Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurmer

O sorun değil de.Ekranı TFT 16M renk.Yani bu nedemek mesela ben SGS kullanıyorum.Ekran super amoled.Atrixin erkanı dahamı iyi yani.
    [
    quote]Orijinalden alıntı: f_m_y

Orijinalden alıntı: gurmer

Türkçe menü yokmuş şimdilik.Bi güncelleme ile gelecekmiş.

Orijinalden alıntı: f_m_y

isteyen arkadaşlara yurtdışından yardımcı olurum. imzama bakabilirsiniz...

gelince update yapılır olur biter

Ekran için birşey diyemem amoled olduğu için belki daha iyidir.
    Bu videoda Samsung Galaxy S 4g ile Motorola Atrix 4g yanyana incelemesi var. Belki fikir edinebilirsin.

karşılaştırmaları hiç beğenmedim galaxy para vermiş galiba bu adama ? örneğin kamera da gece modu vardı atrixde. gece modunda odaklanması zor tabiki. makro modunu yada otomatiği açması gerekirdi. İkinci olarak telefonun hatlarıyla internet hızı testi yaptı. Belki biri avea dieri turkcell nerden bilebiliriz. Wifi üzerinden yapması çok mu zor. Dokunmatiği ile oynarkende elini ekranın dışına kaydırıo. ekranın dışında telefonun dokunmatiği algılaması beklenemez herhalde ?

yanlış mıyım kesinlikle taraflı bi test yapılmışş

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

Megapixelin düşük olması daha iyidir.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mourners

12 mp olunca ne oluyor?
    quote:

ama mantıken telefonun kusursuz olması imkansız kamerası ne kadar kaliteli görüntüler çeksede 5 mp :( bence 12 mp olsaydı inanılmaz bişi olurdu.

dijital foto makinesi almaktan kurtulucaktım :D bi eksik değil aslında ama yani bu telefona öle bi kamera yakışırdı

ne alaka ?

12mp fujifilm makinem var. Aynı özelleklere sahip aynı fiyata 5mp olan başka bir model olsa gider onu alırdım. çektiği resimlerin yüksek çözünürlük olmasının dışında çekici bir yanı yok. basmışlar mp i.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

eksiksiz ve Motorolo için + Tegra 2 için güzel bir başlangıç. konuda da belirtildiği gibi 2,4 android sürüm ile daha da hızlanır ve gelişir cihaz. Ancak oyun / uygulama nın ne kadar önemli olduğunu ( ipad 2 nin işlemcisi halen bana göre üstün ) APPLE + İOS4 le görmekteyiz.

cihazın ekran - çift çekirdek - 4" - HDMI çıkışı olması süper özellikler. KUTU içeriği ise inanılmaz zayıf kalmış :(( Kulaklık hatta streo bir set vb vermesi gerekli idi, KILIF - aksesuar konusunda cimri kalmışlar. TR 1200- 1400 tl arası gelirse alıcısı olacaktır.

türkiyeye gelmesi çok uzun sürer gelirse de 1000 tl olur tahminimce yada en fazla 1100

1500 den aşşağıya girerse sana bi tane hediye edicem. ki 2000 den aşşağıya olmaz .. (yurtdışında 1000 tl civarı zaten)

• Tamam. Bunu unutmucam bi tane isterim 1500 den asagii gelirse
  • İnceleme için teşekkürler.

Telefonda arada yavaşlamalar oluyor ancak SGS'den de bildiğimiz gibi yeni yazılımlarla canavar gibi olur yine :)) Ekran konusunu merak ettim. SGS gibi güneş altında sorunsuz kullanılabiliyorsa ve fiyatı TR'de 1500-1700TL olursa gayet iyi satar. 2000-2500TL iP4'e veren varsa buna da veren olucaktır heralde ?? Bence telefon Android ve Tegra 2'nin nimetlerinden daha sonraki güncellemeler ile yararlanmaya başlayacak. İşte o zaman kendini belli eder :)
  • Çok dehşet bir telefon çokta hızlı görünüyor şuanki iphone4'ü bile ikiye katlayacak bir cihaz en kısa sürede bekliyoruz gelmesini
  • quote:

karşılaştırmaları hiç beğenmedim galaxy para vermiş galiba bu adama ? örneğin kamera da gece modu vardı atrixde. gece modunda odaklanması zor tabiki. makro modunu yada otomatiği açması gerekirdi. İkinci olarak telefonun hatlarıyla internet hızı testi yaptı. Belki biri avea dieri turkcell nerden bilebiliriz. Wifi üzerinden yapması çok mu zor. Dokunmatiği ile oynarkende elini ekranın dışına kaydırıo. ekranın dışında telefonun dokunmatiği algılaması beklenemez herhalde ?

+ para almış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 18 Mart 2011; 14:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

+ para almış olabilir

video yu büyütüp hd şekilde izlerseniz göreceksiniz ki galaxy de 4g bağlantı ( t mobile) varken atrixde 3g( at &t). kesinlikle taraflı bi inceleme

• nvidia tegra 2 li telefon :) kulağa al beni geliyor...

bu arada ister 5 mp ister 3 mp isterse 12 mp olsun telefonlardaki kamera kalitesi herzaman foto makinelere göre alt seviyededir... herşey mp değildir yani anlayın bunu ;
  • benim eski pentium 3 lü pc den daha iyi :D
  • artık reklamlardan forumda gezilmiyor...
  • benim bilgisayarda 512 ram var lan.
  • merhaba ben mesut devil :)

hah hah hah, t9 sagolsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 18 Mart 2011; 19:39:25 >
  • kusursuz canavar bir telefon olmus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

alet güzelmiş, beğendim.
    fiyatı konusunda bilgi varmı mesut bey ?

Pazartesi Doğubank'ta sordum elinde 2 tane varmış cuma sattım dedi 1.900 tl den satmış atrixleri..:=) yurtdışından 800 dolar civarı almak daha mantıklı her zamanki gibi..:=)
  • Çok güzel gerçekten.
  • bu ne kadar uzun bir reklam arkadaş üstelik tivibu gb çağ dışı az çözünürlüklü online stream yayın paketinin reklamı DH ya hiçte uygun değil bence... tivibu HD yayın yapıyor olsa neyse diyecem yayın kalitesi rezalet:)))
  • Fiyat konusunda en azından tahmini bir bilgi verebilir misiniz Mesut bey ?

Güzel inceleme olmuş.Teşekkürler.
  • valla güzelmiş netbook katili resmen ya
  • alet güzel gerçekten , zevkler ve renkler olayı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.