Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Orijinalden alıntı: mdb1903

quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Dengesiz (yarım bırakıp sonradan devam etme.. v.s.) şarj bazen öyle şeylere sebebiyet verebilir.

Buarada cihazım geldi benimde.. akşamdan beri kurcalıyorum.
    Üzerinde 2.2.2 hazır halde geldi buarada,beni ekstra zahmetten kurtardı
    Sabah 8'den beri Root etmeye çalışıyorum.
    3-4 denemeden sonra Root edebildim.. Şimdi gelsin uygulamalar..

Cihaz buarada baya güzel..

Kasa malzeme olarak (HD2'den sonra) bana çok kaliteli gelmedi ama yeterince sağlam bir plastik gibi.
    Kamera kalitesi başarılı.
    1080 destekli video uygulaması şuan XDA'da var ancak bana 720p yeterli geliyor,gerek duymuyorum daha yükseğine.
    Hız olarak gayet hızlı bir cihaz.
    Henüz LCD'ye takıp Webtop denemesi yapmadım ama yarın denerim vaktim kalırsa.
    Ses kalitesi (yine HD2'den sonra) ve seviyesi çooook çok iyi seviyelerde diyebilirim.Oldukça yüksek ve tok bir ses verebiliyor hoparlörü..
    Şarjı yaklaşık 3-4 saattir devamlı kurcalamak,8-10 tane kadar mp3 dinlemek,foto ve video çekim denemelerim dahil yaklaşık %15 kadar düştü diyebilirim.

Canımı sıkan bir şey var.
    Sinyal seviyesinin önünde devamlı olarak E harfi görünüyor..
    Bu data bağlantısının açık olduğu anlamına mı gelir acaba?
    Ne yaptıysam E harfini ordan kapatamadım.
    Bağlantı ayarlarından herşeyi (GSM hariç) kapattım yine aynı.

Hocam hayırlı olsun bende cihazı 3-5 güne kadar alıcam.İlk aldığımızda neler yapmamız gerektiğini söyler misin ? Mesela root olayını nasıl yaptın ? Cihaz sahibi olarak ufak bir bilgilendirme yaparsan iyi olur

Sağol üstad..

Aldığında yapman gereken pek fazla bir şey yok aslında.
    Diğer Android cihazlarında neler yapıyorsan bunda da yapman gerekenler aynı.

Cihazı PC'de tanıtabilmek için öncelikle şunları PC'ne indir ve kur...:
    1---www.cepdukkani.net/sdk.rar
    2---http://www.motorola.com/Support/US-EN/Support-Homepage/Software_and_Drivers/USB-and-PC-Charging-Drivers
    3---http://www.multiupload.com/QNFILE4F07
    4---http://www.multiupload.com/8RHCTWIEW1

Cihazını 2.2.2'ye update yapmak istiyorsan şu adrese bir bak..:
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?76221-Motorola-Atrix-4G-1.8.3-%28Android-2.2.2%29-G%C3%BCncellemesi

Nasıl yapıldığını tam olarak bilmiyorum çünkü dediğim gibi benim cihaz 2.2.2 olarak geldi.
    Ama siteden biraz ayrıntılı araştırırsan sanırım sorunsuz update yaparsın..

Root için ise şöyle yapmalısın...:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016060 linkten
    Installation instructions: 1.26 to 1.57/1.83 yazan yerdeki Download the script yazısına bas ve inen dosyayı rardan çıkartıp
    pc'deki C: ana dizinine Gladroot adlı dosyayı at.
    Sonrahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765 linkinde bulunan GingerBreak-v1.20.apk APK dosyasını hafıza kartına at.
    Bu işlemlerden sonra cihazını PC'e bağla ve bağlantı tipini cihazından None olarak ayarla.
    C: klasörüne attığımız GladRoot dosyasını bul ve içindeki Gladroot.bat dosyasını çalıştır.
    İşlem sırasında hem PC hemde cihazındaki ekranları takip et.
    PC ekranında açılan DOS penceresinde talimatları takip ederek ilerle.
    y/n soru şeklinde çıkan yerlerde y yazıp enterle.
    Aynı zamanda cihazın ekranında çıkan uyarılara da Allow deyip ilerle.
    İşlem bitince cihazın kapanıp açılacak.
    Açıldıktan sonra Root olup olmadığını kontrol etmek için Settings-Applications'a girip Unknown sources seçeneği varmı diye kontrol et.
    Varsa,Root işlemi başarılı olmuştur.
    Yok ise işlemi tekrar et..

Ekleme..:
    Ha buarada cihaz format sonrası ilk açılışta mutlaka bir gmail hesabı ve şifre istiyor..
    Onları girmezsen ilerlemiyor.

Çok teşekkürler,cihaza sahip olacaklar için güzel bir bilgilendirme oldu.Bir sorun çıkmazsa bende pazartesi atrix sahipleri arasına katılıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

Arkadaşlar bu aleti Türkçe yapma imkanı var mı?Varsa nasıl olacak cevaplarsanız sevinirim.Farklı bi rommu yüklemek lazım..

Arkadaşlar bana yardım edebilecek varmı?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu aleti Türkçe yapma imkanı var mı?Varsa nasıl olacak cevaplarsanız sevinirim.Farklı bi rommu yüklemek lazım..

Bu forumu iyi okumadığın belli oluyor... androidfurkan arkadaşımız bu sayfanın ortalarında bu soruya cvp verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdar

quote:

quote:

Bu forumu iyi okumadığın belli oluyor... androidfurkan arkadaşımız bu sayfanın ortalarında bu soruya cvp verdi

Önceki sayfalar diğer konularıda okudumda,zaten derdime çare olmadığından soruyorum.Ne custom rom nede morelocale 2 işe yaramadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 26 Mayıs 2011; 19:28:24 >

• Şuan için muhtemelen birçok formül işe yaramayacaktır..
    Türkçeleştirme için bir müddet daha beklemek gerekir sanırım,zira CWR Recovery olayı bile daha yeni halledildi.
    Kernel'e de müdahale edilirse büyük bir ihtimal dil olayı da çözülecektir..
    Biraz sabretmemiz gerek,1 aya varmaz herşey hallolur.

Misal bende çok severek kullandığım GPS uygulaması olan Sygic'i 2.2.2'de çalıştıramadım. 2.3.x ve üzeri için uygun olduğu yazılıyor yabancı sitelerde.
  • @mdb1903 seninde cihazın hayırlı olsun şimdiden.
    Ben cihazdan gerçekten çok memnun kaldım,şunlar daha iyi olabilirdi diye diyebileceğim şeyler...:
    Malzeme kalitesi ve fotoğraf kalitesi..
    Hız ve ekran dokunma hassasiyeti çok başarılı.Farklı forumlarda 2.1 sürümünden 2.2.2'ye geçenler dokunma hassasiyetinin arttığını yazmışlar.
    Ben 2.1 sürümünü deneyemediğim için bir şey diyemiycem ama bazen ekrana daha dokunmadan bile algıladığı oluyor

Buarada Dock istasyonu olmadan direk olarak LCD tv'ye bağlayıp sanki Dock istasyonuna bağlıymış gibi kullanmak için çıkmış bir hack uygulaması da var..
    Onu bulunca buradan paylaşırım.
  • Webtop Hack olayını buldum ve başlık açıp paylaşıma sundum ...:
    http://forum.donanimhaber.com/m_49392421/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Önceki sayfalar diğer konularıda okudumda,zaten derdime çare olmadığından soruyorum.Ne custom rom nede morelocale 2 işe yaramadı..

xdar abiminde belirttigi gibi dostum onceden soylemistim launcher pro yukle cihazına sora morelocaleyi kur turkceyi ekle ayarlar haric turkce benim cihazım marketin ici uygulama isimlerinin yuzde sekseni felan dedigimi dene dostum

• Birde launcherpro tarzında başka bir android launcher programı var. bir de onu deneyin derim.. sadece siteye üye olun ve indirin ;)

"ADW Launcher exe"

http://android.akillirobot.com/apkmarket?do=file&id=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdar -- 27 Mayıs 2011; 12:49:52 >
  • Arkadaşlar Türkçe olayını aslında kendimizde yapabiliriz framework.jar ve libwebcore.so iki dosya var onları düzenleyebilirsek Türkçe yaparız ama düzenlemeyi hangi programlarla yapabiliriz bilmiyorum. Xda developersda bu iki dosyayı düzenleyerek arabcaya çeviriliyorsa bizde aynı yöntemle Türkçe yapabiliriz ama işte yöntemi bilen biri lazım ben geç değişik sistemler denedim ama olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

quote:

quote:

quote:

xdar abiminde belirttigi gibi dostum onceden soylemistim launcher pro yukle cihazına sora morelocaleyi kur turkceyi ekle ayarlar haric turkce benim cihazım marketin ici uygulama isimlerinin yuzde sekseni felan dedigimi dene dostum

Eyvallah kardeşim saolsın denicem şimdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sworn
    Arkadaşlar Türkçe olayını aslında kendimizde yapabiliriz framework.jar ve libwebcore.so iki dosya var onları düzenleyebilirsek Türkçe yaparız ama düzenlemeyi hangi programlarla yapabiliriz bilmiyorum. Xda developersda bu iki dosyayı düzenleyerek arabcaya çeviriliyorsa bizde aynı yöntemle Türkçe yapabiliriz ama işte yöntemi bilen biri lazım ben geç değişik sistemler denedim ama olmadı :)

iste sworn kim bunu yapacak buyuk insan :-)))
  • ekran koruyucu kullanan arkadaş varmı içimizde?.. varsa nerden aldı?.. tşkkrler
  • ben 4 adet aldım gg den 10 tl
  • arkadaslar google a motorola atrix 4g cyanogenmod yazdıgımda bir sitede ismi aklıma gelmiyor cyanogenmod rc7.1 android 2.3.4 romu var ve kurulumunu anlatmıs ve rom manager da atrix icin recovery mod oldugunu yazmıs fakat rom managera girip recocery mod indirecegimde telefonlar arasında atrix yok isin icinden cıkamadım var mı yardımcı olacak dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

ben 4 adet aldım gg den 10 tl

montajı nasıl?.. kolay mı?.. umarım uyguladıktan sonra eğreti durmuyordur..
  • birebir tam oluyor
  • arkadaşlar telefonu full türkçeleştirebilen var mı?
  • Telefon SGS 2,ip4, Optimus p990 gibi cihazlarla cok cok rahat yarışır. tam bir canavar.
  • Mükemmel cihaz yaa
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.