Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer soruma kimse aldırmadı telefonumu aldım ingilizce türkçe olmuyor önemli de değil fakat hattı gsm e alamıyorum yardımcı olur musunuz
  • motomodtr.forumcommunity.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

motomodtr.forumcommunity.net

teşekkürler
  • arkadaşlar gerçektende yani darıldım dh yi böyle bilmezdim kimse yardım etmedi
  • çok yeni bir ürün daha sahip olan kişi çok az nasıl yardım etmelerini bekliyorsun ? zamanla oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall
    çok yeni bir ürün daha sahip olan kişi çok az nasıl yardım etmelerini bekliyorsun ? zamanla oturur.

dostum hicdegilden biri de cikip demedi ki kardes bizde ugrasiyoz felan diye ben saatlerdir ugrasiyorum root yaparsam yapmak isteyenlere de yardimci olacagim insallah
  • Furkan, kusura bakma. Bu telefon hakkında bir fikrim yok. Fikrim derken yazılım yükleme anlamında. Bir arkadaşımda vardı ve 3 gün dayanabilmişti. Sonra satmıştı. Benim ingilizcem öyle her okuduğumu anlayabilecek kadar değil. Dolayısıyla verdiğin linki tam anlamıyla çözme durumum yok. Ancak telefon ile ilgili birşeyler bilirsem, okuduklarımı da deneyerek birşeyler anlayabilirim ama böyle bir durumum da yok. Malum bende SGS var. Ayrıca çok merak ediyorum acaba bu forumda bu telefona sahip kaç kişi varki böyle sitem ediyorsunuz. Elinizin altında Google diye bir deniz var. Ama çok fazla da birşey beklemeyin. Bakın bizler de Galaxy S'in ilk sahipleri olarak çok sıkıntılar çektik. Ama şimdiki sahipler hiçbir sıkıntı çekmiyorlar. Hemen yardımlarına koşan ben dahil birçok arkadaş var. Sizler de çok sıkıntılar çekeceksiniz. Ama sizden sonrakilere öğrendiklerinizi aktararak onların çekmemesini sağlayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62
    Furkan, kusura bakma. Bu telefon hakkında bir fikrim yok. Fikrim derken yazılım yükleme anlamında. Bir arkadaşımda vardı ve 3 gün dayanabilmişti. Sonra satmıştı. Benim ingilizcem öyle her okuduğumu anlayabilecek kadar değil. Dolayısıyla verdiğin linki tam anlamıyla çözme durumum yok. Ancak telefon ile ilgili birşeyler bilirsem, okuduklarımı da deneyerek birşeyler anlayabilirim ama böyle bir durumum da yok. Malum bende SGS var. Ayrıca çok merak ediyorum acaba bu forumda bu telefona sahip kaç kişi varki böyle sitem ediyorsunuz. Elinizin altında Google diye bir deniz var. Ama çok fazla da birşey beklemeyin. Bakın bizler de Galaxy S'in ilk sahipleri olarak çok sıkıntılar çektik. Ama şimdiki sahipler hiçbir sıkıntı çekmiyorlar. Hemen yardımlarına koşan ben dahil birçok arkadaş var. Sizler de çok sıkıntılar çekeceksiniz. Ama sizden sonrakilere öğrendiklerinizi aktararak onların çekmemesini sağlayacaksınız.

tesekkur ederim chatin abi bende oyle google dan ugrasiyom zaten yapabildiklerimi paylasacagim tesekkur ederim abi haklisin

• kullanmayi bilen ve kullanan arkadaslar bu telefonun hat secimini gsm e almayi bilen varmi otomatikte hep kendi degisim yapiyor nasil sade gsm e alacam bu telefonun hattini
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

kullanmayi bilen ve kullanan arkadaslar bu telefonun hat secimini gsm e almayi bilen varmi otomatikte hep kendi degisim yapiyor nasil sade gsm e alacam bu telefonun hattini

Hocam lütfen forumda bu kadar dert yanmayın çünkü sizin sorunlarınıza çözüm bulamadığınız bazı şeyleri kimse bilmiyor olabilir veya bazı insanlardan sürekli sorulara ve sorunlara cevap vermekten benim gibi daralmış olabilir. O yüzden cevap veren olana kadar ya sabredin ya da kendi işinizi kendi kendinize halletmeye bakın... Konumuza dönelim;
    Böyle birşey henüz yok atrixde geçici çözümü aşağıdadır...

*#*#4636#*#*

Yazın, menü gelecek

Phone Information Menüsünü seçin..

ekranı aşağı kaydırın;

"Set preferred netwok type" çıkacak..

altına seçim alanı var,

3G için: WCDMA Only
    2G için: GSM Only
    Otomatik seçim için: GSM Auto (PRL)

seçin
    ve artık menüden çıkabilirsiniz..

Ama bundan sonra telefonu yeniden başlatınca yine tekrar eski haline geliyormuş başka yapacak birşey yok şimdilik. Bu arada ben 3g değilde edge kullanıyorum sürekli tabiki normalde hep 3g ile nete bağlandığından edge seçilemiyor, bunun böyle olması tahminimce telefonun 4g olmasından ya da sim kartımızı tam desteklememesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben edgeyi hattımın ayarlarından 3gyi kapatarak halettim. Sizde kendi hattınıza göre hat ayarlarından bunu yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sworn -- 17 Mayıs 2011; 15:34:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

quote:

kullanmayi bilen ve kullanan arkadaslar bu telefonun hat secimini gsm e almayi bilen varmi otomatikte hep kendi degisim yapiyor nasil sade gsm e alacam bu telefonun hattini

Hocam lütfen forumda bu kadar dert yanmayın çünkü sizin sorunlarınıza çözüm bulamadığınız bazı şeyleri kimse bilmiyor olabilir veya bazı insanlardan sürekli sorulara ve sorunlara cevap vermekten benim gibi daralmış olabilir. O yüzden cevap veren olana kadar ya sabredin ya da kendi işinizi kendi kendinize halletmeye bakın... Konumuza dönelim;
    Böyle birşey henüz yok atrixde geçici çözümü aşağıdadır...

*#*#4636#*#*

Yazın, menü gelecek

Phone Information Menüsünü seçin..

ekranı aşağı kaydırın;

"Set preferred netwok type" çıkacak..

altına seçim alanı var,

3G için: WCDMA Only
    2G için: GSM Only
    Otomatik seçim için: GSM Auto (PRL)

seçin
    ve artık menüden çıkabilirsiniz..

Ama bundan sonra telefonu yeniden başlatınca yine tekrar eski haline geliyormuş başka yapacak birşey yok şimdilik. Bu arada ben 3g değilde edge kullanıyorum sürekli tabiki normalde hep 3g ile nete bağlandığından edge seçilemiyor, bunun böyle olması tahminimce telefonun 4g olmasından ya da sim kartımızı tam desteklememesinden kaynaklanıyor olabilir. Ben edgeyi hattımın ayarlarından 3gyi kapatarak halettim. Sizde kendi hattınıza göre hat ayarlarından bunu yapabilirsiniz...

tamam dostum anladım seni teşekkür ederim bu ayarı yaptığımda tekrar internete girmek için vcdma ya nasıl döneceğim ayarlardan dönüyor mu diyelimki döndü geri gsm e bu ayarla mı gireceğim dostum

• evet
  • Motorolanın tüm telefon modelleri ve tabletleri için yardım arıyorsanız bu siteye ziyaret edebilirsiniz

http://motomodtr.forumcommunity.net/
  • Androidfurkan aynı ayarları ve aynı yöntemle istediğin ayarı yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn
    Androidfurkan aynı ayarları ve aynı yöntemle istediğin ayarı yapabilirsin.

tesekkur ederim sworn bu arada arkadaslar dogangoxel abimin yardimlariyla 2.2.2 idi telefonum one click root ile felan olmuyordu sagolsun yardimlariyla root ettim sirada rom yukleme var :-)))
  • Bende motorola atrix almayi dusunuyordum fakat sonra nokia n900 dikkatimi cekti. arkadasa amerikadan nokia n900 aldirdim 369 dolara mesajisa n900 den atiyorum, ozellikleri bakimindan cok hos bir telefon ama biraz kaba.
  • gingerblur romunu da yuklemisim ki diledigim uygulamayida yukluyorum rootlu da muthis cihaz diyecek bisi yok :-))
  • quote:

gingerblur romunu da yuklemisim ki diledigim uygulamayida yukluyorum rootlu da muthis cihaz diyecek bisi yok :-))

Temalarda güzel hocam temalarıda dene bence xda de bir sürü tema var
  • hocam türkçe mi acaba?
    quote:

gingerblur romunu da yuklemisim ki diledigim uygulamayida yukluyorum rootlu da muthis cihaz diyecek bisi yok :-))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.