Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 işlemcisi, yükske çözünürlükteki ekranı ve kamerasıyla Android telefonların Ferrasi sayabileceğimiz Motorola Atrix 4G bütün detaylarıyla bu videoda!

• Android, ios karşısında tutunamaz ,isterse tgea 5 koysular içine ,ios da ki rahatlık hiçbirinde yok ...
  • millet hala ios diye kıçını yırtıyor lol diyorum
  • Işlemci iyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Android, ios karşısında tutunamaz ,isterse tgea 5 koysular içine ,ios da ki rahatlık hiçbirinde yok ...

Sizin gibiler yüzünden almayacam arkadaş iPhone. 2.500 tl veripde bide appler için ayrı yüksek meblaglar ödeyemem...

İlanlara forum linki koyarsanız çok iyi olur. Anasayfada görüp birde forum linki arıyoruz yorum yapmak için..
  • tam da galaxy s2 alırım diyordum, n'lcak şimdi :D
  • flash'a olan önemin azaldığını düşünmüyorum. flash videolar dışında komple flash ile yapılmış siteler halen bol miktarda mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok hoş bir telefon, tam bir canavar.
  • inanılmaz bir telefon yaa
  • alet güzelmiş, beğendim.
    fiyatı konusunda bilgi varmı mesut bey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunsuv

flash'a olan önemin azaldığını düşünmüyorum. flash videolar dışında komple flash ile yapılmış siteler halen bol miktarda mevcut.

haklısın geçen iphonumla bir restoranın web sayfasından numarasını alıp aramak istedim ama bir türlü açamadım internet cafeye gidip almak zorunda kaldım canımı sıktı bu durum.

edit: fiyatını bende merak ettim. ebayda 793dolara var ama türkiyede satışta değil galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan.com -- 17 Mart 2011; 21:43:59 >
  • Hayran Kaldım tek eksiği 2.3 Gingerbread midir nedir o versiyonla çıkmaması,fakat videoda sık sık güncelleme geliceği söyleniyor ,tabi en önemli faktör yine FİYAT :D
  • Telefon muhteşem
  • fiyat ne olacak bilmiyorum ama çok iyi cihaz yaa :D Türliyey ne zman gelirki ?
  • Android iOS'u eziyor yavas yavas iOSda ne kadar rahatlık olsada kısıtlama var ama android her şeyiyle değiştirilebilir. yaşasın android..

Telefona geçersek tabki bu telefona kötü diyece kimse yok telefon suan piyasanın en iyi 3 telefonundan biri (sgs2 ve optimus2x çıktı sayıyoruz) ama sgs2 ile olmasada 2x ile olan karşılaştırma testlerinde çok düşük puanlar alması bende soru işareti bıraktı ayrıca motorola androidi çok karıştırmış bildiğimiz android yok resmen ekran ve kamera olarakda sgs2'nin gerisinde kaldığı için ben hala sgs2yi bekliyorum ama motorolayı da tebrik ediyorm tabki.
  • AT&T cihazında sim kildid yok mu ya? Nasıl çalıştırdılar acaba?
  • ya hangisini alıcaz biz læ hangisini alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanx
    Android, ios karşısında tutunamaz ,isterse tgea 5 koysular içine ,ios da ki rahatlık hiçbirinde yok ...

iOS yeni çıkan bir işletim sistemi mi ki Android onun karşısında tutunamayacak? Android zaten dünyada 1 numara şu an nereye tutunamıyor?

Bir de bu telefonun Avrupa'ya gelmesi bile uzun sürer ki Türkiye'ye gelmesini hiç beklemeyin bence. Farklı yollardan alırım diyorsanız o farklı.
  • motoblur arayüzünde bug var.mesaj yazarken ekranı kilitlediğiniz zaman tekrar açabilmek için ekran kilidini 2 kere sürmek gerekiyor.ilk seferinde tepki vermiyor.
  • Güzel cihaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.