Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bataryası 1950 mah ama hiçde öyle gitmiyor 1 gün bile dayanmıyor.Kamerası kumlu ve kontrast düşük gösteriyor ses kalitesi mono ve beklendiği gibi değil video akıcı ama gündüz dışarda iyi oda da kötü.Bunlar eksi yönleri artıları ise
    iphone 4 ten bile hızlı çalışıyor web girişleri en hızlı telefon diyebilirim.Program giriş çıkışları çok hızlı Ram kullanımı mükemmel tıkanma hiç olmuyor.Oyunları mükemmel oynatıyor.parmak izi okuyucu bende hiç sorun yaratmadı ama çok da gerekli değil gibi çünkü stanby dan her çıkışta gerekince biraz cansıkıcı oluyor ama sorunsuz çalışıyor.Eksi yönleri güncelleştirmelerle düzelirse daha mükemmel olacak
  • uzaman arkadaşlardan acıll yardım istiyorum bence bu cıhazın tek kötü yönü market dışı uygulama yüklenememesi ortalama 15 gündğr ugrasıyorum bitürlü root yapamadım yardımcı olursanız cok memnun olurum şimdiden teşekür ederim
  • videolu incelemelerinizi begeniyle takip ediyoruz ama sizin siteden bunu izlemek ayrı bir zulüm hem ileri sarma yok hemde çok yavaş yükleniyor.Youtubeye ekleseniz vatana millete daha hayırlı bir video olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bataryası 1950 mah ama hiçde öyle gitmiyor 1 gün bile dayanmıyor.Kamerası kumlu ve kontrast düşük gösteriyor ses kalitesi mono ve beklendiği gibi değil video akıcı ama gündüz dışarda iyi oda da kötü.Bunlar eksi yönleri artıları ise
    iphone 4 ten bile hızlı çalışıyor web girişleri en hızlı telefon diyebilirim.Program giriş çıkışları çok hızlı Ram kullanımı mükemmel tıkanma hiç olmuyor.Oyunları mükemmel oynatıyor.parmak izi okuyucu bende hiç sorun yaratmadı ama çok da gerekli değil gibi çünkü stanby dan her çıkışta gerekince biraz cansıkıcı oluyor ama sorunsuz çalışıyor.Eksi yönleri güncelleştirmelerle düzelirse daha mükemmel olacak

bataryası az gidiyorsa sıkıntılı.

• bataryasından baya memnunum 1saatlik youtube video seyretmede ortalama %10 düşüş oluyor denedim hiç kurcalama yanlızca konuşma yap bol mikterde 3 gün gidiypor bende ben cok kurcalıyorum hiç elimden düşmüyor cok ta konuşuyorum kurumsal kulanıyorum bende 1 .5 gün gidiyor bence mukemmel batarya performansı tek sıkıntı dedıgım gıbı market dışı yükleme yaptırmıyor
  • arkadaşlar şu root işine el atıcak yokmu aramızda elimde bi sürü full uygulamalar var :( yüklenmiyor rootsuz
  • Atrix 1.57 root diye aratin. islem kolay:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Atrix 1.57 root diye aratin. islem kolay:)

siz root lıya bildinizmi ?
  • milestone kullaniyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

milestone kullaniyorum ben.
    oki bunu denicemde sdk ne onu bitürlü pc ye yükleyemiyorum
  • :( olmuyor yapamıyorum root arkadaşlar anadolu yakasında root yaptırabilecegim bi adres bilen varmı ?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1046626

http://briefmobile.com/motorola-atrix-4g-root

adreslerinde root ile ilgili bilgiler var.

cihazı kullandığım dönemde 1.2.6 root edilebiliyordu ve 1.5.7 root henüz çıkmamıştı. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991072 adresinden 1.2.6'yı indirip cihaza yükleyip o şekilde root etmiştim. ama yukardaki linklerde yeni vesiyonlar için de root'dan behsediliyor. cihaz elimde olmadığından deneme imkanım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1046626

http://briefmobile.com/motorola-atrix-4g-root

adreslerinde root ile ilgili bilgiler var.

cihazı kullandığım dönemde 1.2.6 root edilebiliyordu ve 1.5.7 root henüz çıkmamıştı. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991072 adresinden 1.2.6'yı indirip cihaza yükleyip o şekilde root etmiştim. ama yukardaki linklerde yeni vesiyonlar için de root'dan behsediliyor. cihaz elimde olmadığından deneme imkanım yok.

yardımın için teşekür ederim ama yapamadım :(

• walla güzel telefonmuş. piyasaya çıkmış yurt dışından geliyor bile ülkemize. gitti gidiyorda da var. tek handikapı ekranı biraz küçük 4.3 yapsalar gider direkt alırdım.
  • evet arkadaşlar boşu boşuna kastırmışım root diye bu gun kadıköyde 50 tl verdim rootladılar şimdi cıhaz 10 numara oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: citylife
    walla güzel telefonmuş. piyasaya çıkmış yurt dışından geliyor bile ülkemize. gitti gidiyorda da var. tek handikapı ekranı biraz küçük 4.3 yapsalar gider direkt alırdım.

gayet yeterli bence bahane etmeyin onu
  • samsung galaksi s2 'ye 31 mayısa kadar süre verdim geldi geldi gelmezse gidip motorola atrix alacağım.
  • arkadaslar atrix kullanipta. goruntulu gorusme yapabilen varmi
  • iyice merak ettim bu cihazı özellikle ekran kalitesini gün ışığında nasıl performansı ne? amoled kalitesi gibi değildir elbet ancak ona yakınmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlessedSoul
    quote:

Orijinalden alıntı: sinanx
    Android, ios karşısında tutunamaz ,isterse tgea 5 koysular içine ,ios da ki rahatlık hiçbirinde yok ...

iOS yeni çıkan bir işletim sistemi mi ki Android onun karşısında tutunamayacak? Android zaten dünyada 1 numara şu an nereye tutunamıyor?

Bir de bu telefonun Avrupa'ya gelmesi bile uzun sürer ki Türkiye'ye gelmesini hiç beklemeyin bence. Farklı yollardan alırım diyorsanız o farklı.

İos lu cihaz kac tane ? Androidli cihaz + versiyon kac tane?

Yapmayin boyle!!! Bir kalemde İOS u sildiniz DUNYA dan :))

Yorumunuz eksik ve kasitli yanlis bilgi. İpad2 ye bir bakin lutfen , daha İOS5 gelmedi bile hatta İphone 5 denen cihaz gelirse bakin seyre:))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.