Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar asagıdaki linkteki kılıftan aldım. Bir adette fazla getirttim kargo ücreti düşük olsun diye. Birini kullanıyorum biri satılıktır. Sıfır kutusunda ve orijinal otterbox tır. Piyasada satılanların %90 sahtedir.Maliyet fiyatına veriyorum.Bir arakadaş alıp faydalansın
    fiyat 40 tl

http://www.otterbox.com/Motorola-ATRIX-4G-Impact-Series-Case/MOT1-ATRIX-20-E4OTR_A,default,pd.html
  • quote:

Atrix'in tanıtımını 22 Şubat'ta Froyo önyüklü olarak yapan Motorola, şimdiye kadar uzun batarya süresi, HSUPA kabiliyeti gibi pek çok önemli özellik getiren iki güncellemeyi iki ay arayla yayınladı. Atrix kullanıcılarını yakında bir güncelleme daha bekliyor gibi gözüküyor.

AT&T ve Motorola, Android 2.3 Gingerbread güncellemesini Motorola Atrix 4G kullanıcıları için haziran ya da temmuz ayında yayınlanmayı planlıyor. İlk yapının Android 2.3.3 olması bekleniyor ve onu Android 2.3.4 güncellemesi izleyecek. Atrix 4G 1.2.6 yazılım versiyonuyla yayınlandı, onu 1.5.7 ve 1.8.3 izledi. Görünüşe bakılırsa yeni güncelleme 4.5.XX yapı numarasıyla gelecek.

Motorola yeni Blur arayüzü , uygulama gruplama, yeniden yazılmış ana uygulamalar, indirme yöneticisi, iyileştirilmiş kamera, daha iyi batarya yönetimi, yenilenmiş klavye ve bazı şık animasyon çalışmaları gibi bir çok büyük özellik içeren bir paket hazırlıyor. Tabii ki bunlarla da sınırlı kalmıyor. Yeni Blur arayüzü Droid X’in yeni arayüzüne oldukça benziyor.

AT&T ise market dışı uygulama yükleme hakkındaki politikasını değiştiriyor ve “Unknown Sources” seçeneği Android 2.3.3 yapılarında Atrix'e ekleniyor. Bunun anlamı ise artık root yapmadan market dışı uygulamalar yüklenebilecek.

Kaynak

Atrix'in en önemli sorunlarından biri daha ortadan kalkıyor.
    Bir de en azından 720P high profile h264 izleyebilseydim daha ne isterim ki

Mesajı yazarken farkettim de rom yüklemeyi, SBF flashlamayı ya da root yapmayı anlatan hiçbir başlık yok. Açıkcası ben cihazı alır almaz costum rom yükledim stock rom'a bir kez bile bakmadım. Bir başlık hazırlansa yeni kullanıcılar için güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 1 Haziran 2011; 0:13:49 >

• Evet derli toplu bir başlık ols tüm herseyi burdan takip etsek iyi olur ancak sanırım kullanıcı sayısı az.Ama insallah dediğim gibi derli toplu olur
  • Atrix CWR,Root,Rom yükleme Webtop hack konularında yardımcı olmaya çalışırım.
    Aslında bir başlık açmayı düşünüyorum ama vardiyalı çalıştığımdan vaktim olmuyor.

Buarada 2.3.3 güncellemesinin ilk görüntüleri de ortaya çıkmaya başladı..:
    http://briefmobile.com/motorola-atrix-gingerbread-android-2-3

1 aya kalmaz resmi olarak sunulur diye tahmin ediyorum.
  • ARKADAŞLAR MERHABALAR
    BENDE MOTOROLA ARTİX ALMA NİYETİNDEYİM EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ MAUSE VE KLAVYE ÖZELLİĞİ ANCAK NETTE GEZİNİRKENhttp://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc&feature=player_embedded BU VİDEOYU GÖRDÜM VE KAFAM KARIŞTI SAMSUNG GALAXY S2 YE ARA APARAT İLE FLASH DİSK MAUSE VE KLAVYE BAĞLANABİLİYOR BU MÜKEMMEL BİŞEY ACABA ARTİX İÇİNDE BÖYLE HEM FLAS DİSK HEMDE MAUSE KLAVYE ÇALIŞTIRABİLECEĞİMİZ Bİ APARAT MEVCUTMUDUR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM
  • Motorolaya bak,aşmış kendini (Bkz. Motorolanın eski telefonları)
  • makinede gyro olmaması büyük bir eksiklikmidir. hangi uygulamalar için gyro gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ

Motorolaya bak,aşmış kendini (Bkz. Motorolanın eski telefonları)

Motorola aşmadı kendini , zaten iyi ve kaliteliydi.Eski telefonlara bakabilirsin ama bu cihazlar telefon değil smartphonedur.
  • Bilmeyen bilmez, Motorola hep Motorola'ydı. Ahh ahh 3 tane batarya taşırdım, şarjör değiştirir gibi biri biterdi birini takardım biri biterdi birini takardım. MPX200 candır...
    Acayip iyi film fragmanları, video klipler atardım divx izlerdim, msn kullanıp chat yapardım, maillerimi yönetirdim gören de o ne abi yaaa öyle derdi

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 2 Haziran 2011; 18:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk

ARKADAŞLAR MERHABALAR
    BENDE MOTOROLA ARTİX ALMA NİYETİNDEYİM EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ MAUSE VE KLAVYE ÖZELLİĞİ ANCAK NETTE GEZİNİRKENhttp://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc&feature=player_embedded BU VİDEOYU GÖRDÜM VE KAFAM KARIŞTI SAMSUNG GALAXY S2 YE ARA APARAT İLE FLASH DİSK MAUSE VE KLAVYE BAĞLANABİLİYOR BU MÜKEMMEL BİŞEY ACABA ARTİX İÇİNDE BÖYLE HEM FLAS DİSK HEMDE MAUSE KLAVYE ÇALIŞTIRABİLECEĞİMİZ Bİ APARAT MEVCUTMUDUR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM

Bu bir aparat değil sadece bildiğimiz, bir ucu microusb, diğer ucu normal usb olan bir kablo. USB bir belleği başka türlü telefona nasıl takacaksınız?
    Bu özellik telefonun kendisinde var. Maharet telefonda yani kabloda değil.

• motorola atixlerde micro usb girişi varmı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk

motorola atixlerde micro usb girişi varmı peki

Hemen hemen tüm akıllı telefonlarda vardır. Genelde şarj ve data aktarımı için kullanılır. Bazı telefonların özelliklerine göre bunlara ilaveten böyle USB cihaz bağlantıları, HDMI çıkış v.s. için de kullanılır.
  • Sahibinden.com'da fiyatlar iyice düşmüş. Beklenen ilgiyi çekemedi mi acaba bu cihaz? Fiyatlar hazır düşmüşken alsak mı, yoksa Galaxy S2 mi beklesek, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHD

Sahibinden.com'da fiyatlar iyice düşmüş. Beklenen ilgiyi çekemedi mi acaba bu cihaz? Fiyatlar hazır düşmüşken alsak mı, yoksa Galaxy S2 mi beklesek, ne dersiniz?

bu videoyu incele istersen... atrix benchmark testinde samsung GS2 yi ne kadar geride bıraktığını gör sadece kamerası biraz daha iyi oda beklemeye ve almaya değmez bence. sonuçta fotoğraf makinesi almıyoruz.. bir de bekle bekle nereye kadar.. 4 ay sonra galaxy s3 çıkıcak onu bekle daha iyi :)) (bu şaka tabi) .. şu an için en gelişmiş cihaz atrix ve Samsung GSII. atrix ten şaşma derim..
    http://www.youtube.com/watch?v=HP18_jp8qEU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdar -- 3 Haziran 2011; 20:13:21 >

• Atrix su an için gercekten mükemmel bir secim olur ban göre.Hatta ben boyle bir telefonun nasıl boyle düşük fiyattan satıldığını hala hayretle izliyorum. Motorola değilde samsung logosu olsaydı bı telefon 2000 e kapışılırdı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHD

Sahibinden.com'da fiyatlar iyice düşmüş. Beklenen ilgiyi çekemedi mi acaba bu cihaz? Fiyatlar hazır düşmüşken alsak mı, yoksa Galaxy S2 mi beklesek, ne dersiniz?

Aslında burada birçok farklı senaryo devreye giriyor.
    Ortalamanın üstünde teknik bilgiye sahipsen; costum rom, kernel gibi özelleştirmelerle uğraşmayı seviyorsan GS2. XDA'nın GS2 Development bölümü baya iyi çalışıyor :)
    Yok ben öyle şeylerle hiç uğraşamam, telefonu riske falanda atamam, aldığım gibi kullanırım dersen Atrix. Aradaki fiyat farkına değmez çünkü.
    Bir diğer hususta Atrix'in aksesuarları. Lapdock baya kullanışlı. 600TL gibi bir fiyatı da var tabii unutmamak lazım. Aslında XDA'da okuduğuma göre bluetooh klavye&mouse ile televizyondan da kullananlar varmış. Bir nevi masaüstü oluyor o da :) Ben televizyona bağladım çalışıyor ancak bluetooth klavye&mouse olayını denemedim.
    Eğer e-kitap&dergi okuyorsan Atrix'in yüksek çözünürlüğü daha rahat okumanı sağlayacaktır. Cihazdan film-dizi izlerim diyorsan bu sefer de GS2.
    Batarya olarak ise Atrix beni yoğun kullanımda bile bir gün idare edebilen tek telefon oldu.
    Her iki cihazın da kendilerine göre iyi yanları var. Seçim sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 3 Haziran 2011; 20:58:12 >

• Arkadaşlar sizin cihazınızda da aşırı ısınma oluyormu ? Müzik dinlerken cihazı karıştırdığıda ısınmaya başlıyor
  • Çok karıştırmadım ancak dual core işlemcinin getirdiği makul bir ısınmanın olabileceğini taahmin ediyorum ancak bu asla hissedilier bi rderecede rahatsızlık verecek birduzeyde olmaz
  • Isınma oluyor ama zannedersem bu tarz telefonlar için normal bir durum. Diğer telefonum Galaxy S de aynı durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ama mantıken telefonun kusursuz olması imkansız kamerası ne kadar kaliteli görüntüler çeksede 5 mp :( bence 12 mp olsaydı inanılmaz bişi olurdu.

Kameranın kalitesini belirleyecek en son ölçüt megapiksel değeridir.Önemli olan sensörün kalitesi,sensörün büyüklüğü ve fotoğraf işleme yazılımının kaliteli olup olmamasıdır.3.2 mp lik bir k790 şu an piyasada bulunan birçok 8 mp diye geçinen cihazdan çok daha kaliteli fotoğraf çeker
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.