Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 mp ideal ama kaliteli degil kamerası engadet ta baktım bir kaç forumda da çektigi fotografları gördüm ve vaz geçtim almaktan, şuanda sipraiş verdim haftaya ingiltere den lg optimus 2x im geliyor
  • Açıkçası telefonu ve incelemeyi gördükten sonra benim bile ilgimi çekmedi değil ki daha yeni Corby Pro aldım.Şu sıralar HTC düşünürken bir de.Özellikleri,tasarımı benim çok hoşuma gitti.Ama tam bilgim olmadığı için hala Motorola olması konusunda kafamda soru işareti yok değil.
  • güzel bir telefon.motorola harbiden yapmış.5mp az değil yeter.fiziksel klavye olsaydı birde bal dök yala.android işletim sisteminin görselliği pek iyi değil ama alıp kullanmak lazım son karar için.pil de çok iyi.2 gün değil yoğun kullanımda 1 gün yetsin yine yeter.yeterki akşamı görebilsin
    motorola böyle telefonlarla ilerlerse halay başını çeker gibime geliyor.nokiadan ses seda yok.içine kapandı galiba :S.bakalım fırtına öncesi sessizlik olabilir.
  • Bende su an Samsung galaxy S2 ile Motorola Atrix arasında kalmış durumdayım samsung donanım ve görüntü olarak bir adım önde ama gerek çip olayındaki belirsizlikler (tegra mı diğer çip mi ) gerekse çıkış tarihi konusundaki belirsizlikler nedeniyle motorola 20 nisan a kadar tercih sebebim olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln
    millet hala ios diye kıçını yırtıyor lol diyorum

aynen katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS işletim sistemi olsaydı kesinlikle alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln
    millet hala ios diye kıçını yırtıyor lol diyorum

quote:

Orjinalinden alıntı:ferdifix
    aynen katiliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

iOS işletim sistemi olsaydı kesinlikle alırdım.

• Inceleme cok guzel olmus. Atrix, gayet guclu bir cihaz. Antenden arizali iPhone 4 ile mukayese edilebilir bir tarafi da yok zaten.

Diger karsilastirma videosu ise tamamen yanli. Amca herkesi kendisi gibi salak zannediyor herhalde...
  • Motorolanın böyle güzel bir telefonunun olduğu başlıkta iOS yerilmeye başlandığına göre bazılarında derin izler bırakmış ki onu mukayese etmeye ancak bu kadar seçkin bir telefonu kıyaslarken akıllara geliyor.

Şu an en çok merak ettiğim şey şu telefonu bilgisayara çeviren aparat, onu da incelemede beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightflame -- 21 Mart 2011; 20:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Inceleme cok guzel olmus. Atrix, gayet guclu bir cihaz. Antenden arizali iPhone 4 ile mukayese edilebilir bir tarafi da yok zaten.

Diger karsilastirma videosu ise tamamen yanli. Amca herkesi kendisi gibi salak zannediyor herhalde...

kesinlikle çok çok salakça bi inceleme. ne yapmaya çalışmış anlayamadım yani. salaksaçma şeyler sölüo. insanlar mal mı.telefonun biri 4g de dieri 3g de test yapıyor.sonrada aaa 3g de olan cihaz daha yavaş çıktı ne tesadüf ?
  • Atrix 4G harikalar yaratan bir cihaz. Engadget bile 9/10 verdi. Motorola'nın yazılımsal güncelleme konusunda da müşterilerini yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum. Android 2.3 ve 2.4 desteği ile daha da iyi olacak. Pil ömrü ve kamerası da çok etkileyici.
  • her güzelin bir kusuru var sözünü bu telefon piyasasında çok iyi anlıyorsun :)
    atrix'de kamera 5mp testlerde de optmus2x'in baya bi altında çıkıyor nedense
    optimus2x'de 512 mb ram var kamerası 8mp ama örnek çekimler berbat ve tuş takımının oldugu yer çok büyük görüntüsü hos deil
    sgs2 kamera cillop ram 1gb tasarım felaket ama testlerde gine 3.çıkıyor ve menüde lagdan geçilmiyor aslında bu telefonun tam versiyonu çıkmamasından android 2.3'ün oturmamasından kaynaklanıyor olabilr yani tek temennim böyle olması yoksa eksik meksik birini secicem artık ki buda sgs2 olur büyk ihitmal.
  • motorola türkiyede tutulmamasına ragmen cok sevdiğim bir marka , atrix mükkemmel bir telefon umarım türkiyeye gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

her güzelin bir kusuru var sözünü bu telefon piyasasında çok iyi anlıyorsun :)
    optimus2x'de 512 mb ram var kamerası 8mp ama örnek çekimler berbat ve tuş takımının oldugu yer çok büyük görüntüsü hos deil
    sgs2 kamera cillop ram 1gb tasarım felaket ama testlerde gine 3.çıkıyor ve menüde lagdan geçilmiyor aslında bu telefonun tam versiyonu çıkmamasından android 2.3'ün oturmamasından kaynaklanıyor olabilr yani tek temennim böyle olması yoksa eksik meksik birini secicem artık ki buda sgs2 olur büyk ihitmal.

Şu an kağıt üstünde bakıldığında en üstün cihaz dediğiniz gibi Galaxy S II. AMOLED ekran farkıyla hepsinden ince yapmayı başarmış Samsung telefonu. Bu spec'lerde bir cihazın lag'li olma ihtimali söz konusu bile değil. Son çıkan HTC'lere bakın (Thunderbolt, Incredible S) ya da Atrix 4G. Lag diye bir şeyden eser yok, ışık hızında telefonlar. Galaxy S II de işletim sistemi optimize edilip piyasaya çıktığında böyle olacaktır. Android telefonların tek kötü yanı, o kadar fazla ki seçmek çok çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: theformul

her güzelin bir kusuru var sözünü bu telefon piyasasında çok iyi anlıyorsun :)

Şu an kağıt üstünde bakıldığında en üstün cihaz dediğiniz gibi Galaxy S II. AMOLED ekran farkıyla hepsinden ince yapmayı başarmış Samsung telefonu. Bu spec'lerde bir cihazın lag'li olma ihtimali söz konusu bile değil. Son çıkan HTC'lere bakın (Thunderbolt, Incredible S) ya da Atrix 4G. Lag diye bir şeyden eser yok, ışık hızında telefonlar. Galaxy S II de işletim sistemi optimize edilip piyasaya çıktığında böyle olacaktır. Android telefonların tek kötü yanı, o kadar fazla ki seçmek çok çok zor.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Hop hop +9999
  • ses azalıp çoğalıyor.
  • Benim sormak istediğim soru,cevaplandıysa affola. Cihazı motorolamı yolladı size yoksa kendi imkanlarınızlamı cihazı alıp inceleme yaptınız?
  • fena kıyamet alametı gıbı bısey .
  • telefon harika
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.