Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç ay sonra diğer markalarda çıkartır parmak izi okuyucumuz var diye..
    Hep elmadan örnek almicaklar ya
  • androidte bu derece güzel telefonların çıkması güzel ama bu tlefona göre uygulamalar yok ki .. bende nexus s var şuan ki android app&game ler için gayet ideal.. artık çift çekirdekli telefonlar için aşmış oyunlar fln çıkmalı android te ..
  • çok iyi olmuş ya. 3G satıp bunu alıcam kesinlikle :)
  • Eveeeet. Iphone Fanları Samsung topiklerinden sonra Motorola topiklerinde de görünmeye ve cihazları kötülemeye başladıysalar bu telefon da çok iyi birşey olmalı.
  • Cihaz süper android konusuna gelince pc de google yazılımda tuttuğunu koparıyor.
    Korkulacak şirketlerin başında geliyor bana göre.Android tüm işletim sistemlerini sollayıp geçer ilerde.
  • Tek kelimeyle mükemmel bir telefon Lg optimus one alacaktım iyiki de almamışım inanılmaziyi bir telefon 1920 mah pil süperrr....
  • Mesut Bey Motorola Defy incelemesi yaparmısınız lütfen
  • evet motorola defy incelemesi guzel olur. tam bir fiyat/peformans urunu. ama henuz turkiyeye gelmedi biliyorum. yoksa geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Eveeeet. Iphone Fanları Samsung topiklerinden sonra Motorola topiklerinde de görünmeye ve cihazları kötülemeye başladıysalar bu telefon da çok iyi birşey olmalı.

ben fan değilim yahu. hangisi hoşuma giderse onu kullanırım. 3G' nin modasının geçtiğini düşünüyorum artık. ios yerine androide geçilebilir fazlası var eksiği yok sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 30 Mart 2011; 13:42:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Eveeeet. Iphone Fanları Samsung topiklerinden sonra Motorola topiklerinde de görünmeye ve cihazları kötülemeye başladıysalar bu telefon da çok iyi birşey olmalı.

ben fan değilim yahu. hangisi hoşuma giderse onu kullanırım. 3G' nin modasının geçtiğini düşünüyorum artık. ios yerine androide geçilebilir fazlası var eksiği yok sonuçta

Zaten size yazmamıştım.
    Bir Iphone fanı asla "çok iyi olmuş ya. 3G satıp bunu alıcam kesinlikle :) " demez.
    Maazallah Iphone tarafından dışlanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 30 Mart 2011; 16:18:28 >

• darkaura Motorola Atrix 4 g de gelmedi:, onu yaptılar Defy'yide yaparlar bence ben Mesut Beyden tekrar rica ediyorum.
  • motorola atrixin yeni model henuz gelmemis olmasi dogal ama defy uzun suredir piyasada. turkiyeye hic gelmiyecek olmasida ihtimal dahilinde.
  • quote:

Zaten size yazmamıştım.
    Bir Iphone fanı asla "çok iyi olmuş ya. 3G satıp bunu alıcam kesinlikle :) " demez.
    Maazallah Iphone tarafından dışlanırlar.

zaten kardeşime verdim o kullanıyor. ben htc hd2 kullanıyorum 5 ay gibi bir süredir. uzun süre kullanınca en iyisi bile olsa sıkılıyor insan. 2.2 froyo kullanıyorum şu an sıkıntı yok bu telefon aklımı çelmiyor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 30 Mart 2011; 19:45:14 >

• Bir ip4 kullanici olarak yaziyorum:

Telefonu aldiim eylul ayinda boyle bir telefon piyasada olsa ne yapar eder bu telefonu alirdim. Androidi begeniyorum ama menu tasarimini vs pek begenmiyorum. Ama blur arayuzu harika olmus.

Fakat dikkatimi ceken ve hosuma gitmeyen bir detay var : tarayici testinde tarayicida biraz kasma vardi yani yakinlastirma ve uzaklastirma yaparken lagli ve yavasti. Bu olay saniyorum ki flash yuzunden? Su flash illetini cozerlerse gercekten iyi olacak.

Sonuc olarak bu telefon tam benlik ve kusursuz bir telefon hele parmak izi olayina bittim:) bu arada iphone ye 2500 veren var ise aklindan zoru vardir. Ben 1590 a aldim. Aldigim gun galaxy s de 1475 idi. Ona verecegime ip4 almayi tercih ettim. İnsanlari genellememeniz ve asagilamamaniz dilegi ile.

Sonuc olarak bu telefon bence piyasadaki en ii telefon arayuzu cok cok hosuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bir ip4 kullanici olarak yaziyorum:

Telefonu aldiim eylul ayinda boyle bir telefon piyasada olsa ne yapar eder bu telefonu alirdim. Androidi begeniyorum ama menu tasarimini vs pek begenmiyorum. Ama blur arayuzu harika olmus.

Fakat dikkatimi ceken ve hosuma gitmeyen bir detay var : tarayici testinde tarayicida biraz kasma vardi yani yakinlastirma ve uzaklastirma yaparken lagli ve yavasti. Bu olay saniyorum ki flash yuzunden? Su flash illetini cozerlerse gercekten iyi olacak.

Sonuc olarak bu telefon tam benlik ve kusursuz bir telefon hele parmak izi olayina bittim:) bu arada iphone ye 2500 veren var ise aklindan zoru vardir. Ben 1590 a aldim. Aldigim gun galaxy s de 1475 idi. Ona verecegime ip4 almayi tercih ettim. İnsanlari genellememeniz ve asagilamamaniz dilegi ile.

Sonuc olarak bu telefon bence piyasadaki en ii telefon arayuzu cok cok hosuma gitti

1600 e ip4 nerde buldun hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bir ip4 kullanici olarak yaziyorum:

1600 e ip4 nerde buldun hocam ya

7 ay once turkcellden aldim :)

Biraz once desire hd yi gordum. Cok guzel. Benim telefonu 1750 ye almak isteyen var 2. El olarak. Seytan diyor sat 1750 ye al desire hd hem de kara gec

• iphone 4 ' ün ikinci eline 1750 TL veren arkadaşımızı ayrıca tebrik etmek isterim. bence hiç düşünmeyin direk satın.
  • Defy ve Atrix almayı düşünen ve agustos başına kadar sabredecek arkadaşlar benimle pmden irtibata geçebilir
    Unlocksız Etiketsiz ürünler getirtecegim,Şimdiye kadar 2 adet defy sattım bir adet de milestone kendim kullanıyorum
    detaylar için pm atabilirsiniz
    iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

iphone 4 ' ün ikinci eline 1750 TL veren arkadaşımızı ayrıca tebrik etmek isterim. bence hiç düşünmeyin direk satın.

Sanırım bu Iphone'da şöyle birşey var. Birisi 1500'e bir Iphone aldığında biraz kullanıp 2. el olarak üzerine biraz koyarak 1600'e satıyor. Onu alan da biraz kullanıp yine üzerine biraz koyarak 1700'e satıyor. Ve bu böyle sürüp gidiyor. El değiştirdikçe fiyat yükseliyor. Başka bir üründe böyle birşey gördünüzmü siz? Tam bir yüksek doktora tezi konusu.

• 1750 TL'ye satın şaka bir yana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 3 Nisan 2011; 1:28:46 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.