Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferdifix
    arkadaslar atrix kullanipta. goruntulu gorusme yapabilen varmi

fring ile yapılmaması için bir sebep göremiyorum
    galaxyden de çok daha şık zarif bi cihaz
  • slm arkadaşlar bende motorola atrix aldım sizden ufak bir yardıma ihtiyacım var telefonla karsı tarafı arayınca karsı taraf telefonu acar acmaz titreşim veriyor bu uygulama yada program atrixde kullanma sansımız varmı saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete
    slm arkadaşlar bende motorola atrix aldım sizden ufak bir yardıma ihtiyacım var telefonla karsı tarafı arayınca karsı taraf telefonu acar acmaz titreşim veriyor bu uygulama yada program atrixde kullanma sansımız varmı saygılar.

bende milestone var mesela cyanogen mod yüklü kendi ayarlarında açınca-kapatınca-her 45sn bir istedigin şekilde titretiyosun
    ayrıca program var mı bilmiyorum ama xda'dan fln bir soruşturmak lazım
  • arkadaşımın hd2 sine windows phone 7 yazılımını kurdum deniyorum. şu haliyle bile çok hızlı

arayüzde takılmalar, internette takılmalar bu cihaz da varsa benden uzak dursun. biraz kısıtlamalı ama windows phone bence şuan için en iyisi
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
    Dokunmatik hassasiyeti ve algılama nasıl?
    iphone 4'üm vardı sattım.
    iphone'a göre ekran kalitesi, kullanışlılığı ve diğer özellikleri arasında her iki telefonu kullanan arkadaşlardan objektif bir değerlendirme rica ediyorum..
    Tavsiye ediyor musunuz?
    Xperia arc, optimus 2x ve atrix 4g arasında iphone kalitesine en yakın olanı sizce hangisi?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

Bu telefonu kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
    iphone'a göre ekran kalitesi, kullanışlılığı ve diğer özellikleri arasında her iki telefonu kullanan arkadaşlardan objektif bir değerlendirme rica ediyorum..
    Tavsiye ediyor musunuz?
    Xperia arc, optimus 2x ve atrix 4g arasında iphone kalitesine en yakın olanı sizce hangisi?

Saygılar

xperia arc bir kere TEK ÇEKİRDEK ve 512mb ram var, ÖN KAMERASI yok. ( güncel bazı teknolojilerden uzak )

optimus 2x ise her ne kadar reklam ve tanıtımlarda övülse bile LG firmasının politikasına göre almak lazım,

motorola atrix 4g nin hem video lu tanıtımı hemde alt yapısı daha iyi diyebilirim ( neden samsung tercih etmedin bu arada ? ) , eğer ki fiyat XOOM TABLET gibi olursa işi zor , ancak SE ARC pahalı ve video çekimi şuanda düşük.

fiyat / işlemci teknolojisi ( haliyle video / web flash performansı çok önemli ) , iphone 4 bu haliyle halen EN İYİ OYUN ve stabiliteye sahip , sanırım PİL SÜRESİ , kapasite ve uygun fiyatı ilede en önde. ancak bu cihazlarla 8 ay önce çıkmış bir apple iphone 4 ü tutmak anlamsız. x2 / 1gb ramli + hd video çeken apple gelince gözün orada kalabilir. beklemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: trigovina

Bu telefonu kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
    Tavsiye ediyor musunuz?

Saygılar

xperia arc bir kere TEK ÇEKİRDEK ve 512mb ram var, ÖN KAMERASI yok. ( güncel bazı teknolojilerden uzak )

optimus 2x ise her ne kadar reklam ve tanıtımlarda övülse bile LG firmasının politikasına göre almak lazım,

motorola atrix 4g nin hem video lu tanıtımı hemde alt yapısı daha iyi diyebilirim ( neden samsung tercih etmedin bu arada ? ) , eğer ki fiyat XOOM TABLET gibi olursa işi zor , ancak SE ARC pahalı ve video çekimi şuanda düşük.

fiyat / işlemci teknolojisi ( haliyle video / web flash performansı çok önemli ) , iphone 4 bu haliyle halen EN İYİ OYUN ve stabiliteye sahip , sanırım PİL SÜRESİ , kapasite ve uygun fiyatı ilede en önde. ancak bu cihazlarla 8 ay önce çıkmış bir apple iphone 4 ü tutmak anlamsız. x2 / 1gb ramli + hd video çeken apple gelince gözün orada kalabilir. beklemekte fayda var.

Bu işin sonu yok tabi..
    Xperia arc forumunu da takip ediyorum ve 48 sayfa olmuş bilgi-yorum paylaşılıyor.
    Orada, her iki telefonu kullanmış arkadaşların yorumlarına göre xperia arc'ın dokunmatiği iphone'a daha yakınmış.
    Ön kamera'yı kaç defa kullandık ya da kullanıcaz. Benim için çok önemli değil.
    tek çekirdek-çift çekirdek ya da ram ne olursa olsun, iphone 4'ten sonra alacağım telefon beni üzmesin yeter..
    iphone'u iphone yapan en önemli özellik ekranı, yani dokunmatiğidir.
    Bana göre iphone ekranına ve dokunmatiğine en yakın android telefon diğerlerine göre her zaman prim yapar.

Saygılar

• ben 3gs - ip4 - ipod touch 4 ve xperia yı kullandım. özellikle skype ile apple la görüşmek bir başka.

ön kamerayı sadece görüntülü görüşme olarakta kabul etmeyin sonuçta + bir teknoloji ve her şekilde TR da alt yapısı mevcut. SE XPERİA ARC bana " uzun " geldi , PİL süresi sizi tatmin etmeyebilir. zaten fiyat çok yüksek.

samsung ekran ve bulunabilirlik açısından yine en önde firmalardan kanımca, iphone 4 den sonra SE XPERİA ile yerinizde saymış olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun
    ben 3gs - ip4 - ipod touch 4 ve xperia yı kullandım. özellikle skype ile apple la görüşmek bir başka.

ön kamerayı sadece görüntülü görüşme olarakta kabul etmeyin sonuçta + bir teknoloji ve her şekilde TR da alt yapısı mevcut. SE XPERİA ARC bana " uzun " geldi , PİL süresi sizi tatmin etmeyebilir. zaten fiyat çok yüksek.

samsung ekran ve bulunabilirlik açısından yine en önde firmalardan kanımca, iphone 4 den sonra SE XPERİA ile yerinizde saymış olacaksınız.

su an arc kullaniyorum dostum sarj suresi muthis endiseniz olmasin yarin veya pazartesi atriximle aranizdayim insallah :-))
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "M" sini unutmuslar
  • arkadaşlar şimdi benim gelecek atrix ingilizceymiş aldığım abi bilgi verdi nasıl türkçe yapacam ben onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

arkadaşlar şimdi benim gelecek atrix ingilizceymiş aldığım abi bilgi verdi nasıl türkçe yapacam ben onu

marketten morelocale 2 programını yükleyip ordan Türkçe yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

arkadaşlar şimdi benim gelecek atrix ingilizceymiş aldığım abi bilgi verdi nasıl türkçe yapacam ben onu

marketten morelocale 2 programını yükleyip ordan Türkçe yapabilirsin

abi morelocale ile de olmayabilir dedi olur değil mi birde sen memnun musun telefonundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: qoqoCAN

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "M" sini unutmuslar

• kullanan arkadaşlar varsa htc Desire HD ile kıyaslayabilirler mi acaba ?
  • abiler hiç custom rom kullananınız var mı aramızda varsa hangi rom nasıl yükledi sorunlumu sorunsuz mu ve niye bizim bu foruma kimse bakmıyor yazmıyor
  • Bundan 8 sene önce millet Nokia 6600 ı bi halt sanıp 900 tl para verirken motorola 200 tl ye microsoft mobile işletim sistemli mpx 200-220 smartphone ları satıyordu. Şu anki genel durumdan pek haberim yok ama smartphone konusunda motorola çok tecrübeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Bundan 8 sene önce millet Nokia 6600 ı bi halt sanıp 900 tl para verirken motorola 200 tl ye microsoft mobile işletim sistemli mpx 200-220 smartphone ları satıyordu. Şu anki genel durumdan pek haberim yok ama smartphone konusunda motorola çok tecrübeli.

Motorola'nın smartfone tecrübesine birşey diyemeyeceğim ama ekran hususunda niçin böyle bir hata yaptığını anlamış değilim. Sen tut bu kadar güzel bir donanım yap sonra en ufak bir açıdan bakınca görüntüsü bozulan bir ekran koy. Yazık olmuş güzelim telefona.
  • quote:

abiler hiç custom rom kullananınız var mı aramızda varsa hangi rom nasıl yükledi sorunlumu sorunsuz mu ve niye bizim bu foruma kimse bakmıyor yazmıyor

up
  • quote:

quote:

abiler hiç custom rom kullananınız var mı aramızda varsa hangi rom nasıl yükledi sorunlumu sorunsuz mu ve niye bizim bu foruma kimse bakmıyor yazmıyor

up

up
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.