Şimdi Ara

Motorola Atrix 4G video inceleme 'Cebinizdeki Süper Güç!' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
1
Favori
129.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Android, ios karşısında tutunamaz ,isterse tgea 5 koysular içine ,ios da ki rahatlık hiçbirinde yok ...

Sizin gibiler yüzünden almayacam arkadaş iPhone. 2.500 tl veripde bide appler için ayrı yüksek meblaglar ödeyemem...

İlanlara forum linki koyarsanız çok iyi olur. Anasayfada görüp birde forum linki arıyoruz yorum yapmak için..

+10000000

• arkadaslar butelefondan amerıkadan bır tane getırtmeyı dusunuyorum ama bazıları 4g olmasından dolayı turkıyede calısmayacagını soyluyor.. tam olarak calısıp calısmayacagını bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
  • bu atirx ile atrix 4g ayri telefonlarmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 9 Nisan 2011; 16:44:07 >
  • telefon şahane gerçekten...

yalnız özellikle bütün yorumlara dikkat ettim, aynı şekilde inceleme videosunu da dikkatle izledim ama bi Allahın kulu da SAR değerini adam yerine koyup bahsetmemiş?

Bu mudur arkadaşlar SAR değerine verilen önem? bence bu telefonun tek ve bir o kadar da büyük bi kusuru var, o da SAR değeri!

1.47 W/kg ! YUH !

http://forum.androidcentral.com/motorola-atrix/63703-concerns-about-high-sar-atrix.html

bu telefonu alırsam bisürü sebep yüzünden alırım, ancak almazsam bir tek bu SAR değeri yüzünden almam, ki muhtemelen almam...

1.47 sar mı olur hüleyn

• Harika
  • Android yavaş yavaş oturmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

telefon şahane gerçekten...

yalnız özellikle bütün yorumlara dikkat ettim, aynı şekilde inceleme videosunu da dikkatle izledim ama bi Allahın kulu da SAR değerini adam yerine koyup bahsetmemiş?

Bu mudur arkadaşlar SAR değerine verilen önem? bence bu telefonun tek ve bir o kadar da büyük bi kusuru var, o da SAR değeri!

1.47 W/kg ! YUH !

http://forum.androidcentral.com/motorola-atrix/63703-concerns-about-high-sar-atrix.html

bu telefonu alırsam bisürü sebep yüzünden alırım, ancak almazsam bir tek bu SAR değeri yüzünden almam, ki muhtemelen almam...

1.47 sar mı olur hüleyn

kablolu kulaklık kullanırsanız sorun kalmaz. tavsiyem samsung HM1500. kullanıyorum memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abigail

arkadaslar butelefondan amerıkadan bır tane getırtmeyı dusunuyorum ama bazıları 4g olmasından dolayı turkıyede calısmayacagını soyluyor.. tam olarak calısıp calısmayacagını bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

Atrix 4G Türkiye'de çalışıyor arkadaşım merak etmeyin. Çalışmayan şey 4G özelliği. O da Türkiye'de 4G diye birşey olmadığı için. 3G yi v.s. rahat rahat kullanabilirsiniz. Yarın öbürgün olur da 4G'ye geçersek böylece telefonu değiştirmenize gerek kalmadan 4G'yi kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Nisan 2011; 17:35:24 >
  • quote:

telefon şahane gerçekten...

1.47 W/kg ! YUH !

1.47 sar mı olur hüleyn

sınıra kapak atmış. gereğinden yüksek. şahsen bu sar değerinden sonra almayı bir daha düşünmem. motorola daha önce de böyle sar değeri yüksek telefonlar yapmıştı... neden bilmiyorum

• quote:

arkadaslar butelefondan amerıkadan bır tane getırtmeyı dusunuyorum ama bazıları 4g olmasından dolayı turkıyede calısmayacagını soyluyor.. tam olarak calısıp calısmayacagını bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

hocam onunla alakası olacagını sanmıyorum yani sadece 4g bandında çalışıyorsa ki zannetmiyorum mesela milestoneda hem gsm hem 3g(wcdma gibi bi adı vardı) için farklı frekanslar yazıyor yani ben telefonu 2g(edge) ve 3g bantlarında çalışması arasında program yardımı ile geçiş yapabiliyorum o yüzden bir fark olacagını sanmıyorum
    atrix ile atrix 4g aynı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

hocam onunla alakası olacagını sanmıyorum yani sadece 4g bandında çalışıyorsa ki zannetmiyorum mesela milestoneda hem gsm hem 3g(wcdma gibi bi adı vardı) için farklı frekanslar yazıyor yani ben telefonu 2g(edge) ve 3g bantlarında çalışması arasında program yardımı ile geçiş yapabiliyorum o yüzden bir fark olacagını sanmıyorum
    atrix ile atrix 4g aynı olması lazım

Arkadaşıma Atrix 4G aldık ve kullanıyor bir problem yok. Atrix ile Atrix 4G temelde aynı fakat 4G olan modelinde ayrıca 4G uyumu var. Başka bir fark olmaması lazım. Arasındaki farklar için GSMarena'ya bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62
    Atrix 4G Türkiye'de çalışıyor arkadaşım merak etmeyin. Çalışmayan şey 4G özelliği. O da Türkiye'de 4G diye birşey olmadığı için. 3G yi v.s. rahat rahat kullanabilirsiniz. Yarın öbürgün olur da 4G'ye geçersek böylece telefonu değiştirmenize gerek kalmadan 4G'yi kullanabilirsiniz.

• Görünüş 10 numara
  • 1,47 sar mı olur tam belki alırım falan diye düşünüyordum, parmak izi okuyucu hoş ve farklı bir özellik diye, sonra boş ver dedim, nadiren beğendiğim android telefonlardan biriydi.
  • on numara bi telefonun resmen içine etmişler

1.47 w/kg !!!

az daha zorlasalar portatif nükleer atık olacakmış
  • 06,40 a dikkat meraba ben mesut ''DEVIL''
  • quote:

on numara bi telefonun resmen içine etmişler

1.47 w/kg !!!

az daha zorlasalar portatif nükleer atık olacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

Android, ios karşısında tutunamaz ,isterse tgea 5 koysular içine ,ios da ki rahatlık hiçbirinde yok ...

Tüm dünya da 2015in bekleyin diyorlar. Bi bilginiz varmı bu konuda? Hani uzmanlar 2015 de Android %50 olacak diyorlar, gerçi nerden bilecekler değil mi
  • Seste sorun var
  • Ne Galaxy S II nede optimus 2x, 2 haftadır kullanıyorum gerçekten motorola bu sefer iyi bir iş çıkarmış. 10 numara bir telefon olmuş diyebilirim. Tabi nvdia tegra 2 çipinin de etkisi büyük. Şu ana kadar gözüme çarpan tek eksik noktası açma kapama tuşunun yerleşimi. Sanırım aynı zamanda parmak izi tarayıcı olması nedeniyle arkada yer alıyor. Yakında çıkacağı söylenen 2.3 Gingerbread güncellemesi gücünü daha etkin göstermesini sağlayacaktır herhalde.
  • "SAR" komedyenlerine de aciyorum. Haslanmis beyin sozleri bunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.