bu neymiş diye bakmaktan alamıyorlar kendilerini. orjinal bir ürün. kılıf arayanlara tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşlar asagıdaki linkteki kılıftan aldım. Bir adette fazla getirttim kargo ücreti düşük olsun diye. Birini kullanıyorum biri satılıktır. Sıfır kutusunda ve orijinal otterbox tır. Piyasada satılanların %90 sahtedir.Maliyet fiyatına veriyorum.Bir arakadaş alıp faydalansın
    fiyat 40 tl

http://www.otterbox.com/Motorola-ATRIX-4G-Impact-Series-Case/MOT1-ATRIX-20-E4OTR_A,default,pd.html

• evet arkadaşlar nedir bu gyro sensörya adam akıllı biri açıklasada öğrensek ne işe yarıyor?
    quote:

Orijinalden alıntı: ffoo

makinede gyro olmaması büyük bir eksiklikmidir. hangi uygulamalar için gyro gerekiyor?
  • jiroskop
    ayfon 4 un hayatimiza kattigi bir yenilik.

call of duty gibi bir oyun oynadiginizi dusleyin.
  • Motorolaya oldum olası ön yargılıyımdır. Sanırım bu sefer iyi yapmışlar
  • bilen kimse yokmu ya?
    quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

evet arkadaşlar nedir bu gyro sensörya adam akıllı biri açıklasada öğrensek ne işe yarıyor?
    quote:

makinede gyro olmaması büyük bir eksiklikmidir. hangi uygulamalar için gyro gerekiyor?

• quote:

bilen kimse yokmu ya?
    quote:

evet arkadaşlar nedir bu gyro sensörya adam akıllı biri açıklasada öğrensek ne işe yarıyor?
    quote:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Jiroskop

• ne zaman gelir arkadaşlar bu cihaz bence seneye sizce ? : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Çok karıştırmadım ancak dual core işlemcinin getirdiği makul bir ısınmanın olabileceğini taahmin ediyorum ancak bu asla hissedilier bi rderecede rahatsızlık verecek birduzeyde olmaz

evet bir ısınma söz konusu ama cok asırı rahatsız edici derecede degil
  • Yeni nesil cep telefonlarinda yogun sebeke ya da uygulama kullaniminda isinma hep oluyor. Bu durumla n8 de lg p503 de ve iphone4 de karsilastim. Endiselenecek bir sey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Merhaba arkadaşlar,
    Telefona Hard Reset Nasıl atılıyor?

Settings--Privacy--Factory Data Reset şeklinde Hard Reset atabilirsin.

Buarada XDA'da 2.3.4 sürüm Android rom deneniyor ve 10 güne kadar sanırım sunulur.
    Takip ediyorum..
  • arkadaşlar bende aranız yeni katıldım..
    size soracağım bişey var.. sim kartta ki telefon numaraları kontak listesinde gözükmüyor!..sadece mail listesindeki kişiler contact listesinde çıkıyor :( sanki telefon da hiç bir numara yokmuş gibi..bunu nasıl görünür yapıyoruz?..çok uğraştım ama bi türlü beceremedim bilen arkadaşlardan rica ediyorum...şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarosdi -- 21 Haziran 2011; 20:48:13 >
  • Contacts -> More -> Import/Export -> Import contacts from -> SIM card
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

Contacts -> More -> Import/Export -> Import contacts from -> SIM card

hay ceddine rahmet, bilmek böyle bişey işte. çok teşekkür ederim, sağolasın.
  • formu baya dikkatlice okudum da, bu " root" olayı önemli sanıyorum.. benim telefonumun versiyonu 2.2.1 bunu 2.2.2yapmak için sanırım önce root etmeliyim. ama neden yapmalıyım?.. bir haftadır teli kullanıyorum bana sıkıntı veren şey sadece arada takılmalar. bunun dışında ne filmlerde ne de mp3 olsun ya da kamera da bir sıkıntı yaşamadım. sadece sormak istedim, bu root neden gerekli? kusura bakmayın deneyimli arkadaşlar bilirler ama ben android teli yeni kullanıyorum. daha önce windows tabanlı bir tel HTC kullanıyordum. Şimdi bu tel. bana acayip hızlı geldi.. daha fazla da inceleme imkanım olmadı ama bu yüzden soruyorum neden root gerekiyor?.. market dışı yüklemelerden bahsediyorsunuz!.. nedir bu market dışı yüklemeler?.. mutlaka faydalı bişeyler ki sizler yapmışsınız. ben sizlerden yaş olarak çok büyüküm. bazı şeyleri çabuk yapamıyorum; bu yüzden bu root olayını bana kısaca anlatabilirmisiniz.. teşekkür ederim

• Root bazı programların telefonun ince ayarlarına ulaşmasına müsade vermek için yapılır.
    herhangi bir zararı olmaz
    ocde abartmazsanız.root ocye imkan tanıdıgı için sizin gireceginiz cpu degerleri vs önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Root bazı programların telefonun ince ayarlarına ulaşmasına müsade vermek için yapılır.
    herhangi bir zararı olmaz
    ocde abartmazsanız.root ocye imkan tanıdıgı için sizin gireceginiz cpu degerleri vs önemli

çok teşekkür ederim anladım ama root etmeyi bi türlü beceremedim :(( burda anlatılanları denedim ama bi yerde yanlış yapıyorum sanırım.
    usb bağlantılarını debuggyng, usb bağlantı tipini non yapıyorum.. sd karta da GingerBreak-v1.20.apk dosyasını bi şekilde kopyaladım.. (tel. pc ye bağlı ) sonra pc de c: dizinine GladRoot adlı dosyayı kopyaladım..sonra gladroot içindeki adb diye bir uygulama dosyası var onu çalıştırınca pc ekranında siyah bir dos ekranı çıkıyor ve bir sürü bilgi aşağı doğru akıyor.. o bittikten sonra telde hiç bişey olmuyor defalarca tekrarladım. ama nafile bişeyleri yanlış yapıyorum sanırım. birde benim system versiyonum:4.1.52 yazıyor.. android vers:2.2.1.. bulunduğum şehirde bir çok yere başvurdum ama millet daha telefonu yeni görüyor:)) ve bilmiyorlar..

• alınırmı bu cıhaz acaba fiyatta baya düştü aslında çok üst segmen bi cihaz
  • 700 dolara buldum ebayda türkiyeye yolluyormuş hemde 500 dolara satan da var ama amerika içi hepsi
  • yokmu bu cihazdan haberdar olan forumda kullanan ya
  • Telefonda bootloader kilidi var mı, custom rom yükleniyor mu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.