Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ama mantıken telefonun kusursuz olması imkansız kamerası ne kadar kaliteli görüntüler çeksede 5 mp :( bence 12 mp olsaydı inanılmaz bişi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

12 mp olunca ne oluyor?
    quote:

ama mantıken telefonun kusursuz olması imkansız kamerası ne kadar kaliteli görüntüler çeksede 5 mp :( bence 12 mp olsaydı inanılmaz bişi olurdu.

dijital foto makinesi almaktan kurtulucaktım :D bi eksik değil aslında ama yani bu telefona öle bi kamera yakışırdı
  • Megapixelin düşük olması daha iyidir.
    quote:

quote:

12 mp olunca ne oluyor?
    quote:

dijital foto makinesi almaktan kurtulucaktım :D bi eksik değil aslında ama yani bu telefona öle bi kamera yakışırdı
  • quote:

Megapixelin düşük olması daha iyidir.
    quote:

quote:

12 mp olunca ne oluyor?
    quote:

ne alaka ?

• Fotoğraf bölümüne biraz takıl araştır istersen onuda ben söylemeyeyim, ne dersin?

Reklamcı değilsen hayvani boyuttaki resimlerle işin yoksa mp'i yüksek cihazlara ihtiyacın yok.
    Ayrıca reklamcı, fotoğrafçı gibi insanlarda zaten telefonla resim çekmiyor.
    Telefon denen aleti alan insanlar kamerasını günlük yaşamda kullanmak için alıyor.
    Dslr kalitesi beklemiyor.
    quote:

quote:

quote:

quote:

12 mp olunca ne oluyor?
    quote:

ne alaka ?

• megapixel degerinin pazarlama disinda cok bir etkisi yok. arkadasin dedigi gibi devasa boylarda poster cekimleri yapmiyacaksaniz sayet.
    gercek cekim kalitesini belirleyen sensorun diger kaliteleri. isik hassasiyeti falan.
    incelemedeki video ve resimlerden kameranin gayet iyi is cikardigi belli.
  • quote:

Fotoğraf bölümüne biraz takıl araştır istersen onuda ben söylemeyeyim, ne dersin?

Reklamcı değilsen hayvani boyuttaki resimlerle işin yoksa mp'i yüksek cihazlara ihtiyacın yok.
    Ayrıca reklamcı, fotoğrafçı gibi insanlarda zaten telefonla resim çekmiyor.
    Telefon denen aleti alan insanlar kamerasını günlük yaşamda kullanmak için alıyor.
    Dslr kalitesi beklemiyor.
    quote:

quote:

quote:

quote:

12 mp olunca ne oluyor?
    quote:

ne alaka ?

haklısın kesinlikle ama ben tamamen çok kaliteli çeksin anlamında söledim. yani lensleri değişebilir filan ama haklısın yanlış bi tabir kullandım :D o zamn 5 mp olsa bile keşke xenon flaş filan tarzı gibi şeler olsaydı özel mercekleri olsaydı diyelim

• CANON 1D

Model Çözünürlük Sensor Boyutu Pixel Alanı
    Sony F717 5 mp 8.8 x 6.6 mm 11.6 µm²
    Sony F828 8 mp 8.8 x 6.6 mm 7.3 µm²
    Canon EOS 300d 6.3 mp 22.7 x 15.1 mm 54.8 µm²
    Nikon D100 6.1 mp 23.7 x 15.6 mm 60.8 µm²
    Canon EOS 1D 4 mp 27.0 x 17.8mm 116.6 µm²
    Canon EOS 1Ds 11 mp 35.8 x 23.8 mm 77.4 µm²

Fotoğraf makinası 4 megapiksel olmasına rağmen listedeki bütün makinalardan daha yüksek fotoğraf kalitesine sahip olduğu söyleniyor.

ALINTIDIR BU ARADA.
  • quote:

haklısın kesinlikle ama ben tamamen çok kaliteli çeksin anlamında söledim. yani lensleri değişebilir filan ama haklısın yanlış bi tabir kullandım :D o zamn 5 mp olsa bile keşke xenon flaş filan tarzı gibi şeler olsaydı özel mercekleri olsaydı diyelim

o zamandaq telefonun kalinligi artar kacinilmaz olarak. zaten akilli telefonlar ekran alani icin iyice genisledi. bide kalinlasirsa tasinmiyacak hale gelir.
  • herneyse konuyu kirletmeyelim kamerası da idare eder. herşeyi ile alınacvak bi telefon. en yakın zmanda yurtdışında alıcam para biriktirip
  • Malesef nasıl insanımız remi nekadar yüksekse ekran kartının oakdar iyi olduğunu düşünüyorsa fotodada öyle bir yanılgı var mp yükseltice kalite artıyor sanıyor kalite değil boyut artar ama analyabilene
  • turkiyede motorola markasına olan tutmdan veya fazlaca nokia egemenliginden dolayı fazla satmaz ,sadece bilenler alır.Bakalım burda fiyatı ne olıcak
  • quote:

herneyse konuyu kirletmeyelim kamerası da idare eder. herşeyi ile alınacvak bi telefon. en yakın zmanda yurtdışında alıcam para biriktirip

• Türkiye'ye geliş tarihi ve muhtemel fiyatı konusunda net bilgisi olan var mı acaba? Çok sevinirim bilen varsa.
  • ekranı super amoled plus olsun nolur ya demek geliyor içimden ama sadece samsungda mı var o ekran?

düzenleme: corning gorilla glass yazıyor sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Görkem -- 18 Mart 2011; 1:38:00 >
  • amoled nerdiyse tamamen samsung tekelinde. o kadar islemci donanim sattigi apple'a bile amoled ekran tedarik etmedi.
    etmis olsaydi simdi apple fanboylari amoled ekrani ove ove bitiremiyor olacaklardi.
  • Ekranin cozunurlugu gayet iyi bence
  • ekran renk kalitesi ne alemde acaba galaxy s2 ile bir karşılaştırma olsa da "yesek"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Görkem
    ekran renk kalitesi ne alemde acaba galaxy s2 ile bir karşılaştırma olsa da "yesek"

Super amoled plus bence ciddi fark atar ama ben yine de uzun pil omru nedeniyle atrix i tercih ederim diye dusunuyorum tabi sgs2 piyasaya cikmadan kesin konusmak iyi olmaz :)
  • htc alacaktım ama bunu beklemeye karar verdim. umarım bir an önce türkiye ye gelir. inceleme için sitelere gönderildiğine göre kısa bir zaman içinde türkiye piyasasına garantili olarak gelir telefon
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.